"Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол и "Мерхамет" Тема 33

• 86 377
  • 742
  •   1
Отговори
# 690

Ибрахимчо лекува рани в САЩ /Л.А., ходейки на баскетболни мачове Peace

Ibo in a basketball match.....in L.A. !

# 691
# 692
Ибрахим сега  newsm68

# 693
Добър вечер  Hug

Така като гледам хич не страда Ибрахимчо  Peace много си му е дбре даже  Wink партита, мачове, купони,манекенки  Crazy

Дила ханъмкатане съм я гледала, ама в "Денят..."много сковано играе Хатиджето  Tired

Бггърл, аз много актьори харесвам, ама за тоя бих се омъжила, че и 7 деца ще му родя  bowuu bowuu bowuu мъжкар, та дрънка  Heart Eyes Heart Eyes само дето тоя сериал май няма да го пребъде  Crossing Arms Като каза бизнес се сетих, една приятелка живее в Берлин и ме кара да отваряме Рефан тм, пък после и в Турция  Shocked Shocked Shocked

Мел писа във Фейсбук, че е добре  Peace предстои й възстановяване  Peace

# 694
Клю Hug, златна си за инфото за Мел Hug Много се радвам, че е добре, моля предай й моите поздрави и още по-бързо да се възстановява Praynig

След 3 години отваряй магазини, където си искаш...Берлин, Истанбул, колко му е..... Heart Eyes, но сега си имаш още ангажименти тук, не се отказвай!!!

love001

ПП. Не схванах на кого ще раждаш 7 деца? #Crazy Shocked Joy Joy Joy

# 695

Момичета  Hug Hug Hug

Аз да си пpизная гледам от вpеме на вpеме Милост и ми е пpиятно  Laughing

Лиа  Hug  много ти е хубава новата изгоpа , къде го гледаш ?

Пpиятна вечеp !

# 696
Дани Hug, исках да го гледам, но сериалът не се превежда, а междувременно и Ибрахим го напусна, занулиха го Sad, а няколко серии след това и дизито ще го спират поради слаб рейтинг hahaha

Ето го Ибрахимчо и в списание, като олицетворение на мъжкото здраве Heart Eyes

# 697

Ибрахимчо лекува рани в САЩ /Л.А., ходейки на баскетболни мачове Peace

Ibo in a basketball match.....in L.A. !

И аз имам нужда от същата терапия на Ибрахим. Joy Joy Joy ама няма кой да ми я предпише.  hahaha hahaha Голяяяяма мъка ще да го е завладяла ,та чак в ЛА е отлетял
Бицепси е напомпал,  малко отврат ми става
Laughing

Последна редакция: ср, 03 дек 2014, 22:14 от eliNIM

# 698
И аз имам нужда от същата терапия на Ибрахим. Joy Joy Joy ама няма кой да ми я предпише.  hahaha hahaha Голяяяяма мъка ще да го е завладяла ,та чак в ЛА е отлетял
Бицепси е напомпал,  малко отврат ми става
Laughing

О, и аз също....за терапията Praynig hahaha
Ти поне си лесна, щом Ибрахимчо ти става отврат, имаш си друго севгили, ще си го гледкаш с мерак, а като го видиш Ибо...временно ще гледаш през половин око Heart Eyes Joy Joy Joy

Demi Lovato - Heart Attack

# 699

Ясемин Ален

# 700
# 701
Lia,  Özcan Deniz става въпрос
Скрит текст:

няма как да не го знаеш  Wink сега е режисьор и главен актьор в "Денят, в който е написана съдбата ми" гледам и точа лиги по него  Mr. Green

# 702

Много ми харесват тия двамата. Играят ли вече или тепърва ще започат

# 703
Ибрахим го спрягат в нова екрана двойка с Мерием

Кто будет партнером Мерьем Узерли?

Как мы знаем, Мерьем Узерли готовится к возвращению на экраны. Изначально в партнеры актрисе приписали актера Мехмета Гюнсюра. Но Мехмет Гюнсюр опроверг эту информацию. На сегодняшний день появилась информация, что партнером Мерьем Узерли будет Ибрагим Челиккол, который покинул сериал "Реакция", но информация пока не подтвержденная.

А вот поклонники актрисы, мечтают увидеть её в паре с Саруханом Хунелем, который давно не появляется на экране.

# 704
Клю Hug, направо онемях newsm09....Йозджан Дениз newsm78 Той е твърде дъртичък за теб hahaha

Апропо: Денят,в който е написана съдбата ми / Кaderimin Yazildigi Gun има вече превод на първи епизод в Аси-бг.нет Heart Eyes

http://asi-bg.net/details.php?id=14929

Общи условия

Активация на акаунт