"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-26 тема

• 49 005
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • В Града на Липите
Цитат
Хриси, той не се ли казва Йомер Демир    :  Прикритието му беше май Джанер

Ами може, ето, за два месеца и имената им забравих  Joy
Или е от слънцето, или от дъжда  Blush
Важното е, че ме разбра  Joy

# 91
На мен много ми хареса този трей. Очаквам сблъсъкът между Йомер и Хюсеин да е грандиозен!!! И просто нямам търпение!  smile3508

Цвети, не знам дали си го гледала Енгин и преди, но той е много добър точно в това- в показване на най-различни емоции и преминаване от една емоция в друга. И мен това ме впечатли в него още в КВФ.  Simple Smile Simple Smile

# 92
  • Русе
Дейзи, не съм гледала никъде Енгин,  затова и го наблюдавам внимателно, а когато ме впечатли си го казвам  Simple Smile
Сега и в двата фрагмана успя да привлече вниманието ми - как се притесни на кораба, какви физиономии направи преди и след като даде пръстена  Laughing

А иначе харесаха ми и двата фрагмана - коренно различни, като усещане, но... и двата бяха пълна изненада, което им признавам на сценаристките - майсторки са  Peace Дано и занапред да продължават все така  Peace

# 93
  • Сливен
                   Добър вечер! Hug
       То, колко ли може да е добра след този трей?!
Явно са решили да ни направят разногледи, докато излъчат 14 епизод. Ще ни люшкат от едната до другата крайност.  Mr. Green Twisted Evil  Thinking Мисля си, че нарочно искат да ни заблудят и объркат СЦ. Naughty  Не забравяйте, че в края на сезона говореха , че Елиф ще я сполети някакъв инцидент, заради Йомер. Дори говореха за каскадьор. Още това не сме видели.  Shocked Rolling Eyes

Няма място за отчайване. Сега като ни покажат някоя гадост и с Елиф и започваме за изплуваме. Така, де! От дъното по -надолу няма, има само изплуване! Peace 

От Хюсеин вече очаквам неочакваното.  Shocked Май ще се окаже голяма гад! Mr. Green #Cussing out #2gunfire
    Ама, пък после, ще се разтапяме от умиление с нашите усмивковци. Я, по-весело я карайте!! Peace  Ей, не ми омръзва да ги гледам. Както казва Дороти, Hug това моето е сериозна диагноза!!! Скоро време ще правя компания на Аслъ. Simple Smile

За оптимизъм - не пак , а отново - Красота!

# 94
Добра нощ димантени детективки.

Ринка ,Лили,Варна за преводи,субки и  всичко. smile3525

Ето Бояна ме  спомена и съм тук в синята тема и сините камъчета,сините тениски.
С наближаването на сезона и темата живна,а някой се притесняваше ,че било служебна тема.
Да ама не! Най готините детективки си чешем кавиатурите,но думата имат  двете каки.Дано имат уши  за феновете. Peace

Лека нощ и романтични сънища с Елмер

Скрит текст:

# 95
Боби Hug сценаристките като ни объркват, ние пък си ги нагласяваме нещата....
до поредната изненада Joy Joy Joy Joy

Дороти Hug  bouquet  за спойлера! Joy Joy Joy

Лека нощ, момичета! Grinning Heart Eyes

# 96
  • София
Чак сега спокойно успях да изгледам фрагмана! Хареса ми!

Според мен Йо ще влезе в затвора заради, това, че прикривал Елиф, за прането на пари. Колкото и гаден да е Хю, не мисля, че ще натопи брат си за диамантите. По ми се връзва да го арестуват заради Елиф, а и в сценария които бяха публикували отгоре пишеше нещо от рода плаж/морски бряг през деня. Според мен това означава, че Йо ще догони Ел и ще и помогне да се отърве от Тайар и от прането на пари, и следствие от това ще бъде арестуван.

Последна редакция: вт, 26 авг 2014, 11:06 от Г-ца Бързо се уча (Storm Worm Virus)

# 97

Добро утро,диамантчета!
Кога ли ще се подреди нашият пъзел?
Желая ви прекрасен ден!

# 98
Добро утро!  Hug

Измислихте ли защо, как и какво?  newsm78
Аз не успях...

Ама си живея в блажения свят на първия фрагман!  Joy Joy Joy

Честит имен ден на Адриани и Наталии, ако има сред нас!   bouquet
Много щастие и любов!   bouquet

Приятен ден!  Hug

# 99
Добро утро, елмазчета,
Честит ви нов фрагман!  Laughing
Хич и не съм изненадана, че ни попариха мечтите. То не може само романтика, трябва и страдание малко ( дано да е малко, де). Яд ме е само, че предварително ни разкриват такива важни моменти от филма, ама не се знае какви обрати ще вземе сценарият.

Хю и този път ме изненада Shocked. На стълбите пред бащината им къща какви думи изрече за братчето си, а сега каква злоба се четеше в погледа му. Като че ли се наслаждаваше на ареста. Ей това чак не го очаквах.

# 100
Добро утро! Hug wavey

Двете каки СЦ ни попариха,но няма как!Ще има от всичко-и радост и болка!Същото направиха и с двете промота на ''Карадайъ'' ,който също следя! Peace

Дано скоро пуснат фрагмана за 14еп.! Praynig

Погледите на Йо,Хю и Тайяр! Peace

Чудесен ден ви желая! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

ПП Мамата нещо не ме пускаше! ooooh!

# 101
Здравейте и от мен!

Завърнах се късно снощи в БГ и днес влизам да ви видя  Hug и ооооо, трей!!!! И то два и то много различни..... и много страници за четене  Grinning
Трейлърите са страхотни, благодаря   bouquet Очаква ни вълнуващ сезон, поне аз много се вълнувам!

Пожелавам Ви много поводи за усмивки!  Grinning Grinning Grinning

# 102
Да ви е по-лек следобедът!

# 103
Здравейте диамантчета!  Hug

В очакване на следващият трейлър няколко снимки за кадър!

http://www.magazinsortie.com/dizi/kara-para-askta-sok-omer-kelepceli-h5425.html

Приятен ден!

Последна редакция: вт, 26 авг 2014, 17:24 от rina-rina

# 104

Рина
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 26 авг 2014, 16:10 от дороти 15

Общи условия

Активация на акаунт