Няма радост по-голяма, през АПРИЛ ще ставам мама!

• 25 852
  • 718
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Добро утро,момичета!
Днес ,момичето ни става на две години! Почерпете се за нейно здраве!   party023

Аз като една същинска кукувица станах в 6 без 10 и досега съм пуснала пералня,измих банята и се изкъпах. Естествено закусих  Laughing Прави ми впечатление,че на рождения ден на детето ,досега все съм будна в часа,в който се роди.

# 541
  • София
lina_bs да ти е жива и здрава дъщеричката и много много да ви слуша Simple Smile

# 542
  • София
Добро утро Simple Smile

lina_bs Да ви е жива и здрава малката принцеса!   bouquet

За болничните - от една страна ми се иска да си взема, ей така от чист егоизъм, да си почина наистина, защото това не ми се е случвало от предишната бременност. Но първо е много рано, второ  на мен не ми се отразява добре стоенето вкъщи (не че не обичам Simple Smile ) но ме хващат лудите и започвам да се вкарвам във филми и притеснения и не е здравословно да го правя  Mr. Green Надявам се да не се наложи да излизам по-рано в болнични, но ако се наложи естествено че ще го направя, все пак бебчето е най-важно Simple Smile

Сега да се пооплача - днес се събудих жестоко схваната. Боли ме плексита, врата, главата ... абе изобщо цялата дясна страна  Close Разтриха ме, но болката в главата се засилва  Cry и сега взех един парацетамол, дано помогне, че нали друго не можем да пием. Дано да спре ....

Прекрасен, усмихнат и слънчев петък ви пожелавам  Hug   bouquet

# 543
  • Перник
Здравейте, момичета! Да ви се похваля и ние онзи ден чухме сърчице!  Heart Eyes
Много се успокоих: ) А относно болничните, аз искам да си взема, защото работата ми е свързана с пистоянно стоене на крак, вдигане на тежки неща и така, просто много се изморявам, но трябва да устискам до октомври, за да ми бъде непрекъснат болничния.
Много  Hug за всички!

# 544
  • София
doly_dog аз имам по някой път такива проблеми и винаги ходя при брат ми... много помага. Даже ми каза, че като напредне бременността ще имам много болки в кръста. Той е кинезитерапевт и практикува също една страхотна БОЕН терапия. Препоръчвам я на всички горещо. http://www.bowtech.bg/bg/
Помага също и на при бебчетата с колики. Мисля, че вече на доста места я практикуват. Ако си намерите близо до вас такъв специалист не се колебайте да я пробвате, зза каквито и да било проблеми Simple Smile няма хапчета няма нищо Simple Smile

По въпроса с болничния аз също мн се чудя  как да постъпя..... аз съм куклена актриса и работата ми е свързана с доста пътувания и съм нон стоп зимата около грипави деца, прашни сцени, клякане, ставане..... направо не знам..... пък при нас е доста трудно със заместването...... за сега е пълен абсурд да изляза, но дота се замислям за след края на октомври.....

# 545
Добър ви ден! Сервирам кафенце за тези които още не са се събудили

Васето ММ ще те черпи, ако е момченце, аз май по клоня към мома Mr. Green. Ама каквото, такова , да сме живи и здрави Heart Eyes
Лина Да ти е жива и здрава малката кукла  bouquet.
Карамел Честито сърчице Hug
Доли_дог Много неприятно, в болницата така се бях схванала цялата и беше ужас. Дано парацетамола ти помогне Hug

Днес трябва да се замъкна до МД да си взема епикризата и да видя резултатите от изследванията ми, а така не ми се ходи Tired. Стискайте палци поне всичко да е наред. Успешен и усмихнат ден ви пожелавам, после ще дойда на отчет Simple Smile

# 546
arlena идвам да живея у вас, с тия вкусотийки ще ме глезиш много  Joy ще изям всичко!

Мятай се на самолета и към нас (аз съм в испанско)  Grinning

Maria86, всичко ще е наред с бебчето, само бъди спокойна!

lina_bs, да си изкарате незабравимо днес, да ти е живо и здраво детенцето!

doly_dog и аз съм със схванат врат тази сутрин, миналата седмица бях с температура, а вчера ми се изрина корема  ooooh! Гаденето продължава на пълни обороти, но в същото верем вече здраво дебелея, съдейки по дрехите. А в квартала се разхождат едни красиви, жизнени и усмихнати бременни с фини телца и огромни коремчета., като от реклами...нищо общо с мен  на този етап Sad

Хубав ден, момичета не ми обръщайте внимание на мрънкането  Mr. Green

# 547
  • София
amy_lee Звучиш ми много  добре, пу да не те урочасам  Hug

arlena ихаа даже и в Испания, понаговорвам малко испански така че идвам  Wink

lina_bs   да ти е жива и здрава малката принцеса   bouquet

*карамел* чеситио сърчице!

Аз всяка сутрин ставам в 6 часа, какво е това нещо, и ми остава 01:40 минути до алармата. Всяка вечер се будя към 5 сърби ме яко корема, пишкам заспивам и в 6:00  Shocked. Егаси.

Скрит текст:
тези които слагат Фраксито в ръката, сърби ли ви ръката? Че в корема става нетърпимо. Имам синки и ме боли като се боцкам и ме сърби ужасно вече.Олиото на Икаров успокоява, ама временно.И ако някой може да ми обясни как се слага в ръката? Като в корема същата техника ли е?

Остава една седмица до ФМ, развълнувана съм и притеснена. Embarassed Rolling Eyes Laughing

# 548
Добро утро,момичета!
Днес ,момичето ни става на две години! Почерпете се за нейно здраве!   party023
Честита ти рожденичка Simple Smile Да е здрава и щастлива, а напролет - горда кака   bouquet

За болничните - с предната бременност мислих уж да не пускам или да пусна 1 месец, за да пропусна зимните поледици с корема. Но после се оказах с контракции в 6-ти месец, които сама си докарах от много вързване на всичко, което става в офиса и почти 2 месеца на легло. В крайна сметка всичко свърши добре, даже преносих, но имаше момент, в който много се бях уплашила, че може да родя преждевременно.

Затова съветвам всички, до колкото е възможно, да не се стресират относно безсмислени неща - включително и в офиса. Да, случват се и неприятни неща понякога, но наистина е наш избор как да им реагираме (макар че на теория звучи по-лесно, отколкото на практика Simple Smile ). А и свикването да не се ядосва човек на всяка дреболия много, ама много помага после, когато започнем да се грижим за малките човечета и още повече, когато почнат да растат Simple Smile

С тази бременност все още съм по майчинство, така че здрава-болна, ще си гледам детенцето. За момента правим съвместни дълги следобедни дрямки и това мноооого ми помага.

# 549
  • София
falichka много ти благодаря за информацията  Hug

И аз започвам да дебелея с пълна сила, то и без друго не съм от най-слабите  Embarassed Здраве да е, после ще мислим на какви диети ще се подлагаме Simple Smile

# 550
Здравейте момичета!  Hug
Maria86 и welinity стискам палци за малките ви сървайвърчета, дано всичко е наред  fingerscrossed
lina_bs да ти е жива и здрава малката принцеса! Пожелавам страхотен празник на цялото семейство!   bouquet
Момичета аз ходих на доктор тази сутрин да видим мишоците. Пораснали са, почти по 3 см., вече си имат ръчички и крачета и мърдат  Grinning
Това, което ме изненада е че и двечките са абсолютно еднакви като размер и отговарят точно на 9 г.с. и 4 дни (както и лентичката ми го изчислява). Предния път като ги гледахме имаха разлика, но сега са едно към едно! Щастлива съм, че всичко е наред  Simple Smile
Сега да успокоя Николчето. Днес на УЗ и ние трудно хванахме сърчицето на едното бебе. След 10 минути борба, накрая се чу пулса. Но още преди това док каза, че няма нищо притеснително, защото се виждаше как бебчо мърда. Аз така се шашнах в началото, но после се успокоих. Обясниха ме, че това бебе е по-навътре от другото и по-далече от трансдюсера, поради което по-трудно се хваща пулса. И това при положение, че имат хубав ехограф.
Очевидно има голямо значение къде и как е разположен бебо. А и ако ехографа на твоя доктор не е достатъчно добър нищо чудно, че не сте успели да хванете пулса.
Така че, не се притеснявай, всичко с твоето бебе ще бъде наред.  Peace

# 551
  • Варна
maceto85,
Скрит текст:
Преди трансфера ми слагаха фраксито в ръцете и не ме е сърбяло. Ама как ги е слагала сестрата не знам, щото ги слагаше в задната част на ръката, където са тлъстинките Laughing.  След това си ги слагам в корема. Като порасне корема и се опъне трябва да търся други варианти, зашото е абсурд да ми ги слага мъжа ми - ако знаете колко е смешен на него като му взимат кръв  Joy

# 552
  • София
kravi4ka

Скрит текст:
Мани моя мъж бяга като от дявол като ме види с инжекцията. Направо изпада в потрес. Ще потърся клипчета в youtube, и ако не намера тук има едно момче доктор при нас ще го питам как се слага  newsm78

# 553
maceto85 да напиша и аз за фраксито

Скрит текст:
От две седмици съм на фракси в ръцете. Сърби и в ръцете. Първите дни е ок, но после явно се натрупва веществото подкожно и започва да сърби. Засега не е толкова трагично, колкото беше в корема. Техниката на слагане е същата. Ръцете се редуват. Един ден в едната, на другия ден в другата. Проблема е, че ако в корема можеш да си го сложиш сама, защото имаш две ръце свободни, то в ръката не можеш сама. Поне аз не мога, защото нямам две свободни ръце - една да си хвана кожата, и втора - да си сложа инжекцията. Заведох мъжа ми два пъти с мен да гледа как се слагат инжекции и сега ми ги слага той. Справя се отлично

# 554
ada_smiles, абсолютно се присъединявам към думите ти!

falichka, много яка професия имаш! Ако не е тайна, в кой театър си? Тъкмо почва есенния сезон, и съм много въодушевена, защото цяло лято не сме ходили по културни събития. Много съм отворена към всякакви предложения. Да използвам случая да споделя с майките с по-големи деца, харесала съм отдавна Червената шапчица в Операта, на 27 септември е първото представление за сезона. Но куклен театър не отказваме, децата толкова обичат!

Общи условия

Активация на акаунт