Пример: "Защо не даваш биба на детето, не му давай да те ползва за залъгалка?" след няколко дена "Е бабе, сега как ще те отучим от тая биба, ако свикнеш?"
Виждам, че питат, колкото да се намират на приказка и това ме вбесява.
Съответно след купищата въпроси получавам и хиляди непоискани съвети, по-често от хора, които нямат деца, но прочели еди-къде си (защото аз нали не мога да чета).
Абе общо взето изнервя ме цялото това внимание и опит за намесване в моите виждания как да си гледам детето. И имат късмет, че съм много търпелива и гледам да не влизам в конфликти, иначе да съм ги овършала отдавна всичките.
Всичко е точно така, както го е описала.
/.
и то с един поглед... 

Но друг път си суче нормално. Причините може да са различни - да му е топло и неприятно при гушкане, да е запушено нослето, да има колики... Наистина, ако хапне АМ ще заспи спокойно и продължително, но аз ще направя следната аналогия - ако ние самите обядваме обилно с тежка храна - например мазна пържола с пържени картофи + десерт и чаша вино, след това ни се спи, за да може организмът да я обработи. Това не означавали, че ако вместо обилен обяд се бяхме заситили с нещо по-леко и здравословно, щяхме да сме по-лошо нахранени. Знам, че всяка майка иска да е спокойна, че е нахранила детето си, но проблемът може да не е непременно в кърмата й.

Препоръчани теми