Електронни четци - XV

• 121 358
  • 823
  •   1
Отговори
# 330
И на другия ни Нук се появяви "цепнатина" в подсветката ... егати късмета  Sad  Много ме дразни така... Чудя се дали да не взема Киндъла с подсветката или направо таблета на Киндъл. Съвети някакви?

# 331
  • София
alert, таблетът на Амазон си е таблет, а не четец. Следователно светлината ще е по-различна, батерията ще пада по-бързо... Жалко наистина за лошия късмет, не е ли в гаранция джаджата?

# 332
  • София
За четене бих взела четец. Таблет не. Таблета за други работи Wink

# 333
  • Sofia
За четене бих взела четец. Таблет не. Таблета за други работи Wink
И аз, категорично! Simple Smile

Аз съм с такава лапичка от скоро и ми е удобна. Като чета легнала настрани, държа четца отгоре и ми е важно лампата да не заема място и да ми пречи.  Само да беше с жълта светлина....

# 334
alert, таблетът на Амазон си е таблет, а не четец. Следователно светлината ще е по-различна, батерията ще пада по-бързо... Жалко наистина за лошия късмет, не е ли в гаранция джаджата?

Гаранцията изтече (разбира се). Четох, че това е доста често срещан дефект при Нука с подсветката ... така че съм дотук с този модел ел. книга   Naughty

Май ще се насоча към Kindle Paperwhite, та по този повод като порових виждам, че има модел 1 и 2 - каква е разликата? Изчетох цялата тема, но не видях някой да е споделял за проблеми, но все пак да питам - чували ли сте за такива, че много ще ми стане вече  Close  Навремето си бях с Киндъл и да ме пита някой защо го смених, ама пусто тази подсветка ми е много полезна в предвид на това, че чета само вечер.

# 335
  • Варна
И аз съм с Киндъл 4 (сивия модел) от години. Обаче сега покрай дтето мога да чета само вечер и за момента чета на таблета. Имам лампичка, но не ми е достатъчна като светлина. Чудя се дали да си купя Киндъл Пейпъруайт или да търся друга лампа. Май първия вариант повече ми допада, защото светлината ще е по-ефективна и ще е по-компактно някак си. Няма да мисля за кабели и батерии.

# 336
Светлината от подсветката е по-равномерна и лично на мен ми беше в пъти по-комфортно четенето на книга с подстветка в сравнение с четенето на Киндъла с лампичка  Peace.

# 337
linaaa3121, може би си права, че проблемът с неточното отчитане на минутите, е от самата електронна книги и зависи от това как е форматирана. Сега чета нова книга и сякаш всичко е наред..

alert, на моя приятелка също се скапа така Нукчето. А Kindle Paperwhite 1 казваме на базовия, първия излезнал модел, 2 е следващата версия с известни подобрения.

# 338
Моят Nook е на една година и не е показал никакви дефекти, да чукам на дърво, а чета почти изцяло на подсветка. Alert, от колко време ползваш твоите Nook-ове?

Гледам, че повечето сте с Kindle и ползвате английско-български речник. Има ли такъв и за Nook?

# 339
Имам си Pocketbook aqua, но тъй като е без подсветка в тъмно не мога да чета. Гледах много видове лампи за четци, но се обърках и за това да попитам вас за идея или линк към някой, от който сте доволни.
Аз съм с тази от няколко дни и съм доволна. http://www.buyincoins.com/item/1737.html#.VNEyXyyDS1s

# 340
И на другия ни Нук се появяви "цепнатина" в подсветката ... егати късмета  Sad  Много ме дразни така... Чудя се дали да не взема Киндъла с подсветката или направо таблета на Киндъл. Съвети някакви?
На моя Нук се появи цепнатина след изтърване. Близо месец си беше грозна черта около 3 мм. За щастие беше в горния ъгъл и не пречеше на четенето. Сама изчезна, за което нямам никакво обяснение. Скоро забелязах една точка да прозира на друго място. Тя също се скри. Чета всяка вечер около час с включена подсветка.

# 341
linaaa3121, може би си права, че проблемът с неточното отчитане на минутите, е от самата електронна книги и зависи от това как е форматирана. Сега чета нова книга и сякаш всичко е наред..
Ако не е тайна, коя книга четеш? Преди време разряда между редовете беше по средата, но едната книга беше с прекалено голям разряд и го направих най-малък. Оттогава и имам проблема. Вчера го върнах на среден, четох от 0% - 20% и ми го изчислява засега нормално, дано така и да си остане. Но, мисля също, че е и от книгата, понеже книги, които нямат съдържание ме дразнят и в Калибрето сама си го правя. Последната не съм я пипала, но днес ще видя, понеже още в началото и се появява. Дано проблема да е изчистен. Затова те попитах какво четеш, да не би да е като моето четино?  Laughing

# 342
linaaa3121, в момента чета втората част на "Мафията на майките" - "Кръстницата", няма съдържание, цяла си е. Не знам и аз, вече, засега продължава да си върви добре изчисляването.

# 343
# 344
  • Sofia
Аз не мога да преценя, без да пробвам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт