"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-26 тема

• 49 035
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
моят гугъл е още по-благосклонен и казва нещо от рода-колко трябва да си влюбен,за да избереш любовта пред принципността. Joy Joy

# 631
моят гугъл е още по-благосклонен и казва нещо от рода-колко трябва да си влюбен,за да избереш любовта пред принципността. Joy Joy

Евала на твоя. Него ще приемем.  Joy Joy Joy

# 632
И аз не видях поставени никакви срокове за раздяла.  Thinking Отделно досега се рових в нета,но не можех да направя връзка между 13 годишния Павлик Морозов и Йомер.Нито в годините,нито в образованието,нито в участието на сходни структури,като съветска пионерска организация и турска полиция? newsm78 Не виждам връзка и,между лоялността към комунистическия режим от една страна и лоялността към турската полиция и истината от друга,ама аз съм малко разногледа и в момента съм така #Crazy, като ги гледам тези двамата хубавци в поста на Рина, така че най вероятно повредата е в моя лаптоп!  Mr. Green

# 633
Ани, твоя Гуги направо го забравяме.  Joy Joy Joy

Ринка, много са хубави снимките.  Hug

# 634
Здравейте Hug

Ани-Анелия-Габката
Да си жива и здрава и много обична! Пък и все така духовите Grinning
Довечера да ти поднесат комисаря, такъв какъвто ти се иска. Топката е в неговото поле

Ха, честито!  Crossing Arms

google ми преведе, че нашия Павлик Морозов е избрал принципите пред любовта!  Naughty
Дано зарадва фенките си, които искаха да го видят честен и принципен!  Crossing Arms

А за нас, любителките на Елмер - 15 серии разделени!  Crossing Arms Така ни се пада! Романтички!  #Cussing out

Оф, бе, дано да са само 15...  Cry Cry Cry

Линка, май 15 серии разделени си е твой коментар Wink мене не ми пречи дори да са толкова, стига комисарят да се очовечи Wink Ами много ми харесват погледите и връткането им.

В 13ти епизод нещата бяха форсирани. Йо още не беше готов, а Ел беше нетърпелива Sad  Получихте си розовите романтични  сцени, сега ще чакате Wink Ама и тези, които не бързахме да ги видим по пейки и хотели, не значи, че не сме романтични Stop

Винаги съм се чудила защо някои хора са толкова привързани към работата си, та чак професията им им е станала фиксидея. Гениалните ги разбирам - тях природата им е дала от нещо в огромно количество, но за сметка на това ги направила по един или друг начин асоциални. Това не е нашият случай.
Други все още живеят с идеали и не са се научили да виждат нюансите. Характерно е за младежката възраст. И това не е нашият случай.
Трети се вкопчват в професията си поради някаква сериозна причина и стават по-праведни и от папата. Чудя се дали Йо не е този случай и защо newsm78 Защо и мама, и бате, пък и ингито все се стремят да го покровителстват. Все пак е мъж на възраст, живял далече от тях, в доста сурови условия Thinking Въртя, суча и все търся някаква тайна около маман ooooh!

Не знам защо, но Йо ми напомня на отец Ередия. Е,  Йо няма да свърши по този начин.

Ана, не приемай споменаването на П. Морозов толкова буквално Peace

Последна редакция: ср, 03 сеп 2014, 14:20 от Bagi

# 635
  • Разград

# 636
Ани  Hug направих аналогия между един принципен младеж, предал семейството си заради една идея,  и един принципен комисар, на път да жертва любовта си заради принципите. Опитах се да го направя с чувство за хумор, заради което сега трябва да се обяснявам.  Rolling Eyes

Другата аналогия беше с вечната романтична песен "15 лалета", за жалост, също остана не разбрана. Исках да кажа, че романтиката ще я изоставим малко в името на принципите! Но не се получи разбирателство...  Twisted Evil

Съжалявам, няма да се повтаря. Аналогиите ще ги оставям вече за себе си!  Sick

Явно днес не ми е ден!  Mr. Green Млъквам!  smile3505

Нека песента бъде поздрав за Анелия Донева  Hug  и всички, които имат днес повод да получат цветя!  Hug
А може и за всички в темата, без повод!   bouquet

Баги  Hug сега те прочетох. Май дългото ни форумно приятелство има резултат. Само ти ме разбра!  Wink
Ужас! Ще вземем да си четем и мислите... тц-тц-тц...

# 637
Здравейте момичета! Simple Smile

Дойде и дългоочакваната сряда, малко остана до серията. Grinning

Пожелавам успех на сериала, а на всички нас вълнуващ епизод и безпроблемен нет!   bouquet  bouquet

Анелия Hug  Честит рожден ден! Много късмет и щастие! Весел празник!   bouquet

Скрит текст:

Димони Hug  bouquet  за пост  614 ! Добре си обяснила защо Йомер не е комплексар,
и отношението му към богатите е вследствие на възпитанието и наложените представи.

Хриси Hug  споделям изцяло написаното в пост 618 !   bouquet

Ринка Hug  благодаря за новите снимки!    bouquet

Хубав ден на всички!  Heart Eyes    До довечера! Simple Smile

# 638
Покрай полемичния Йо все се отнасям и забравям за другите неща.

Една реплика в материала в Сабах (Нил отглеждана като цвете във ваза - превод моя гуги Wink) и снимката на 3те сестри ме провокираха да погледна за значението на имената им. Сигурно са коментирани в началото, но сега вече се вижда, че и в КПА имената не са избрани случайно.

Нилюфер - водна лилия. Цвете, което не може да се подари като другите цветя, защо много бързо увяхва и почернява. Аз си го тълкувам - Нил без корени/семейсто/здрава ръка за нищо не става.

Елиф - стройна. Освен това "Елиф" се използва в турския и като нарицателно за прямост и честност("пряма като Елиф"), както и като символ за приятелство и още се използва за "момиче, което пръска светлина".

Аслъ -  първата, изначалната, истинската, произход, същност.  Дали пък името й не е подсказка newsm78 Дали появата й на бял свят не крие някаква тайна newsm78 Банално, но все пак Thinking А и защо чиче не беше много съгласан с маман, но изпълни желанието й, а после се  втурна да спасява Аслъ (ако разбира се влезе в стаята й) newsm78 За едното реноме на болницата си ли newsm78

# 639
Момичета, виждам, че сте много напрегнати вече ( Линка направо ви шашна с тези 15 серии разлъка  Joy Joy Joy Joy). Затова предлагам един танц на Елифче за релакс, пък и да подгреем за довечера...

https://www.youtube.com/watch?v=O5fg1eyJcTA

Цитат
Нилюфер - водна лилия. Цвете, което не може да се подари като другите цветя, защо много бързо увяхва и почернява. Аз си го тълкувам - Нил без корени/семейсто/здрава ръка за нищо не става.
Баги Hug, май си права за Нил- липсва й един здрав бой някой да й хвърли Joy Joy Joy

# 640
Баги  Hug добра аналогия на имената, ама аналогиите са опасни!  Mr. Green

Комплексиран ли е комисаря или не, е сложна тема. Всеки вижда нещата различно, едни са по-крайни, други - не. Аз мисля, че си има  своите комплекси като всеки човек, но мисля също, че ще се пребори донякъде и с някои от тях. Или поне се надявам.  Peace

Трудно е да бъдеш справедлив и да гледаш трезво и от страни на героите, когато единия герой ти е любим и, като с любим човек, се опитваш да разбереш, а и донякъде да оправдаеш действията и постъпките му.  Peace

Сега нашите герои са пълнокръвни личности, което личи по това, че не се стоварват върху сценаристките укори, че образите са не логични. Та в живота всички ние винаги ли сме логични!?

Щом не обвиняваме сценаристките, а героите, нашата история вече е жива, усещаме я като истинска, харесваме я или не такава, каквато е.
Та ние гледаме филм. Всяка от нас го възприема през своя вътрешен мир, опит, светоглед. Филмът не е на нашия живот и не го създаваме ние. Само го гледаме.
Затова не бива да се приемат  навътре коментари или мнения, които са различни от нашите.  Peace

Пепеляшке  Hug много ги стреснах, но то беше с цел да ги подготвя за тъжните моменти. Ако пък дойдат хубави - добре дошли!  Hug
Въпреки, че малко се качих на черешата от превода за толкова принципен и неотстъпчив комисар, аз лично твърдо се надявам, че сцената с пръстена на кораба ще ни я покажат още в този епизод!  Laughing

# 641
Цитат
отношението му към богатите е вследствие на възпитанието и наложените представи.
Няма значение как е придобит даден комплекс - от възпитание, наложени представи, преживяване, травма, резултатът е същият Peace Или приемаш хората и себе си, такива каквито са и си, или имаш проблем. В случая - при общуването с хора, различни и непознати от и за тебе.   

Не искам да навлизам в теорията и психоанализа, дилетант съм там, но тези два цитата мисля, че илюстрират това, което имам предвид по отношение на комисаря Peace
Скрит текст:

"времето на реакция на човека е често пъти по-дълго, когато се представи стимулна дума, свързана с нещо неприятно".
"В бытовом смысле понятие психологического комплекса имеет негативный подтекст и используется для описания «больного места» в душе человека, задевая которое можно спровоцировать его неадекватное поведение, например агрессию или уход в себя"

А довечера все ми се струва, че ще има и нещо по-нежно, дори и само в нечий сън или спомен, иначе ще уплашат част от публиката и тя ще си потърси своето на друг канал. Нов сезон, нови сериали, нови надежди Praynig

# 642
  • Бургас
Здравейте, банда!  Hug  И аз съм готова за довечера  newsm44  Да видим как ще започнем сезона, надявам се поне със заявка за много любов  Praynig

Да си сложа и Чиче, сладуркото ми той  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green

И дано не занулят Аслъ-то, че има доста хляб в нея  Praynig

Ани,   bouquet Честит ти рожден ден! Да си здрава, много щастлива и обичана!  Hug

# 643
В момента на АТВ дават 13 епизод!  Hug

Реших да проверя каналите!  Mr. Green
ГБУ  Hug благодаря за линка. В момента върви!  Peace

# 644

Общи условия

Активация на акаунт