пералнята ми NEO прави проблеми, след като изпере и преди да центруфугира, изхвърля водата и почват да и мигат индикаторите. Оставям я изключена 4-5 часа ,пускам я на центрофуга -работи. Друг път изпира и центрофугира без проблеми. Понякога обаче спирам я за 12 часа после пак същият проблем. Звъня на лицензирания сервиз, свързват ме с техник и той вика ми платката и е най-вероятно проблема, но е много стара (на 4 години е между другото) и нямаме такива части.
На времето имах същия проблем с платка на ЛАПТОП в лицензирания им сервиза ми викат купувай си нов този е за боклука. Дадох го на техник извън лицензирания сервиз и той го оправи, нещото дето беше за боклука работи още 2 години. Та искам да попитам как се процедира с пералните. Има ли техници в София, дето оправят платки и как стои цялата работа. Може ли някакви съвети, мнения, препоръки.
ПП МЕждудругото преди да затвори техника вика може си карате така докато не изгори. Ама вчера прах 3 дена, пусне водата и почне да мига и дрехите се намокрят и стоят, после пак пробвам и така 3 дена се пере, което не си е работа.