Добре дошли в "Родени", ЮЛСКИ бебчета засмени! - Тема 1

• 34 543
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Avencis, Лале в дъжда правилно ти е отговорила за теста с коликите. Моята Елица се влияе доста от храната ми, поне беше така и аз затова адски много внимавам какво и как се храня. Но поне днес засега всичко е наред, ей сега чак става, а заспа след 12,30 като си хапна.
Иначе поне аз сега успявам да се справя с чистенето, миенето и така нататък ..абе с женските неща в една къща. Даже и на майка помагам,че тези дни и се налага..
1905vv, честит първокласник. Да ви е жив и здрав и да ви радва:)
Не знам за ваксините за Пловдив, ще разбера на 06.10 когато отидем на консултация
Как ми се излиза навън, ама тука си вали тихо и спокойно и днес цял ден сме си в нас..Отивам,че се събуди и то с рев..

# 466
На свекървата приятелките искали да го видят бебето. Да сме ходели на гости в тях и събиране за това щяло да има. Малко странно ми дойде. На вашите свекърви приятелките имаха ли специално събиране?
Точно миналия ден бяхме пред блока и секито изкочи с 3 нейни приятелки и те като му се навряха в количката и като взеха да куткудякат и го събудиха и аз се изнервих за 5 мин. цялата работа какво остава да изтърпя цяло събиране. Казах и че по нататък. Егати той да не е декоративно зайче???

# 467
  • Пловдив
Avencis ,аз бих се радвала на вниманието и ще се съглася на събирането.Сигурна съм,че като сложиш някакви граници ще слушат.

Как ми се излиза навън, ама тука си вали тихо и спокойно и днес цял ден сме си в нас..

Цяла нощ щяло да вали.Очакват много вода.Магистрала Тракия в един участък е затворена   Shocked

Ние тази вечер ще гледаме мача с мъжо

# 468
  • Телиш/Плевен
Страхотни деца имате, ей! Heart Eyes Да са ви живи и здрави и да им върви по вода през учебната година!!! Hug Hug Hug

strept, при моята Елица положението беше много подобно - биха й синфлорикс и след седмица тетраксим + хепатитната. Ако много се тревожиш, можеш да ги поотложиш и разредиш малко. При Елица нямаше температура и проблеми, но всяко дете е различно. Peace

Тара, съжалявам, че не ви се е получило с кенгуруто. Hug И аз имах такива опасения и всъщност затова взех възможно най-убитото и евтино, а тя пък взе, че много го хареса. От малка е скромна като майка си. Joy

Авенсис, не знам какво да кажа по твоя казус... Моята свекърва като дойде на гости, винаги ми се обяснява как се е къпала преди това, облякла е изпрани и изгладени дрехи... Laughing Веднъж дори не позволи на свекъра да гушне Елица, понеже, по нейни думи, бил мръсен (сиреч не се е къпал като нея преди да дойде). Та не си я представям в такава ситуация. Освен да носи със себе си дезинфектант и да си пръска приятелките, преди да доближат Елица. Joy Ако все пак го направите това събиране, ти пожелавам да си изкарате хубаво. Hug

# 469
  • София
Аз бих показала Борис, но никой не изявява желание да го види  Mr. Green

Кенгуру купих и на другия ден го върнах. Сега се оглеждам за слинг, реших да е шал. Ще видим дали ще се справим с него.

Ще кръщаваме бебето в края на месеца. За сега сме уговорили само свещеника и сме поканили гостите, а заведението не сме запазили. Много сме туткави значи, дано да не е заето за деня, защото ще се озорим да търсим нов ресторант, а този ни е изпробван. Някой друг ще кръщава ли бебето толкова рано?

# 470
  • Пловдив
Някой друг ще кръщава ли бебето толкова рано?

Даааа,ние.Сега в неделя е събитието.Беба ще е точно на два месеца.Каката също я кръстихме на 2 месеца.Обаче сме на вашия хал-свещеник и гости строени,а заведението не  Laughing .Утре ще ходя да поръчвам тортата.И ще трябва да придвижим и заведението.Аз съм в потрес какво да облека.
Ти го покажи този Борис да го видим  Grinning

# 471
Елфита и да не викате за Ливърпул  Mr. Green
При нас днес се размина дъжда и бяхме на разходка но за малко че много силно духаше  ooooh!
Ей изядох сумати и шоколади Милка и нищо не спечелих  #Silly

# 472
  • Телиш/Плевен
Ей изядох сумати и шоколади Милка и нищо не спечелих  #Silly
Аз като че ли ще се отказвам вече, че и без това имам килограми за сваляне, та стига съм си трупала допълнително. Така щях да се зарадвам на нов телефон или поне флашчица, ама... Crazy Ще си се радвам на таблета от Сачи. Само че като го погледна и ми се дояждат кренвирши. Joy Ужас! Няма оправия при мен, ще има да ги свалям цяла година тия кила. Blush Laughing

# 473
.............Не знам за ваксините за Пловдив, ще разбера на 06.10 когато отидем на консултация

Хепатит+четиривалентна на втория месец, после педито каза в още два /или три newsm78/ поредни месеца четиривалентна+още някаква. Демек до 5-6 месец все по две ваксини. Ивайло понесе първите две без проблеми, да не чуе дяволът, в двете крачета му биха...Много ми стана жал как плачеше

# 474
Сложих Ванко в кенгуру ,но беше топло времето,а то е по плътно и се разплака .Определено и на него не му хареса ,но ще изчакам още малко да порасне и ще пробвам пак ,понеже му умалява и бързо вратлето да държи главичката изправена ,по дълго време.
Не иска да спи през деня ,по точно след обяд и много се изморява и мрънка цял ден.Мрънка и иска да суче през час и заспива за минутки ,слагам го в кошарата и отваря очи .За това пък през вечерта се събужда само за ядене през 2 часа и пак заспива.

# 475
Аз бих показала Борис, но никой не изявява желание да го види  :mrgree
Joy
Аз нашата я водя къде ли не,и да не иска някой да  я види няма къде да ходи:-) И до офиса ходихме да я запозная с колегите.
За ваксините сега ще ни слагат тетраксим и някакви пневмококи, предполагам това е синфлорикс. Ако може едната ще я отложа за другия месец

# 476
  • Пловдив
Добро утро   bouquet
Днес сме на консултация да видим колко е пораснал малкия,нямам търпение Simple Smile
Дано да има ваксини вече.
Ще пиша когато се приберем Simple Smile
Лек ден на всички Simple Smile

# 477
Моргееен   food010

Авенсис, не знам какво да кажа по твоя казус... Моята свекърва като дойде на гости, винаги ми се обяснява как се е къпала преди това, облякла е изпрани и изгладени дрехи... Laughing Веднъж дори не позволи на свекъра да гушне Елица, понеже, по нейни думи, бил мръсен (сиреч не се е къпал като нея преди да дойде). Та не си я представям в такава ситуация. Освен да носи със себе си дезинфектант и да си пръска приятелките, преди да доближат Елица. Joy Ако все пак го направите това събиране, ти пожелавам да си изкарате хубаво. Hug
Тя и моята свеки е супер внимателна с него и също ми обяснява как се е къпала и нови дрехи и бля бля. Идеята че като го накачурят онези кукумявки (както мм каза  hahaha ) и той се изнервя. А на свекито даже и се радва и и се хили. Той си я обича нея Simple Smile  Тя даже милата вика че всички я критикували нея защо не показвала бебето.

Нашия първия път като го сложих в кенгурото хич не му хареса, но явно не беше на кеф. Сега вече много си стои и даже заспива. Миналия ден ходихме да технополис да купим на тати лаптоп изненада. Хайвана не мръдна през цялото време Simple Smile Кенгурото ми е чико 0+

И ние утре ще ходим на консултация и ще видим какво що с тези ваксини. Марти е още само с тези от болницата. само че аз не виждам никакъв белег на рамото му (понеже се коментира) имаше само две точици на петичката и аз си мислех че това е ваксината ама ми казаха че от там кръв са му взимали.

Момичета дали мога да сложа презареждаеми батерии в люлката и въртележката и всички такива бля бля. Писна ми да купувам. Пък и на са евтини.  Ако взема от евтините изкарват само ден. Люлката ми я дадоха с едни адаптори в които слагам малки батерии и така с адапторите все едно са големи (от тея дебелите) И мисля да купя такива за всичко , въртележката и другото и презареждаеми и стига толкова.

# 478
  • София
Аз съм в потрес какво да облека.

Въх, бях забравила, че трябва и аз да се издокарам. Добре, е ме подсети. Нашето кръщене ще бъде другата събота Simple Smile
Аз съм доста параноична по отношение показването в интернет пространството. Поради тази причина нямам дори Фейсбук. Показвам Борис само на живо. Simple Smile Ако организираме среща - там сме!

Аууу, забравих, много ме е яд за Лудогорец вчера. Постараха се момчетата.

# 479
Днес като е по студено  и заспа в кенгуруто  Grinning,но не бях му сложела терлички, а само с ританки и всички които ме видяха ме критикуваха .Вие днес слагате ли ?А в къщи? newsm78
По логично е да сложа терлички от плат ,от колкото плетени както ме съветват ,иначе зимата с 2 чифта терлици ли ще го обувам. Laughing

Последна редакция: ср, 17 сеп 2014, 11:05 от Titanka

Общи условия

Активация на акаунт