"Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол и "Мерхамет" Тема 33

• 86 420
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
eliNIM, много хубава снимка (или постер?) на двете главни двойки! Hug Hug
Колкото до филма "Дила" - аз го гледам. Гледам и другия филм със същата артистка - "Денят, в който е написана съдбата ми". И в двата се загледах по различни причини. Не знам какво образование има Хатидже Щендил - но е определено слаба артистка, въпреки красотата си. Thinking Добре, че партньорите й са добри, та малко приглушават, на моменти, нейната пълна безпомощност.  Sad Може би е още млада - възможно е по-нататък да задобрее.  Peace
Но за първия филм съм съгласна с теб - наистина цялата обстановка в двата чифлика е малко изкуствена, все едно къщите са току що построени. Режисьорите дори не са си направили труда да "пообгорят" и "поочукат" малко гредите на верандата, които често снимат в близък план.  Crazy Не гледам латино-сериали и не мога да  правя сравнение, но наистина мелодрамата тук ми идва малко в повече. Confused Simple Smile

Последна редакция: нд, 30 ное 2014, 20:32 от jupetrov7

# 676
jupetrov7 , превежда ли се "Денят, в който е написана съдбата ми" ? Аз много съм се зарибила по него, не знаех, че има такъв интерес тук.

# 677
Не съм гледала и този сериал, нищо не мога да пиша за играта на артистката.
Латино-сериалите отдавна не следя,случайно са ми попадали бродейки из различните ТВ програми.
 Артистките са модели на пластичната хирургия, не и артистки.
Не зная дали изобщо дават някакъв по нашите ТВ канали.

семейството зад камера

# 678
# 679
# 680
# 681
# 682
# 683
jupetrov7 , превежда ли се "Денят, в който е написана съдбата ми" ? Аз много съм се зарибила по него, не знаех, че има такъв интерес тук.
Има форум - ето линк:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=804457.690;topicrefid=20
А ето и линк за преведените епизоди - някои и с руски субове.
http://vbox7.com/play:c93fc2958e

# 684
  • Мюнхен
Ели много се смях с твоето пояснение  hahaha hahaha hahaha hahaha Вместо да ме откажеш, направо ме заитригува  hahaha hahaha hahaha hahaha
Клю като видях кой играе във филма и сигурно е и режисьор, ми стана ясно защо те е зарибил.
jupetrov7 а ти сигурно заради Мехмет от ВВ гледаш? Много сладко момче, много ми беше мъчно когато умря  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Днес гледах няколко серии на Милост. Така и не разбрах защо Нарин скри кой е Фърат? Напълно глупаво и безсмислено. Щеше да си спести много главоболия. Цял живот ли мислеше, че може да опази тази тайна?

# 685

Днес гледах няколко серии на Милост. Така и не разбрах защо Нарин скри кой е Фърат? Напълно глупаво и безсмислено. Щеше да си спести много главоболия. Цял живот ли мислеше, че може да опази тази тайна?

Скъпа, мисленето не ти е турско hahaha Същият въпрос бях задала навремето и аз Joy Joy Joy

Ели Hug, много хубави фотки си ни сложила, че и кафенце, но аз нямам никакво време, та чак сега го виждам Peace С Ени Hug добре сте ми обяснили за Мурат Й. и неговото развитие, благодаря ви! Скромен подарък за вас двечките:
Скрит текст:

Аз нали трудно се зарибявам по актьор, по-скоро по сериал/филм, та евентуално ще попитам за любимеца ви след 5-6 месеца, освен, ако не нашуми някой от неговите филми Peace
Жу Hug, колко сериала следиш едновременно? #Crazy #Crazy #Crazy
Клю Hug, Галя Hug

ПП. Ибрахимчо отдавна е в Америчко Joy Joy Joy, той току виж вече се върнал Heart Eyes

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 01:16 от lia-martin

# 686
# 687
Най-новата ми изгора newsm68

Şükrü Özyıldız ‪#‎MarieClaire‬  Heart Eyes

# 688
Лиа, не знам точно колко, но с теб често се засичаме... Joy Joy Joy Току виж сме излезли приятелки и в реала! Rolling Eyes Rolling Eyes

# 689
Лиа, не знам точно колко, но с теб често се засичаме... Joy Joy Joy Току виж сме излезли приятелки и в реала! Rolling Eyes Rolling Eyes

newsm78 newsm78 newsm78 йок джанъм, аз не съм изгледала и половината сериали за които тук става дума Simple Smile Пиша в 3 теми за турски сериали: тук, при патетата, където няма сериал hahaha и новото е Карагюл newsm78 Всичко друго е отсвирено за момента Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт