"Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол и "Мерхамет" Тема 33

• 86 385
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Лиа HugЕли HugГаля HugКлю Hug
Брата на Нарин в "Ëй Истанбул"показва сериозни певчески способности  smile3521

http://youtu.be/_puqwHke_Tw

Като стана дума за Дениска и телефона на ресторанта  Joy Joy Joy Joy Joy Joy какво стана с нейния сериал  newsm78 newsm78 newsm78

# 721
Тая книга да не е свързнана с ядрената физика или пък написана на санскрит ,че Ибрахимчо я гледа така лошо  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Обае обича да го снимат с книги  smile3521 хем спортяга хем читанка  smile3521

# 722
Интересно ми е какво става с тези двамата? newsm78 newsm78

Скрит текст:

# 723
Интересно ми е какво става с тези двамата? newsm78 newsm78

Скрит текст:

Всеки е поел по своя път, след развода им.
Фотосесията е страхотна,един естествен и чаровен Мурат преди старта на Киримли.
А от днес е на снимачната площадка в романтична комедия.
Бурчин е в очакване на старта на Пойраз Караел с Илкер Каллели

# 724
Честит празник, момичета!  bouquet  bouquet  bouquet Нямам много време в момента, а и цял ден, естественво, когато хората празнуват, аз наопаки Wink, но това при мен е в реда на нещата Joy Joy Joy
Скрит текст:

Ени Hug, Joy Joy Joy Ибрахимчо явно не си е учил много уроците и сега наваксва с дебелите книги newsm78

Бг-гърл Hug не се явява, дано е добре, вече сме към края на темата newsm78

Днес можете да преяждате, рибата е лека храна rotfImbo rotfImbo rotfImbo newsm53

# 725
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Честит празник на всички които празнуват днес !
Лиа Hug дано всичко при теб да се оправи бързичко  Hug
Ели :hug:jupetrov7

http://youtu.be/DZr5y8BorMw

# 726
Ени Hug, супер снимки, Ибрахимчо нали си е побойник, с две думи лошо момче Wink
Супер, че ще гледаш Нургюл, тамън ще разправяш, ако има нещо интересно Heart Eyes

Йозгю Намал я изненадаха с едно бебче Joy Joy

https://www.facebook.com/video.php?v=693746050740927&set=vb. … ype=2&theater

Бебето Айлин е помогнало предполагам на татко си ,щото освен Йозге и другите трима от журито му се зарадваха много  Joy Joy Joy Joy Joy Joy.

# 727
 newsm78 Моят човек съвсем се е запуснал в Лос Анджелис Thinking

Скрит текст:

# 728
  • Мюнхен
Здравейте момичета!!

Само да ви информирам, че съм жива.  hahaha hahaha hahaha Още съм много болна. С температура, без глас и със силна настинка. Лео се оправи, но Адриана още е много зле. Не и достига въздух, задушава се, не може да спи, кашля.... Бяхме на лекар няколко дена. Дават и свещички с кортизон, диша с маска и т.н. Тази нощ беше първа спокойна от няколко дни, но не се е оправила. Измъчи се на мама принцесата.
Да ви информирам, че в Германия започна излъчването на "Под прикритие". Много съм горда, страхотен превод. Чудя се как ще се справят с цинизмите  и псувните?
Честит празник и от мен на патерици!!!
Лиа няма проблем с темата, няма да я забравя.  Hug Тамън да можеш пак да я нацвъкаш с нови снимки на Ибрахим..  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Където и да отворя, все неговото лице виждам...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo А ти какво гледаш сега? Какво става с Карагюл?
Клю и аз много харесвам този мъж, но чак за мъж да го взема..... Това място е заето от Гарко.  bowuu bowuu bowuu Иначе аз се ориентирах към детски дрешки, бельо и т.н. И за Рефан съм мислила, ама се отказах.
Дани хубаво, че се появи за малко!  Hug
Ели при мисълта за двойка между Мерием и Ибрахим, чак настръхвам от ужас...  af af af Виж Мерием и Сарухан е друго.  Heart Eyes luvbed Много го харесвам, точно като Йозджан. Сексапилен, мъжествен и привлекателен, без да е най-големият красавец.
Гледам в Асито е пълно с филми, които искам да гледам, но уви няма време за нищо.....
Жу, Ени, Галя  Hug Hug Hug Hug

Мел миличка дано си добре! Липсваш!

# 729
 Hug

Много хубаво, че намина, Бг-гърл Hug! Не ми хареса обаче написаното...и най-вече, че сте болни smile3518 Не е добра работата, че сте стигнали до кортизонови маски newsm78 Това някакъв вирус ли е? Пожелавам от сърце, бързо да минава, особено ми е мъчно за беболинка, дай боже още днес да е вече добре! Praynig Peace Всъщност тя още този месец ще се превърне в мини-госпожица Joy Joy Heart Eyes

Карагюл продължавам да го гледам....трудно...добре, че има подсказки, кратки преводи, че иначе съвсем закъсвация! На мен ми е интересен....много логичен, прекрасна игра на неизвестни артисти, но много мъка, много newsm78 Съжалявам сценаристите, че трябва да мислят за сюжета чак до юни, ако все в тая посока трябва да списват smile3511 Естествено все още нито Ебру, нито Баран знаят, че са син и майка, но все повече се приближават към истината Simple Smile Ако знаеш какви ги закъдриха ooooh! След една серия ще убиват Фърат /Явуз Бингьол/, но още не се знае кой, защо и какво #Crazy

За Ибрахимчо си гледай работата newsm47, може пък да станат прекрасна двойка с Мерием, нищо не се знае smile3532 smile3521

Момичета, хубава неделя!  Peace 

Скрит текст:
без повод Heart Eyes
За теб и да оздравяваш! Peace и Габриел те поздравява Peace

Много приятно ми стана, че излъчват "Под прикритие" при вас! newsm44

# 730
bggirl, много се надявам времето да остане меко, докато бебенце и ти се оправите напълно!  Hug Hug

А за Ибрахим Ч. непрекъснато се пише. В днешната преса също.  Peace Само че Гугъл не ми помага много. Embarassed Може би Лиа знае повече за дамата вляво. Wink

# 731
Според дамата в ляво Ибрахим е тръгнал със Синем, за да отмъсти на бившия й приятел. Добре, че тя не се омъжила за Ибрахим, че щяла много да страда, чак косата й да опада. Ибрахим бил вманиечен на тема пари.
Така пише в новината  Peace

Бггърл, ужасно сте се подрерили  Cry да се оправяте двечките много бързо  Praynig Лео от градината ли ги носи тия гадни вируси?

# 732
Клю,   love001  love001

# 733
# 734
Галя Hug, много хубаво клипче си ни пуснала! Peace

Клю Hug, благодарско за превода на инфото от Жу Hug! Че ако аз го бях превела с Гугълчо, сигурно щях да кажа, че Ибрахим събира пари за космически полет Joy Joy Joy Joy Joy

Голяма щуротия....да тръгнеш с момиче, за да отмъстиш на бившето й гадже Shocked Shocked Shocked Виж Синем ако е тръгнала с Ибрахим за да си отмъсти на бившето гадже...някак по го разбирам newsm78 newsm78 newsm78

От лятната премяна

към зимните промени Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт