) и имах усещане че погледите на всички минувачи казваха " Горкото момиче няма си пари за кенгуро и го е увило в тоя парцал". Пък една от боята гледаше тъжно и коментираше по мой адрес клатейки глава " ей всекви ги има вече" и това придружено с плюене на люспи от печен слънчоглед в радиус от 1 метър около нея ( който току що явно бе почистила собственоръчно)

И да, много правилно, че "всек'ви ги има", ама съвсем не на място го е казала по твой адрес мизерницата.
) и имах усещане че погледите на всички минувачи казваха " Горкото момиче няма си пари за кенгуро и го е увило в тоя парцал". Пък една от боята гледаше тъжно и коментираше по мой адрес клатейки глава " ей всекви ги има вече" и това придружено с плюене на люспи от печен слънчоглед в радиус от 1 метър около нея ( който току що явно бе почистила собственоръчно)
. Аз вечно съм с малкия в слинга (имам бабаслинг) и бутам празната; количка и всеки втори пита ама защо не го сложа в количката.......еми как, друго си е да мъкнеш 6,5 кила бебе и 12кг количка

.Много са сладички.Има и космонавтчета.Може да наминеш,ако имаш план да купуваш.В Х енд М няма нищо,което да ти грабне окото.До Бенетон не стигнах.Макар,че там като им знам цените ....

ха представете си в по-малък град как ще ви гледат хиххихих да не ви пука.
Лаленце, имам идея за следваща анкета, че нещо не мога да се оправя с тези АМ.
.Много са сладички.Има и космонавтчета.Може да наминеш,ако имаш план да купуваш.В Х енд М няма нищо,което да ти грабне окото.До Бенетон не стигнах.Макар,че там като им знам цените ....
хахаха - познаваш ме ей
..ммда...мисля да се разходим до там с малката и да и харесаме нещо, ще гледам да е тези дни, че в момента съм доста заета и с работата и с майка. Благодаря ти 
пу-пу евала...да не ви е уроки
Май това беше грешка, защото не беше удобно за мен, предполагам и за него, събуди се и взе да нервничи. Може и да съм го поразместила с това сядане и се вкисна. Извадих му ръцете отвън та се поуспокои. На мен вчера ми беше първи опит, ще задобрея по-нататък. Но да ви питам, момичетата с повече опит, как обличате бебето за разходка със слинга, и как, по дяволите, си обувате обувките
Къде си носите другите неща - портмоне, телефон, покупки? И как се сменя памперс, ако разходката е по-дълга и стане авария? Може ли изобщо майката да си позволи да поседне, или? Бебетата колко време издържат в слинга? И как успявате да кърмите вътре?
Каката каза, че съм изглеждала като бременна и да ви кажа и аз така се почувствах, особено докато бебето спеше. 

С нетърпение очаквам поне на 3 часа да разредим манджите, че през 2 часа си е жива мъка и загуба на време.
Дебелчо не си и помисля за такъв режим!

Лаленце, имам идея за следваща анкета, че нещо не мога да се оправя с тези АМ.

Много точно го каза и според мен бебето учи теб, не ти него. Различни хора, различни бебета. А това "ще го свикнеш на ръце" вече като го чуя и ме избива на агресия, разбирайте всеки ден 

Препоръчани теми