и то по това време...как само се мъчи и плаче...мислех, че съм спокойна ама като гледам как се мъчи, направо ми се свива сърцето. Взех му нукс вомика, ще пробвам и с някой капки-еспумизан, абоколикен. като дадете коликите, веднага ли действат?

Сестра ми е взела този от някаква масичка с брошури в една поликлиника. 
Вкусът на сухото мляко на мен ми харесва много, почти като прясно мляко ми е. Често си правя и нишесте с него, вместо с прясно мляко. Също и при готвене на разни кексове, когато трябват чаша-две мляко, не купувам, ами правя от това. АМ е отвратително на вкус, аз само това НАН опитах, но другите мами нали казаха, че всички са гадни. Странични ефекти няма при мен, но пак казвам, че това моето не е АМ.
Макар че и да беше (ако ми беше харесал вкуса, щях да си го ползвам, вместо да го хвърля), моят организъм понася всичко и досега не съм имала странични ефекти дори от развалена храна (впоследствие разбирам, че е развалена, четейки етикета или виждайки страничните ефекти по другите НОРМАЛНИ членове на семейството).
нямам време за компа,така ни тръшнаха коликите,та оня ден ми изкара акъла това дете.Пак нови капки,аман

Не знаех, че тези стават, въпреки че и моята първия път беше с такъв механизъм и като я пуснех да се върти просто падаше, сигурно нещо не сме монтирали както трябва 
Снощи вдигна температура в следствие на ваксината и дадох и първия Панадол. Четох за странични реакции от ваксината, като най-честа загуба на апетит, но при нас не се случи, дори напротив.
Всичко е точно така, както го е описала. Преди това купихме на TOMY, голям боклук
Първо по-скъп (180 лв.) и второ така пращеше и шумеше, че изобщо не чувах кога се е събудило бебето, а тя мърка като коте в началото, когато се събужда. Е, мъчихме се 3 дни с този бебефон и накрая го върнахме в магазина и взехме Моторолата. С каката не ползвах бебефон и честно казано си беше мъка.Препоръчани теми