Помощ! Ментета в OLX.bg- как да процедирам?

• 20 223
  • 114
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Ох, ново двайсе - сега ми е пратила адрес на някакво момиче, което иска да купи да парфюма, да го пращам директно на нея с опция "преглед и тест" (естествено на по ниска цена) . Направо не знам какво да правя - ум не ми побира как се забърках в тая тъпа ситуация ooooh!

Какво да правя според вас? Искам да се отърва от тоя парфюм.....

# 31
  • София
Искай да го върнеш на нея!
После да почне да ти звъни момичето -да бе, да Stop

# 32
Здравейте сега искам и аз да отговоря. Първо имам добър рейтинг никого не съм излъгала и НИКОГА НЕ СЪМ ОТКАЗВАЛА ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД. Тя не е написала че иска второ всички знаете че дори да няма посочена от офиса на Еконт звънят и искат разрешение нямаше да й откажа там има камери вижда го отказва се и няма проблем. Не да излезе и след 2 часа да реши да го връща разберете ме
И мен ако не върне същия аз къде да се оплача. Причината заради която и дадох адреса на друго момиче е за да не плаща пощенските щом се е отказала и го връща, но тя и това не оцени. Отговорила съм й на всички съобщения, но аз за разлика от нея най вероятно, съм на работа и не
Мога цял ден да говоря по телефона да й слушам обидите.
Имам добър рейтинг в саита винаги съм стигала, ако има проблем с нещо до решение, така че и двете страни да са доволни. На всеки може да се случи, но да търпя на въпросната госпожа обидите и заплахите няма как да стане просто. Ще си взема парфюма когато махне темата, която има за цел да ме очерни, но какво да се прави злобата не ходи по гората

# 33
Намерих си и касовата бележка за парфюма ще я снимам и ще я кача

# 34
Не че 80 лева са всичките пари на света, ама ми тъпо, че така се оставих да ме излъжат.

Защо 80лв? В обявата, която си пуснала, цената на парфюма е 55лв  Rolling Eyes

Парфюма й е продаден за 55лв защото взе две неща и се пазари за отстъпка. Второ както й казах вече и на нея не съм го купувала от България. И в крайна сметка няма да търпя да ме обижда вчера цял ден и сега да го играе жертвата. Дала съм й адрес да го върне
Тя продължава да пише.

# 35
Видях в профила на потребителката да пише, че не отказва преглед на стоката преди плащане - това изиска ли го от нея при доставката, ако да никой не е виновен, че си платила щом си видяла какво получаваш.

Иначе спор няма, там има доста риск при пазаруване аз винаги имам едно на ум  Rolling Eyes

НЕ не е искала преглед НИКОГА НЕ СЪМ ОТКАЗВАЛА аз също понякога поръчвам онлайн и искам опция преглед. Като се прибра вкъщи реши да го връща. Много странно защо не каза че и пудрата е менте. Размислила е не й е харесал ОК но такива истерии чак.... newsm78

# 36
  • Sofia
Причината заради която и дадох адреса на друго момиче е за да не плаща пощенските щом се е отказала и го връща, но тя и това не оцени. Отговорила съм й на всички съобщения, но аз за разлика от нея най вероятно, съм на работа и не

Е, да, де, но нали се сещаш, че не звучи особено професионално да я караш да препраща, т.е. направо да продава парфюма на трети човек, и ако възникне някакъв проблем, жената, освен с теб, ще трябва да се разправя и с вторичния купувач. Не знам... На мен това, като на безпристрастен наблюдател на вашия "спор", не ми се струва коректно, изобщо даже. А и не знам какви пари за доставка искаш да ѝ пестиш? Като гледам колко е афектирана, надали я интересуват едни 3 и нещо лв. повече или по-малко. Peace

# 37
  • Sofia
НЕ не е искала преглед НИКОГА НЕ СЪМ ОТКАЗВАЛА аз също понякога поръчвам онлайн и искам опция преглед. Като се прибра вкъщи реши да го връща. Много странно защо не каза че и пудрата е менте. Размислила е не й е харесал ОК но такива истерии чак.... newsm78

Е, ок, де, ама дори и да беше поискала "Преглед", как ще разбере дали ароматът е автентичен, гледайки бутилката? Wink Все пак, няма да има възможност да пръсне от него.

# 38
Причината заради която и дадох адреса на друго момиче е за да не плаща пощенските щом се е отказала и го връща, но тя и това не оцени. Отговорила съм й на всички съобщения, но аз за разлика от нея най вероятно, съм на работа и не

Е, да, де, но нали се сещаш, че не звучи особено професионално да я караш да препраща, т.е. направо да продава парфюма на трети човек, и ако възникне някакъв проблем, жената, освен с теб, ще трябва да се разправя и с вторичния купувач. Не знам... На мен това, като на безпристрастен наблюдател на вашия "спор", не ми се струва коректно, изобщо даже. А и не знам какви пари за доставка искаш да ѝ пестиш? Като гледам колко е афектирана, надали я интересуват едни 3 и нещо лв. повече или по-малко. Peace

Да очевидно сте на нейна страна но няма да търпя някой да ме нарича боклук защото не знае какво иска в крайна сметка да си го купи от мола а не да се пазари в саита аз мога да докажа че е оригинал и тогава да видим кой е правия. Нямате по принцип право да нападате без да сте чули и двете страни.
Дала съм й адрес да ми го върне тя каза че доставката не иска да я поеме не съм длъжна да търпя истериите й, и тогава дадох адрес на другото момиче нищо лошо не виждам. Но сега реши че на мен ще го връща... Няма проблем утре ще си го взема само ако е моя, защото това нейното не е нормално поне за мен ако за някой е ОК

# 39

Е, ок, де, ама дори и да беше поискала "Преглед", как ще разбере дали ароматът е автентичен, гледайки бутилката? Wink Все пак, няма да има възможност да пръсне от него.

Парфюма не беше в кутия и си го пишеше в описанието нямаше да има проблем да
Пробва стига глупости тя сама каза че е "ЦЕНИТЕЛ И РАЗБИРАЧ" как разбра че не го иска като се прибра моля ви....

# 40
  • Sofia
   На ничия страна не съм – както се вижда, на първата страница от темата съм изразила критики и към авторката. Peace Коментирам само написаните тук мнения от вас двете. Simple Smile Не се защитавайте, без да сте обвинени, за да не стане като поговорката "Гузен, негонен бяга."...

# 41
   На ничия страна не съм – както се вижда, на първата страница от темата съм изразила критики и към авторката. Peace Коментирам само написаните тук мнения от вас двете. Simple Smile Не се защитавайте, без да сте обвинени, за да не стане като поговорката "Гузен, негонен бяга."...

Не се защитавам просто имам право да изкажа и мойта гледна точка и нейното отношение. Утре ще пиша дали съм получила това което изпратих и това е.

# 42
  • Sofia

Не се защитавам просто имам право да изкажа и мойта гледна точка и нейното отношение. Утре ще пиша дали съм получила това което изпратих и това е.

Ами, да, винаги е най-добре да се чуят и двете версии, дано истината излезе наяве, в крайна сметка. Peace

# 43
Видях в профила на потребителката да пише, че не отказва преглед на стоката преди плащане - това изиска ли го от нея при доставката, ако да никой не е виновен, че си платила щом си видяла какво получаваш.

Иначе спор няма, там има доста риск при пазаруване аз винаги имам едно на ум  Rolling Eyes

24.08.2014 23:50
Re: Re: Оригинален парфюм Tom Ford Violet Blonde

Напиши отговор »  Изтрий съобщението  Добави в "Черен списък"  mira_lgl (6)
Да, прочетох описанието - не е проблем.
Взимам ги в такъв случай Wink
Нещо трябва ли да направя- да ти дам координати? (не пазарувам често тук и малко не ми е ясно)
Как ги изпращаш - до офис на Еконт с наложен платеж?

# 44

[/
   Ами, да, винаги е най-добре да се чуят и двете версии, дано истината излезе наяве, в крайна сметка. Peace

Безценните ви съвети да ме заплашва с полиция и как няма да ме остави на мира са от вас и после твърдите че не заемате страна....

Общи условия

Активация на акаунт