"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-26 тема

• 48 993
  • 741
  •   1
Отговори
# 105

">#t=17[/video]

Привет,диамантчета!Днес дали чакаме трейлър с Елифчето?Дано!

# 106

">#t=17[/video]

Привет,диамантчета!Днес дали чакаме трейлър с Елифчето?Дано!

Вели Hug, много благодаря за клипчето- оправи ми настроението от раб. ден Simple Smile
Дали има вероятност довечера по-късно да излезе трейлър  newsm78

# 107
# 108
  • софия
Здравейте и от мен!
Благодаря на всички за снимките и новинките  Hug
на Ринка за темата и субките, на Лили и Варна за преводите  Hug
на Майя, БУ и Детелинка за "преводите" в движение  Hug
абе с две думи драго ми е да съм пак сред вас  Hug Grinning

имам да наваксвам с новините, но двата трея ги видях и на първо четене давам си вариантите.... Joy

за ареста:
 ако е в началото на сезона

1. Тайар е подметнал някакви улики свързващи  Йо с Хатидже. Предал е и Метин и е свалил с един куршум три заека.
2. Това е сценка измислена и от двамата братоци с цел да заблуди Тайар, който подслушва както винаги от съседния кабинет.

ако ареста е за по-натам:
1. между братята нещо вече се е случило, защото и двамата се държат съвсем различно помежду си. Какво и защо, предстои да видим  Peace
2. второ.... не се сещам  newsm78

а иначе улики за ареста на Йо не липсват още отсега. Откога ви разправям, че само Али да разбере, че Йо е пътувал с Ел в самолета, веднага му е лепнал едно съучастничество, че може и повече.

сега ще се върна да почета малко.  Peace

п.п. за малко да забравя

# 109
  • В Града на Липите
Спиритче  wavey привет.

Тоя плакат/афиш/манифест... Меги да го грабва и директно в туитър  Joy  Joy защото тука и да го веем денонощно, ефекта ще е нулев.

п.п. Прочетох, че обстойно си се произнесла по въпроса за белезниците, обаче една дума не видях за пръстена. Каратите ли не одобри  newsm78 Йо ли не беше достатъчно изобретателен  newsm78 или по принцип си против годежите  newsm78

п.п.п. Иначе и аз се надявам на т.2 от абзац 1  Thinking

# 110
  • софия

п.п. Прочетох, че обстойно си се произнесла по въпроса за белезниците, обаче една дума не видях за пръстена. Каратите ли не одобри  newsm78 Йо ли не беше достатъчно изобретателен  newsm78 или по принцип си против годежите  newsm78
  Joy Joy Joy

пръстена си е баш тамам  Grinning , а че Йо е изобретателен не се и съмнявам  Grinning без съмнение план А беше : Ел да пие чай, да глътне пръстена, той да я отнесе на ръце до рентгена, на снимката да се види, че е глътнала пръстен с диамант от  неизвестен произход, а той на колене да и предложи сърце, луна, звезди и квото там се полага в случая.......

ама тя отказа чая, та минахме на план Б..... Joy

ама са сладки двамата, спор няма  Peace Grinning

Цитат
п.п.п. Иначе и аз се надявам на т.2 от абзац 1  Thinking
  Grinning Peace

# 111
  • В Града на Липите
Ей, язък че е отказала чая.
План А си е направо за Боливут.
Иначе по принцип освен луна, звезди и сърце, се полага поне един едностаен с гледка към Босфора /заради изгрева, не за друго  Grinning/, че сигурно на тоя хотел му изтече безплатния абонамент  Joy  Joy  Joy

# 112
Хриси,предвид финансовото положение на Холдинга Денизер(ако още има такъв) и държавната заплата на Комисарио само ще си мечтаят за апартамент с изглед към Босфора. Joy Joy

# 113
  • софия
Ей, язък че е отказала чая.
Иначе по принцип освен луна, звезди и сърце, се полага поне един едностаен с гледка към Босфора /заради изгрева, не за друго  Grinning/, че сигурно на тоя хотел му изтече безплатния абонамент  Joy  Joy  Joy
аааа... остава им доживотния абонамент за онзи парк Полонезнезнамкакво си.....

Цитат
Иначе по принцип освен луна, звезди и сърце, се полага поне един едностаен с гледка към Босфора
тук помислих, че ще кажеш - един танц с воали  Joy Joy Joy

# 114
Изглежда все пак на 3 септември ще е старта.

#KaraParaAsk 3 eylül de başlıyomuş

http://www.televizyondizisi.com/index.php/kara-para-askin-sezona … tm_medium=twitter

Последна редакция: вт, 26 авг 2014, 21:22 от rina-rina

# 115
  • В Града на Липите
аааа... остава им доживотния абонамент за онзи парк Полонезнезнамкакво си.....

Да, вярно  Peace Сега като го уволнят, направо могат да се нанесат.

Хриси,предвид финансовото положение на Холдинга Денизер(ако още има такъв) и държавната заплата на Комисарио само ще си мечтаят за апартамент с изглед към Босфора. Joy Joy

Ами то както е тръгнало, май и без държавна заплата ще останат  newsm78  А финансовото на холдинга, Левнт не го ли стабилизира  Grinning Доста беше опретнал ръкавите  Grinning

Хади бакалъм! Разгеле!  Grinning

# 116
Левент(не му запомних името май беше Емре) дали превъзмогна трагедията и дали ще участва във втория сезон?Не че на мен специално много ще ми липсва Peace

# 117

http://www.televizyondizisi.com/index.php/kara-para-askin-sezona … tm_medium=twitter

Вай, бе. Че то не останало време да разтягаме локуми.
Хайде вече да подкарват ремаркетата за 14 еп.

Много се радвам да видя никчетата на Хриси и Духчето, защото преди няколко дена прочетох, че почти били изгонени и заприличала темата на служебна.

Хотела не беше ли платен до края на годината? newsm78

# 118
  • В Града на Липите
...Хотела не беше ли платен до края на годината? newsm78

Там някъде  newsm78 А на мен вече ми се причуват коледни камбанки  Grinning та съм силно притеснена, къде младите ще посрещат изгрева  ooooh!

Детелинко, ти щеше да ходиш тия дни да инспектираш снимачния процес, хвърли едно око ако обичаш, на едностайните с гледка  Grinning

# 119
  • Сливен
                         Добър вечер, Диамантчета! Hug

От полунощ bgмама ми прави проблем с влизането.  Снощи не можах да ви пожелая приятни сънища. Ако тази вечер , около полунощ/ моето време/ не се вясна, да знаете, че бгмамата е виновна. Сега уж съм тук. Дали ще излезе поста ми не е ясно. Дано вече всичко е наред. Peace

Честит имен ден на Адриан/овците/ и Наталия/ите/, ако има такива  в темата.

Приятна вечер!

Дано наистина да започне на 3 септември, че идват нови дизита. Пък и луднахме от толкова чакане, ааааааааааааа!

Общи условия

Активация на акаунт