"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-26 тема

• 48 980
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Хриси,ще ходя,но не сега Peace Само че не смея да казвам,че да не ми мине пак котка пътя Mr. Green

# 121

Скрит текст:
Кварталът е "Мачка" - един от най-старите и елитни райони на Истанбул. В новоизградения комплекс Macka Residences през миналата година бяха продадени три пентхаус апартамента за 20 млн. долара всеки, и то още преди завършването на проекта. Заедно с няколко "по-евтини" луксозни жилища за по няколко милиона долара. Подобни сделки са често явление: през последното десетилетие имотният пазар в Турция растеше в комплект със силния икономически растеж, бързата урбанизация и строителния бум както в големите градове, така и в курортите по Егейско море и Средиземноморието. Според индекс на консултантската компания Knight Frank в момента страната е седмият най-бързо растящ имотен пазар в цял свят. Доклад на Ernst and Young пък определя Турция за втория най-привлекателен пазар в Европа за инвеститорите в недвижимости. Цените на жилищата са се повишили с около 9% през миналата година (след изчисление на инфлацията), а пък строителната активност и разрешителните са нараснали с 16%.

Хриси,съвсем ще го закършат нашите с тези цени. Joy JoyБая розови диамнтчета ще им трябват за подобаващо жилище.

# 122
# 123
  • В Града на Липите
Хриси,съвсем ще го закършат нашите с тези цени. Joy JoyБая розови диамнтчета ще им трябват за подобаващо жилище.

Тц, тц, тц... голяма скъпотия.  ooooh! Не е за Йо  Grinning

Обаче в КВФ-то имаше една барачка, където живееха в началото, може да е свободна в момента.  Grinning
Щом използват едни и същи песни и сградата на холдинга някой я позна от друг проект, няма да се учудя, ако ги нанесат на Мука в будоара  Joy  Joy

Детелинко  Hug този път ще стане. Имам предчувствие  Wink

# 124
Е може и в къщата дето Керимчик толкова ремонтира.Таман няма да се мори с нови ремонти. Joy Joy

# 125
Хриси,дай боже Praynig
Хайде,момичета,стягайте се за премиера другата седмица Crazy Роклите,чепиците и червения килим Wink

# 126
# 127
Хриси,дай боже Praynig
Хайде,момичета,стягайте се за премиера другата седмица Crazy Роклите,чепиците и червения килим Wink

Но пръстенчето ще е само за една късметлийка!

Феновете много бързат в действието.   Joy Joy Joy

# 128
Ринка,чудесен колаж,ама преди да сложи смокинга,май ще дефилира известно време решен в райе. Joy Joy

# 129
  • В Града на Липите
Цвети, ти да не си на снимачната площадка  Joy  Joy

Като го гледам това гифче, явно най-използваният аксесоар във втори сезон, ще са белезниците  newsm78 Лично на Чиче, много му отиват на редингота в три части.

# 130
  • Русе
Цвети, ти да не си на снимачната площадка  Joy  Joy

Като го гледам това гифче, явно най-използваният аксесоар във втори сезон, ще са белезниците  newsm78 Лично на Чиче, много му отиват на редингота в три части.

Хриси  Wink де да бях, щях и по-зле да го наглася, ама...  ooooh! май за сега това е само фенска комбинация. Ще си го гледаме още доста време на свобода чиче и колко ли ще ни ядосва...

Мисля, че тук са ползвани кадри от ''SON'', та...

# 131
Добра да ви е вечерта Диамантени детективки

И днес сте се забавлявали  както трябва. А и няколко теории за предстоящите събития през 2 сезон сте развили Peace

Тези дни ни разглезиха с  двата фрагмана, които може да се каже, че са с диаметрално противоположни в емоционално отношение. Може би на творческия екип /СЦ и режисьор/ им харесва почина за "ледената кофа", 'дето набира скорост. И затова ни спретнаха този леден 2-ри фрагман Mr. Green ooooh!

Ринка  Hug значи вече официално има надпис за началото на 2 сезон yes

Joy
Цвети Hug много готино гифче. Напълни ми душата. Ама защо са сложили датата 13.02.2015? Да не би авторът на гифчето да има връзки с някой от екипа на КРА, че да са му подшушнали за евентуален такъв срок  Rolling Eyes

Ще ви споделя какви мисли ми дойдоха след като  видях първия трейлър за 2 сезон на сериала ни / романтичния/. Първия трейлър с Елмер е на гробищата. Сериала започна с емоции, които са в резултат на лоши събития -убийството на двама души. Но от това има нещо хубаво, и това е срещата на Ел и Йо Peace Благодарение на това те се срещат и постепенно отношенията им от прерастват в истинска безусловна любов. Втория трейлър- според мен това ще е завършека на повествованието за КПА - любовта им е взаимна, която е устояла на перипетиите на съдбата и те могат да плуват с пълен напред по течението на живота.
А колкото дали ще видим точно тази сцена с предложението по-нататък в сериите, мисля, че по-скоро не. Както не видяхме тази сцена с гробищата от 1 сезон Peace

Хайде стига толкова, че нещо много се разписах Sunglasses

# 132
  • Сливен

Урааааааааааааа! Не остана - само седмица!  Hug Hug Hug

Да ни е честита срядата - НАШИЯТ ден!    bouquet

Последна редакция: ср, 27 авг 2014, 00:08 от boyana05

# 133
Добро утро!  Hug

Вече сигурно чакаме 3 септември, сряда! Само една седмица!  Peace

Дали ще има и друг фрагман, или ще ни оставят с тези  двата, предстои да видим. Може и да греша, но ми се струва, че всичко това, предложение, арест се случва в 14 епизод. Нали трябва да се шашнем!  hahaha Joy Joy Joy

Що ли ми прилича на сцена от "Титаник" ?  Mr. Green На кого корабът ще потъне?  newsm78

И двете двойки братя в нашия филм има за какво да се сблъскат на тепиха...

Ще видим...

И както винаги, за равновесие, една красива Елиф...

# 134
  • Сливен
                                           Добро утро, приятели!

Хубав ден!   

Общи условия

Активация на акаунт