Няма радост по-голяма, през АПРИЛ ще ставам мама!

• 25 840
  • 718
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Giada Благодаря ти. И аз много си харесвам професията Simple SmileЗа съжаление не работя в софийски театър.... за сега  Sunglasses, за това и много пътувам. Но в София ще играя на 20.09. "Ръкоплещене" - много сладко представление става и за малки и за големи, ако имате време заповядайте. Иначе на 16ти този месец започва фестивала "Панаир на куклите" в София, поствам линк към програмата на фестива Simple Smile
http://www.sofiapuppet.com/index.php/bg/main/festival_info

"16:30 - Държавен Куклен Театър Видин, БЪЛГАРИЯ – “Ръкоплещене”
Режисьор: Румен Гаванозов – представление за деца над 7 години и цялото семейство
В салона на Столичен куклен театър ул. „Ген. Гурко” № 14" - това е нашето на 20ти  bowuu

# 556
Здравейте! Simple Smile
Мен вече ме хващат лудите вкъщи. Детето е на ясла, аз оправя набързо у дома и после цял ден се чудя какви да ги върша. В тоя смотан град и на разходка няма къде да иде човек.. Направо нямам търпение да се връщам на работа май. Не съм вярвала, че ще го кажа, но.. факт! Mr. Green
Ейми, да знаеш, много се радвам, че вече си по- добре. Hug
welinity , хаха, разбирам те много добре. Laughing А мен питаш ли ме, като редовно ходя по детските магазини заради сина ми.. Онзи ден очите ми останаха в една розова, мъничка, бонбонеста рокля.. Ако знаех пола нямаше да се сдържа и щях да я взема. Laughing
Васе, много се смях аз с твоя мъж hahaha
Лина, да ти е жива и здрава госпожицата! newsm51 Весел празник!
PoisonDaisy, браво за прекрасните новини! Hug Hug

# 557
lina_bs – Да ти е жива и здрава малката прицеса и много весело да си изкарате Simple Smile))
PoisonDaisy – Много се радвам, че всичко е наред!Само хубави новини да се чуват!И аз бях на лекар и видях за първи път малкото съкровище да шава с ръчички и крачета -3,3см в 10та седмица- и даже няма отлепяне! Бременността ми въобще не започна добре и чак сега  се успокоих малко!
карамел чеситито сърчице!
Благодаря за кафенцето Amy Lee! Стискаме палци! Всичко ще е наред!
Усмихнат ден на всички Simple Smile))

# 558
lina_bs - Да ти е живо и здраво детенцето! bdbaloni
PoisonDaisy - Това се казват хубави новини! До края само такива неща да се чуват! Hug
Силки аз вече чак за Коледа ще влизам по детските, така че може и да се опазя, но на теб не ти завиждам!
lifedrops  - Честито добри новини!
   Момичета виждам че и вие се борите с фраксито. Аз с поставянето големи ядове за момента нямам, че съм с доста мазнинки. До колкото разбрах от една позната има вариант да минава през здравна каса. Чували ли сте нещо? Питах личната лекарка, каза че не е от нейната компетенция, та сега се чудя към кого трябва да се обърна?! newsm78

# 559
 Hug Hug Hug Здравейте, момичета!!!  Аз и днес съм много мързелива до такава степен, че ме хваща яд на мен си и ми става гузно, че моето ММ се спуква да работи, а аз си стоя вкъщи и мързелувам. Не че го искам, но просто нищо не ми помага, чувствам се като мекотело Sad

lina_bs - Честита ти рожденничка, да ви е живичка , здравичка и много да радва мама и тати .   Gift

*карамел* - Честито сърчице !!!  Hug

amy_lee -  Благодаря за кафенцето  newsm10 , но аз нещо тея дни съм като парцалче и много късно го изпих Wink Надявам се всичко да е наред, стискам палци  Hug  Praynig

maceto85 -  не се притеснявай , всичко ще е наред  Hug  Praynig

PoisonDaisy -   bouquet Благодаря за информацията  и аз така си го обяснявах и се надявах да е нещо такова, но докато не отида на преглед няма да се успокоя Sad и  Peace всичко ще е наред със всички... ИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ!!!   Praynig Praynig Praynig

# 560
Прибрах сеее. Пфф как мразя да карам в центъра по задръстванията....
Някой разбира ли нещо от изследвания newsm78. Нищо не й разбирам на епикризата, а пише че е взет влагалищен секрен, урина и тн. В понеделник съм чак на лекар и ми стана любопитно. Може после да кача снимка, ако някой е по разбиращ да ме успокой че всичко е наред Whistling Heart Eyes

Силки, Маце  Hug Hug Hug Благодаря ви момичета. Друго си е да ти зле само половината ден, вкъщи също вече забелязаха че дишам Mr. Green.
Никол Как ще ти е гузно, ааа недей така Naughty. Никой не избира да се чувства така, просто се случва и ще отмине Hug

# 561
  • София
falichka, наистина имаш страхотна професия. С удоволстив бих дошла да ви гледам. Пише, че спекталъкът е за над 6-годишни. Как мислиш, става ли и за 3-годишно или ще пречи в салона Laughing Досега не съм я водила на куклен театър и не съм й тествала търпението.

И аз като Arlena не скучая вкъщи, а винаги си измислям какво да правя, че даже и времето не ми стига Laughing Даже ми е супер приятно, че иначе ежедневието ми е доста натоварено и съм като навита пружина. Е, малко ми е гузно, че не работя. Точно сега в работата имат нужда от мен, но пък би ми било много съвестно, ако се случи нещо с бебето и знам, че на своя глава съм си прекратила болничния.

PoisonDaisy, и  моите две бебчета този път ги измериха почти еднакви - 13 и 15 мм. Само ден по-рано на друг ехограф излязоха 13 и 8 мм. Така че сигурно зависи от видимостта. Ехографското изследване не е съвсем точно. Дъщеря ми примерно я измериха в родилното 3400 г час преди да се роди, а тя се  оказа 3100.

# 562
Леле момичета колко сте изписали за 4 дни. Grinning Аз бях в болница на системи защото положението с яденето и повръщането се усили. Днес се прибрах в къщи, ще се окопитя, ще прочета назад и ще ви догоня. Хубав ден.  bouquet

# 563
  • София
Мohita спокойно можеш да я заведеш на театър. Вземете си крайни места и колкото издържи:) после ще си излезете като  се разбеснее Simple Smile Все някого трябва да почнете да се пробвате в началото по 10- 15 мин и накрая цяла постановка Simple Smile

Момичета как издържате по цял ден не знам. Аз ако не легна поне за час на обед - нищо не става после от мен  Blush

# 564
Didolino съжалявам, че се е наложило да стоиш в болница. Надявам се да си по-добре и дано да не се случва пак.

Ейми стискам палци всичко да е наред с изследванията.  fingerscrossed

карамел честито сърчице и от мен   bouquet

Мацки, моля споделете опит - до кой месец се очаква да продължи гадното гадене  Sick
Понякога е нечовешко...

# 565
PoisonDaisy, много е различно ... При мен първият път приключи към 19-20 с., бебето вече риташе много осезателно ... Сега определено ми е много по-леко и се надявам да свърши до 1-2 седмици. Ама виждаш, че момичетата, които са били много зле изведнъж се оправят, така че не губи надежда!  Hug Аз например днес до обяд повръщах два пъти, но сега вече съм много добре!  Peace
Лина, честита рожденичка! Да е здрава и много щастлива!   bouquet
Ейми, дано от тук нататък си все по-добре!  Hug
Ох, и аз много се захласвам по дрешките за момиченца /99% съм убедена, че е момиче  hahaha/, толкова са красиви ... Heart Eyes

# 566
Момичета, някоя от вас има ли проблем с подуване и чуство на преяждане даже преди да е яла Sad  И  ако има как се справяте ???

Didolino - надявам се вече всичко с теб и бебо да е наред Wink

# 567
Аз съм му дала още 2 седмици да ми и лошо, и това е! Повече не разрешавам! Wink Дано успеем да дойдем на представлението, не знам само 4 годишно дете ще го разбере ли?

# 568
  • София
Ох, и аз така ги гледам момичешките дрешки от край време... Как искам момиче, лелееее Simple Smile И ММ саммо се захласва, дано се сбъдне желанието =)
Е, и момче да е, няма да го върнем, но... Simple Smile

Иначе, да се похваля на мен гаденето ми понамаля (пу-пу), от вчера ям нормално, пия на големи глътки, направо съм на седмото небе. Дано така си и остане.
Дургата седмица съм на док и нямам търпение!

# 569
  • София
на мен пък днес ми е гадно  Sick цял ден, ама не е страшно Simple Smile

Аз многооо исках момиче, обаче като видях бебка да мърда ме просвена ей така че е момче и си ми стана едно много мило  Embarassed Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт