Есенното настроение ще бъде с книжно вдъхновение!

• 22 745
  • 715
  •   1
Отговори
# 360
  • ГОре на черешата...

Толкова ми е страхотно другарчето (да се познава само по този критерий) Wink

...пУзнах сЪ  bowuu  Crazy Flutter

# 361
  • на североизток от Рая
 Мисля че вече пратих другарчетата на всички. Ако някой не е получил, да ми пише, възможно  е да съм се объркала нещо, но уж отмятам, пиша, драскам. Лелеее, въртоглава станах. Ей тъй съм  Crazy Crazy Crazy. Виждам си върха на носа сега.  Joy Joy Joy

# 362
  • София
Нели, благодарим ти за всичко  Hug!

Аз сега седя и мисля за моето другарче, много се развълнувах! Май му избрах книга, но не съм съвсем сигурна. Остава ми мъничкият личен детайл да измисля, а това май се оказва трудна работа  newsm78.

# 363
  • в огледалото на живота
Остава ми мъничкият личен детайл да измисля, а това май се оказва трудна работа  newsm78.
Ей това е най-трудното и за мен......,но пък и вълнуващо..... Heart Eyes

Нели,казвала ли съм ти,че те обичам.... Hug Hug Hug

И аз имам другарче.....мноооооооого съм щастлива..... Party
Вълнувам се......................................

Моля,за крайна дата на пускането на книжки...... Praynig

# 364
  • София
Супер другарче си имам.

Нели, някакви интересни комбинации?

Книжката на другарчето вече е поръчана, остава личния детайл.

bouquet

# 365
  • София
Аз не разбрах до кога е срокът за пращане?  newsm78

# 366
Аз разгледах книжките на моето другарче , има две книги , които ми грабнаха вниманието , с много добри резюмета , особено едната ..... не съм ги чела , така че ще стрелям малко на сляпо , но все ще уцеля щом са му в списъка  Laughing  Едната много ме заинтригува  Whistling Тези дни ще я поръчам и остава само сладкото изкушение да купя , както и картичката  Wink

А аз на кой ли съм другАРЧЕ  newsm78  Другарче , която книга вземеш няма да сбъркаш , еднакво ги искам , нямам по особени предпочитания коя да е , така че смело хващай една за ушите , не искам да умуваш и да се притесняваш .  Hug

# 367
Аз не разбрах до кога е срокът за пращане?  newsm78

И аз така... Хайде да се разберем нещо, момичета!

МариеткеHug!

# 368
Mоето другарче не го познавам твърде много...но нищо дано успея да го изненадам Rolling Eyes Thinking  Само това ми е джокера Wink

Нямам претенции за крайният срок, когато решите Peace
Повечето от нас имат ученици и ще ги подготвят за 1-вият уч.ден, ако нямате напротив да удължим срока до 20-ти септември, заради въпросното натоварване, не знам само предлагам... Thinking, макар че за мен няма да е проблем да се вместя до 15-ти, но имаше доста момичета които помолиха за удължаване, та заради това...

# 369
  • София
Лелееееее! Влизам във форума и гледам 64 непрочетени мнения  #Crazy
Какво направихте за няколко часа, хора?

Току що си разбрах и другарчето. Чуднооооооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нашият празник днес беше великолепен. Много беше щастливо детето и ние покрай него.
Вече му стегнах и багажа за утре, и той в момента блаженно спи.
Нямах търпение да се приберем и да си науча другарчето за играта и... о, изненада... нямам Нет  Close . Отговорих на Нелчето на ЛС-то през телефона - жив кошмар да напиша два реда.
И тъкмо го изпратих и нета взе, че се появи, мискининът  Crossing Arms

Сега да ви поизкоментирам малко:

Гиговче, аз пък имам "Сянката на чинара". Дадох я на някой, но не помня на кой  newsm78, но знам, че е в наше момиче.

Аз съм вашето момиче  Mr. Green
Вени, в мен е "Сянката на чинара" и точно нея смятам да подхвана още от утре.

МиЖчице, къде си мълча досега за новата книга на Картър, а?  newsm66
Няма да променям списъка си при започнала вече игра. Благодаря, че я сподели все пак. Ще си я купя на по-късен етап със сигурност и после ще ви я дам на теб и Вени, отсега да си знаете  Hug

Моля  Praynig Praynig Praynig, най-чистосърдечно, проявете малко търпение към мен и спрете с тия ФБ-групи. Ако ми имате макар и мъничко доверие, ще ви се отблагодаря подобаващо. Просто ми трябва време.

Нямам нищо против удължаване на срока, въпреки че лично аз ще гледам да изпратя до 15-ти.
Но момичето, на което аз съм другарче, да не се притеснява - когато може да изпрати, тогава.

Ех, че хубави емоции! А и още тепърва ни предстоят.
Отивам да видя какъв е списъкът на моето другарче и направо ще избера книжката.

# 370
  • на североизток от Рая

Нели,казвала ли съм ти,че те обичам.... Hug Hug Hug

Да! А аз ти вярвам!  Heart Eyes

Нека крайния срок да го решим заедно, като да не оставяме да е чак за края на месеца, вижда ми се много далеч във времето. Датите 19-23 добър вариант ли са? 22 септ. е понеделник, но е почивен ден, затова предлагам крайна дата 23 септември. Е, който е готов и иска, нека да прати по-рано, няма ограничение кога да започне пращането.

Аз от утре започвам работа и вече ще мога да съм при вас чак в следобедните часове. Свикнах да ви наглеждам по всяко време, вече ще ми е нетърпеливо да дойда по-скоро тук.  Hug Simple Smile

Дано да изпълним темата с много положителни емоции. Всички момичета, които ми писаха ЛС, са много доволни от жребия и другарчето, което им се  е паднало. Може би ще има комбинации, които вече са се състояли, не знам, много станаха игрите ни, може да се случат съвпадения.
Но няма момичета, които ще си подаряват взаимно една на друга, това го издавам.  Simple Smile

Моето другарче е изключително интересно и усмихнато момиче. На мен ми върви да подарявам на майки с момченца.  Heart Eyes Момичето ми е с много стил и един такъв изискан вкус. Как ли ще й избера подаръче.  Thinking

Лека нощ! Ще ми липсвате! Колко много има до следващото ми появяване... Hug Hug Hug

# 371
  • на североизток от Рая

Моля  Praynig Praynig Praynig, най-чистосърдечно, проявете малко търпение към мен и спрете с тия ФБ-групи. Ако ми имате макар и мъничко доверие, ще ви се отблагодаря подобаващо. Просто ми трябва време.

Забелязвам, че не всички момичета четат по-предишни постове. Затова понякога остават незапознати с говорени неща. Затова и сега така се получи. Кали вече два дни ни съобщава, че има нещо наум, за което й трябва време и търпение от наша страна, а днес няколко пъти се коментират групи във ФБ и прочие. Аз се сдържах и не писах нищо по коментара ФБ, но сега просто искам да си кажа - момичета, четете това, което сте пропуснали. Така няма да има недоразумения. Най-добронамерено го казвам, не приемайте думите ми като критика.  Peace

# 372
  • ГОре на черешата...

На мен ми върви да подарявам на майки с момченца.

smile3521

Момичето ми е с много стил и един такъв изискан вкус.

reverance

# 373
  • на североизток от Рая

На мен ми върви да подарявам на майки с момченца.

smile3521

Момичето ми е с много стил и един такъв изискан вкус.

reverance

Разпозна сеееееееее!  smile3511 А сега?!  Crossing Arms

# 374
  • ГОре на черешата...
Разпозна сеееееееее!  smile3511 А сега?!  Crossing Arms

Сега ще умра от кеф, ако аз съм ти другарчето, ма нямам такова усещане, не и този път...

Общи условия

Активация на акаунт