БАРСЕЛОНА - тема 5

• 92 704
  • 716
  •   1
Отговори
# 225
И аз не харесвам Малага и не седим там. Марбея е друга бира

Марбея е бижу,всичко много ми хареса с изключение на морето,мноооого смотано, но без този основен елемент са станали много известен  морски курорт, браво на тях!  smile3501

# 226
Благодаря много за отговорите! Искаме да видим Севиля, Кордоба, Гранада, Гибралтар - как да ги съчетая тогава newsm78

# 227
Сиси,Гибралтар като оставим настрана понеже по-грозно място едва ли има в Испания,си решавате дали ще наемате кола или не.
От Барселона най-логично е да летите с vueling до Гранада,от там с кола или влак до Севиля,и от Севиля до Кордоба с кола или влак,може и еднодневна екскурзия понеже е близо.
Ако се връщате от Мадрид вземете влака от Севиля, стига се за около 2 часа.
Честно казано Кордоба може да се пропусне ,след Гранада и Севиля според мен  бледнее.
За Гранада са нужни поне две нощувки а за Севиля поне три-четири.
За информация и според цените,от Севиля и Мадрид  има полети на раянер до Бергамо ,за евентуално прикачване с уиз.

# 228
Благодаря ти, азия_asia- твоите коментари винаги са ми интересни!

# 229
  • sofia
На мен пък Гибралтар много ми хареса с малките си китни улички, безмитна зона, идеално за шопинг( ако го планувате, ако само ще разглеждате няма смисъл). Ще дам примери за разлика в цени - пудра 50€ Испания - 30€ Гибралтар, очила 300€ - 180€ Гибралтар, можеш да си искаш отстъпки Simple Smile

# 230
Като стана въпрос, има ли някъде активна тема за Андалусия  бг мама? Нещо не мога да намеря. Принципно и ние сме го запланували живот и здраве.

# 231
  • София
От Барселона най-логично е да летите с vueling до Гранада,от там с кола или влак до Севиля,и от Севиля до Кордоба с кола или влак,може и еднодневна екскурзия понеже е близо.
Ако се връщате от Мадрид вземете влака от Севиля, стига се за около 2 часа.
Честно казано Кордоба може да се пропусне ,след Гранада и Севиля според мен  бледнее.
За Гранада са нужни поне две нощувки а за Севиля поне три-четири.
За информация и според цените,от Севиля и Мадрид  има полети на раянер до Бергамо ,за евентуално прикачване с уиз.

Или по обратния маршрут, Мадрид, на юг към Кордоба/Севиля, след това Гранада и оттам към Барселона.
За нощувките подкрепям азиа.
Няма активна тема, има няколко доста стари, които не занм дали могат да се възродят или трябва нова. За съжаление много бързо потъват.

# 232
  • Под гъбата
Привет момичета!  Дойде и нашето време за разходка в Барселона. Резервирах билетите с Вуелинг. Интересува ме дали на летището в Барселона може да се чекира през телефон?  За София ми е ясно ,че не мога. Предстои ми и купуването на билети за забележителностите, трябва да резервирам и хотел и да помисля за придвижването от летището. За хотелите ще пусна линкове заради местоположението им, дали си струват. Понеже ще е лятото ,си мислим колко е удачно да се направи плаж?  Много неща ще питам, дано не стана досадна!   Blush Весели празници на всички!

# 233
  • Milano
Интересува ме дали на летището в Барселона може да се чекира през телефон?

Може естествено.

# 234
  • Под гъбата
Интересува ме дали на летището в Барселона може да се чекира през телефон?

Може естествено.
Супер! Момичета, търся хотел и освен цената в кой район е добре да гледам? Нямаме претенции за категорията, може и апартамент да бъде. За накрая ще остане резервацията на билетите за забележителностите.

# 235
аз гледах, гледах и явно няма да дочакам евтини полети по време на ваканциите, така че букнах за 3 март самолетни билети до Барса  на Бг Еър, Взех и билети за аеробуса онлайн -не че ще свършат..., но голям проблем се оказа хотела за тези 3 дни. Всичко около пл Каталуня беше запазено, излизаха ми все едни цени от по 300 лв и нагоре на вечер. Да няма някакви събития. празници точно тогава?
Сега се връщам да чета и за набележим основните посещения - само 2 цели дни сме, но Бг еър тръгват късно насам, така че се надявам да оползотворим и третия ден.

# 236
Три дена за основните забележителности са достатъчни,макар че времето в един хубав град все не достига.А за хотела- не е необходимо да е до пл.Каталуния .Гледайте да е в близост до метрото,има и други по-предпочитани райони.

# 237
  • Под гъбата
Честита Нова година! С пожелания за незабравима разходка в Барселона на всички! Grinning
Интересува ме този хостел с добра локация ли е?
http://hotel.vueling.com/hotel/es/residencia-nuria.en-gb.html?label=vlng-tab-home;sid=e06da8a2f21337fd669e0cd2c2002449;dcid=1;checkin_monthday=26;checkin_year_month=2015-6;checkout_monthday=30;checkout_year_month=2015-6;no_rooms=2;req_adults=3;req_age=12;req_children=1&
#map_closed

# 238
  • SF
На мен този хостел не ми е по вкуса. Имай предвид, че в действителност всичко е много по-малко и по-различно от показаното на снимките. Но на мен още на снимки не ми допада.

# 239
Сега, като четох сайта видях, че в края на февруари м.г е имало карнавал - де не би заради това да са високи цените около 3 март в хотелите?

Като купувате билети за саграда за децата л.к достатъчна ли е за да покажа защо съм купила ученически билет?

За парка Гюел  какво точно включва платената част от него и какво може да се види без да се плаща билет?

Общи условия

Активация на акаунт