Есенното настроение ще бъде с книжно вдъхновение!

• 22 740
  • 715
  •   1
Отговори
# 495
Зори , признавам те за майсторското изпълнение на "рокличката" , евала. ! Аз гоблени шия , но повярвай ми тази рокличка ако реша аз да я майсторя ще вляза в рекордите на Гинес за най - леви ръце от воле , даже конкурент на планетата не бих имала. Много ме е срам да си кажа , но не мога да кроя нито да шия на машина . За това се възхищавам на хора , които имат талант . Баща ми хем е мъж , крои , реже , шие , прави калъфки , столове си тапицира , аз такъв левак не знам на кой съм се метнала . 

# 496
Пуууу изчетох ви  ooooh!
А добър вечер!
16 страници.... даже не знам от къде да започна  newsm78

Кали - честит ти рожденник! Прекрасно детство му желая и летящ старт в училище  Hug Стана ми любопитно за твоята идея. Чакам с нетърпение  Blush

Всички, които са се прибрали от някъде - добре дошли  Hug

Всички, които имат здравословни неразположения - да минават бързооо  Peace

Всички, които не са показали снимки на новата  кухня - да покажат  Whistling И да предупредят кога ще е освещаването на барплота  Mr. Green

Зори и Сливка - благодаря ви, че ме мислите. Добре съм, за хубаво липсвах - роднински срещи, разходки с ММ... А на работа не ми остава време да пиша  Crossing Arms

Имам си другарче и аз естествено - струва ми се нежна душа. Не я познавам добре, но се надявам да се справя с изненадата. Книгите от списъка й не са ми познати и ще разчитам на чужди отзиви и оценки. И все пак май избрах книга по моя интуиция. Ще гледам да изпратя скоро, че другата седмица мислим да се усамотим някъде в Балкана за 3-4 дена - да не изпиля нервите от нетърпение на дружката ми  Hug

Аз имам една заподозряна вече, да видим поне този път дали ще позная  Thinking

# 497
И аз ви прочетох нааааай-сетне! Толкова ми беше приятно, че не посмях по диагонал  Blush
Много е странно да чета за емоциите ви от избраните другарчета и да не участвам в играта  Tired нооо следващия път  Heart Eyes

Всички болни да оздравяват!

Много ми е тъжно за Авлига, но съм сигурна, че всичко ще се подреди и ще са много щастливи!  Hug

Кали, честит рожден ден на твоя момък! Да ти е жив и здрав, много щастлив, умен и обичан   bouquet

Още нещо щях да пиша май  newsm78

Hug

# 498
Не знам , кой на какво мнение е , но мисля че играта ни има нужда от още някои точки като правила , които трябва да се уточняват .

# 499
  • Варна
 Четох отгоре,отгоре ..изморена съм цяла седмица ще съм на работа без почивка   ooooh!
Днес разгледах списъка на моето другарче набелязах няколко книги и избрах картичка още измислям допълнителния подарък и мисля в края на седмицата да изпращам ..Рано ли е ?

Лека нощ  Heart Eyes

# 500
ММ знае само за десетина, затова не ме е изгонил. Ама нали все някога ще се прибере  Crazy
Нелчо, недей така бе мила, ти откъде да знаеш  Hug

# 501
  • София
Не знам , кой на какво мнение е , но мисля че играта ни има нужда от още някои точки като правила , които трябва да се уточняват .

Давай да ги обсъдим  Peace

# 502
  • Пловдив
Камиче, прекрасен разход, ако имаш възможност разкажи още, или малко снимки  Embarassed

TheBlackWidow, аз си падам по змии  newsm03 живи най вече  Peace Иначе си представям някой тефтер с някой як питон или кобричка, кротал...където ще си записвам цитати от книжки  Crazy абе обичам змии, обичам ги върху дрехи, стени, огледала, бижута.....

Наричка, и аз като Кали предлагам да ги обсъдим.

lorennka ами повечето предполагам, че ще започнат да изпращат другата седмица към края за да може да се впишем в датите 15-23.09, кой когато му е удобно  Peace

# 503
  • София
момичета, добре съм  Hug сивите петна, които понякога ми замъгляват зрението, били парченца от стъкловидното тяло, отлепени при удара, които скоро, до месец ще се изчистят  Whistling ако знаете как се тревожех за това....
сега, смело предложение: какво ще кажете за една срещичка утре?  Crazy на по бързо кафе, или фрапе, или нещо друго Grinning  защото при това добро развитие на нещата, ние с Гуши може да заминем до края на септември по провинцията... а много ми се искаше да се видим.... не че октомври е късно, де...  Grinning
Авлига, стискам силно палчета - дано ТМ си намери работа в Бургас.  Praynig  Hug

# 504
  • София
Добро утро!

Давай да ги обсъдим  Peace

+ 1  Peace
Знаете, че съм прям човек и предпочитам да няма недоизказани неща  Simple Smile

# 505
  • София
Добро утро,

Аз да дам жокер, ще пращам извън София, по Хемус Simple Smile hahaha

Нарче, давай правилата.

marisha7 , колко хубаво, значи всичко ще се оправи.

Срещата може ли поне да е в петък?

tochica11   Hug

Камиче
и аз искам още снимки, ако може  Embarassed

Mileto , чакаме и теб със снимки и разкази Simple Smile

# 506
  • София
Петенце, пак ще ви изпусна ...  Hug нищо де, когато-тогава. сега се чух с един колега, който имал служебно пътуване за търново днес. предложи ми да ме кара и аз може би ще успея да се наглася. следващите 10 дни съм в търново. чакайте пост от мариета от типа "и тогава някой ме попита, извинете, вие да сте случайно мариета от форума?"  Wink
прегръдки за всички ви  Hug

# 507
  • София
marisha7  Много обичам Търново.
Скрит текст:
По едно време ми беше станал втори роден дом  hahaha
ММ е през ден през два там. Някой петък ще го накарам да ме вземе и мен и да си се разходя, пък и да пия кафе с някой

# 508
Добро утро  Hug
При вас как е времето? Тук едно облачно и приятно прохладно. Лятото май си замина  Cry
И аз обичам Търново. Онзи ден отидохме до там за няколко часа с ММ на разходка. И преди да сте ме набили - нямахме време за телефони и кафета  Blush Не ми се карайте много Heart Eyes
Така или иначе другата седмица може би пак ще сме там някъде. Ще пиша подробности  Peace
Мариша другарче радвам се, че прогнозата за очето е добра. Бързо да се възстановиш  Hug
чакайте пост от мариета от типа "и тогава някой ме попита, извинете, вие да сте случайно мариета от форума?"  Wink
Joy hahaha Joy

Hug

Нарче сподели какво имаш предвид относно още правила. По-добре всичко да е ясно и коректно. Не, че до сега не е било  Heart Eyes   bouquet

Авлига, вярвай и всичко ще се нареди. И ние имахме един безработен момент, който беше цяла година всъщност Sad В крайна сметка ММ пое по моретата, но така или иначе всичко се подрежда. За добро е, силно вярвам в това  Praynig И при вас всичко ще се подреди точно така както трябва. Не се предавайте на отчаянието  Hug Hug Hug

Прегръдки на всички. Ние поемаме по задачки  bowuu

# 509
  • София
ауууу, Петенце, мирише ми на среща  Flutter Party
Точ  Party  Hug
п.с. Мариетко, казах ти да не бързаш с връщането на книги по поща, виждаш ли сега  Crazy можехме да се видим и да си ги взема ин виво...

Общи условия

Активация на акаунт