Есенното настроение ще бъде с книжно вдъхновение!

• 22 737
  • 715
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Знам, че ще съм много досадна вече, но Хепи на Раковска ми е най-удобното място; ако може да го запазим пак да е то  Embarassed.
Аз съм ОК, но нека и Миж се обади  Hug.
Миж, ако си съгласна да се видим там, после ще те изпратя до вкъщи, за да не се прибираш самичка по тъмното  Hug. Стига да посмееш да се качиш в колата ми, след като знаеш, че имам проблем с лявото и дясното  hahaha.

# 631
  • София
Честно казано, на мен Хепито на Раковска лекинко ми поомръзва вече  Laughing Все там си правим срещите   Laughing
На мен ми е неудобно и за придвижване от офиса...
Не знам защо Кали си е внушила, че само там има места за паркиране...  Hug
Но както решите ... Simple Smile

# 632
  • София
Кали, ние сме с коли, т.е. по-лесни сме и не зависим от ГТ, нека наистина се видим на Мр. Пица до НДК  Praynig.
Там има и синя, и зелена зона с много места, удобно е за паркиране, наистина   Hug.

# 633
  • На планетата Земя
В понеделник след работа имам задължително ходене до Столична библиотека и след това с удоволствие бих се включила в срещата!

# 634
  • Benelux / Varna
Добър ви ден момичета  Hug

Напоследък винаги като вляза има 99+ нови отговора, но си ги прочитам с кеф, да съм в час, да не оттърва нещо интересно и пикантно  Blush, обаче голям проблем с паметта имам, докато ги изчета и забравям какво ще пиша ooooh!

Тъй,,,,, Честит рожден ден на любимия  на Девичка! Да ти е жив и здрав!  пък после и твоя ще честитим  Joy

Абе аз откога ви разправям да направим списък с рожденните дни, ама скришен, като файлче в нашето си албумче, някой навит да го направи?

От последните постчета на Нарчето - за правилата на играта,нещо ми стана едно такова, взех че се притесних, понеже аз бях последното другарче на Нарчето, да не съм я засегнала или обидила с нещо ooooh!, Нарче ако е така ще ми кажеш нали, приемам всякакви критики, няма да се разсърдя, наши хора сме си.

Камиче, много интересна ми звучи работата ти! Желая ти успех!

Много приятна и интересна атмосфера е кипяла снощи тук  Wink

Офф, забравих какво друго исках да ви кажа,,, ooooh!

Хубав да е денят ви!

# 635
Честит рожден ден на милото на Девичка! Да ти е жив и здрав и все на ръце да те носи Wink

Наричка, сладка кака на Аричка  Hug
Успех на прегледа!

Мария я ме информирай, че тук никой не знае със сигурност. Моето момиче ще ходи за първи път на детска градина, но тя е в една сграда с училището и знам, че почват заедно. Но кога?
Сори за спама Blush

# 636
А добро утро!
Наспах се бе  bowuu
Девичка  тогава Чъ Ръ Дъ на ТМ   Gift
И аз викам Гиговче да почерпи за грешката, ама утре, а в други ден да черпи пак Девичка. Да са ни пълни дните де  Mr. Green
Чакам да пуснат заплати, че да отида на шопинг  newsm03

# 637
На 11-ти, точно след седмица Peace
Нашата детска градина преди започваше на 1-ви, но сега чак към средата на месеца  Thinking
Ден-два преди това трябва да залепят съобщение в колко часа ще е освещаването.
Само да те питам, че ми стана интересно, да не е нипио, че обикновено те делят сграда с димотикото?

# 638
  • София
Точ, и на мен ми се ходи на шопинг!  Grinning (т.е. и аз чакам захранване на картата  Mr. Green )

А за РД-то на Девичка - аз след Слив се подредих...  Mr. Green Даже не съм обърнала внимание по тая тема Гиговчето какво е казала.  hahaha Дев, ЧРД на ТМ!

За мястото  на срещата - както се уточните. И двете предложения са ми еднакво неудобни географски погледнато. МОЛ София как ви е?   Mr. Green

# 639
Мария - нипио, пронипио, димотико и гимнасио Mr. Green
Преди време е имало отделна сграда за първите две, но децата оредяха и сега са всички накуп Crazy

# 640
  • на североизток от Рая
 Боже мой, тази тема бе светкавично изписана. А по-добро от това - здраве.  Simple Smile

Здравейте! Прочетох всичко, имах 42 непрочетени отговора,  а съм редовна тук и не съм писала едва от снощи.

Като видях честитки за Девичка и ЧРД, помислих, че съм тотално смахната. Защото аз съм я запомнила, че е родена на празник. Но грешката беше разкрита след две страници. Ще честитя след два дни. Но сега - Исе, да е здрав мъжът ти. Да трептите на едни и същи вълни винаги, да се обичате и проблемите да заобикалят семейството ви.   bouquet

Камиче, изключително ми е интересно да те чета. Имаш вълнуваща работа, ходиш на интересни места, разказвай ни повече. Поглъщам всичко, което пишеш. Късмет с новото начинание!  Peace И благодаря за всички!  Hug

Нара, дано всичко да е ОК при теб!  Peace

Направо забравих за другите неща, които щях да пиша, но и в главата ми мислите прелитат една след друга, за какво ли не мисля тези дни. Само дето не правя вече буху, буху.  Joy Joy Joy

И за спорта да кажа нещо - синът ми ходеше на айкидо две години и им беше забранено да са обути на тренировките. Само една зима сенсей позволи да тренират с бели чорапки. Първо ме притесняваха тези боси крака, но пък не се разболяваха децата. Синът ми се отказа, не тренира вече, аз доста кофти го изживях, но не мога да го карам да прави насила нещо, което не харесва. Сега ходи на плуване, не пропуска тренировка, да видим докога.

Да мислим за нова тема, а?  Grinning

А дали няма да има скоро момиче с подарък?  Simple Smile

# 641
  • ГОре на черешата...
А така....и аз я оплесках във фейса  Whistling...ама нищо, след два дни може и да нямам нет, та се приема от сега, хихи...

# 642
  • На планетата Земя
За срещата - както кажете, аз съм мобилна, след бибиотеката идвам там, където сте.

Ммм, заплати чакате, аз пък ги изплащам в края на текущия месец, такава съм готина  Flutter, този месец дори сгреших и натиснах бутончето още на 26.8.  Mr. Green

Зори, съгласна съм да направя списък с рождените дни. Който иска, да ми праща информация на ЛС.

Много съм доволна - имам за щерката лична профилактична карта, която им е нужна за училището. Че след 15 септември при личните става голяма тарапана. Една година да съм и аз малко по-съобразителна.  Sunglasses

# 643
  • София
   А дали няма да има скоро момиче с подарък?  Simple Smile

Може и да има, стига да отскочи до пощата  hahaha

# 644
  • София
Миле, искам да те помоля да снимаш тази ЛПК и да ми я покажеш, защото чух, че всяка година била различна бланката, а нашата съм я купила преди 3 месеца и да сверя дали е точната.
При доки ще ходим следващата седмица да ни я попълва.

Общи условия

Активация на акаунт