Помощ! Ментета в OLX.bg- как да процедирам?

• 20 222
  • 114
  •   1
Отговори
# 15
Ето как изглежда и в сайта на Tom Ford: http://www.tomford.com/violet-blonde/T0-VIOLET-BLONDE.html?dwvar … _color=OC#start=8 точно този, който ти си купила.

# 16
  • София
Ами аз мога да ти кажа, че имам 40мл опаковка -досущ като ментето. Купуван е от френска Сефора, но си отвисява в шкафа от бая време.
Ако е купуван преди много време, пръскан е и не е съхраняван правилно /а и срокът на годност все пак/ - то качеството отива на зле. По-зле и от менте става. Peace

Продавачката може да е права за себе си, че продава оригинал, но пък ти си права, че не получаваш качество.

п.п Сега се разрових из шкафа, имам една Дона Карън - зелена ябълка. По едно време го ползвах, сега след 2 години се напръсках по китката - миризмата е съвсем друга и тежка, лепкава......изобщо я няма онази свежест, която помнех Crazy

# 17
Имала съм парфюма. Беше си със златен пръстен и не много тъмен на цвят. Абсолютно съм сигурна в произхода му.

# 18
  • София
Бутилката е факт, че може да е променена - все пак парфюмът е на няколко години. Но, хора, ароматът няма нищо общо с Violet Blonde, ама НИЩО общо.

# 19
  • София
Бутилката е факт, че може да е променена - все пак парфюмът е на няколко години. Но, хора, ароматът няма нищо общо с Violet Blonde, ама НИЩО общо.

Цитат
Ако е купуван преди много време, пръскан е и не е съхраняван правилно /а и срокът на годност все пак/ - то качеството отива на зле. По-зле и от менте става.

Колко общо да има - без кутия, стоял на пек на някоя тоалетка в продължение на 2 години примерно?

# 20
Просто вече ще имаш едно наум - за скъпи и не само артикули винаги с преглед и тест, безплатно е и спестява доста главоболия.

# 21
  • София

Защо 80лв? В обявата, която си пуснала, цената на парфюма е 55лв  Rolling Eyes

[/quote]

Беше 65 когато го купих, а и взех и една пудра с него - та затуй 80.... Явно сега го е намалила, може би все пак има намерение да се съгласи да и го върна newsm78
Непременно ще пиша, ако има развитие случая, макар, че това означава, че някой друг ще се сдобие с фалшификат

# 22
ами като гледам оригиналната цена на този парфюм е 110 долара за 50 мл, цената на която го дава тази продавачка е с 70 %  по-ниска

вероятността да е менте е доста голяма

# 23
  • Sofia
Явно сега го е намалила, може би все пак има намерение да се съгласи да и го върна newsm78

Според мен, просто има няколко бройки от въпросния "марков" парфюм. Wink

# 24
От админите има ли някаква реакция, аз само веднъж съм се обръщала към тях във връзка с продажбата на  един лосион от една жена , която си го прави в къщи, без упоменати съставки, че чак и антибиотик, ама какъв тя си знае- никаква реакция от сайта, остана ми само караницата с жената , която и до днес успешно продава

# 25
  Аз преди седмица поръчах количка, която и грам не отговаряше на описанието. При условие че беше с опция "отвори и виж" , незнам с кой акъл ми я прати.

# 26
  • Sofia
  Аз преди седмица поръчах количка, която и грам не отговаряше на описанието. При условие че беше с опция "отвори и виж" , незнам с кой акъл ми я прати.

Много продавачи пращат с опцията "Преглед и тест", като, обаче, клиентът е задължен от служителя на Еконт, в случай че откаже да закупи артикула по някаква причина, да заплати пътните разходи и в двете посоки, така че на практика продавачът нищо не губи. Peace

# 27
Защо не й пише някой да я пита дали го предлага още? Ако има няколко бройки няма как да е оригинален както пише.

# 28

Много продавачи пращат с опцията "Преглед и тест", като, обаче, клиентът е задължен от служителя на Еконт, в случай че откаже да закупи артикула по някаква причина, да заплати пътните разходи и в двете посоки, така че на практика продавачът нищо не губи. Peace
  Да аз си платих 30лв на на куриерската фирма, писах и причина на връщане. Беше ясно, че който и да беше щеше да я върне, какъв е смисъла да лъже, или ако мине номера.

# 29
  • Sofia

Да аз си платих 30лв на на куриерската фирма, писах и причина на връщане. Беше ясно, че който и да беше щеше да я върне, какъв е смисъла да лъже, или ако мине номера.

Ясно, кофти. Confused От предишния ти пост не разбрах дали си платила някакви такси по връщането или всичко си е било изцяло за сметка на некоректния продавач. За съжаление, много от търговците-измамници пращат с тази опция, пък, ако не мине номерът, те на практика нищо не губят.

Общи условия

Активация на акаунт