Няма радост по-голяма, през АПРИЛ ще ставам мама!

• 25 917
  • 718
  •   1
Отговори
# 525
Мацето, така прозвуча, все едо ни укоряваш, но както и да е.Аз обмислям вариант за болничен, защото на работата е доста студено и тези дни си усещам цистита, а и ме е страх да не се разболея, защото след всяка дори безобидна настинка следва възпален синузит, който ме мъчи по един месец.И доста ме е страх честно казано.

# 526
И аз не мисля, че Мацето е искала да укорява някого.  Peace
На мен в началото ми дадоха болничен заради гаденето, защото бях много зле. После продължиха нещата и си взех малко от платения отпуск. След това се наложи да ме вкарат в болница и сега съм в болничен до края на месеца. След това се връщам на работа, защото не ми се стои вкъщи.

# 527
amy_lee как е гаденето днес? по-добре ли си?

Не смея да се похваля, ама то по това колко съм активна си личи Laughing. Само 2-3 пъти ходих по спешност Sick и ми беше зле до обяд, сега последните няколко часа ми просветна и се възползвах веднага да хапна нещо различно от солети/крекери/бисквити Crazy. Вече като чуя за тях и ми става гадно Mr. Green.

Момичета не се обиждайте толкова лесно. Като пишем много неща не се усещат така, както ако си го говорим. Аз поне нищо осъдително не засякох, ама сигурно защото се знаем с Мацето от другите отчетни Wink. Като се опознаем още малко ще свикнем коя, как се изказва Hug Hug

# 528
  • Варна
ами нормално, това е от хормоните. Аз съм станала много чувствителна, направо непоносима на моменти. Само се карам на ММ за някакви пълни простотии, не знам как ще ме изтърпи Grinning

# 529
Толкова сте мили всички  Hug
Не трябва толкова да си забелязваме с тия разбушувани хормони  Crazy
Ей сега се прибираме след обиколка по детските магазини, че кръщелницата става на 3 и купувахме подарък. Едва се сдържах да не си купя някоя дрешка или чорапки за нас.

# 530
  • Sofia
Здравейте на новодошлите мами и честито на всички чули сърчица! И аз постоянно ви следя, но нямам възможност да пиша често. Бях писала, че докторът ми спомена, че имам седловидна матка и се бях шашнала доста. Реших да отида и при друг лекар за мое успокоение. Оказа се, че просто формата е сърцевидна, но засега не се вижда нищо притеснително. Бебчето е наред. Доста съм спокойна след прегледа при доктор Даскалов.
Farewell аз съм от Пловдив и смятам да си правя ФМ при д-р Даскалов октомври месец, попитах го от сега ли да си запиша час, той каза, че още е рано.
Vaseto29  Благодаря, че ме добави в групата във фейсбук.
При мен гаденето не е само сутрин, доста често ми се гади и съм гладна едновременно, а като видя храна ми се повдига.  Просто съм доста слабичка и се надявам да кача някой друг килограм  Laughing
Трудно ми е да ви запомня всички, но съм благодарна, че ви открих. Давате ми доста полезна информация, защото за мен всичко е доста непознато и интересно Grinning

Прегръдки за всички   bouquet Хубава вечер!

# 531

Момичетата с близнаци - знаете ли вече дали са еднояйчни или двуяйчни? Моите били "монохориални", което не ми е ясно точно какво е, но май са с една плацента. Щели да са от един пол, но на ФМ можело да се каже със сигурност дали са еднояйчни. Обърках се много. На вас казаха ли ви нещо по въпроса?
[/quote]
 Мohita,на мен ми казаха,че по всяка вероятност близнаците ми ще са двуяйчни,но най-важното е да са живи и здрави  Praynig

# 532
И аз съм съгласна, че не трябва да взимаме нещата навътре. Просто си казах и моята гледна точка. Считам въпроса за изяснен. А и възприемам това място като виртуална среща за взаимопомощ, където срещам много мили хора, и предпочитам да продължава така.

# 533
Имам чувството, че ми е паднал и хемоглобина, защото съм като парцал по цял ден и нямам сили едни стълби да изкача, а ми се налага доста да се движа на работа  ooooh!

Едва ли е заради хемоглобина. По-скоро е заради хормона релаксин, който отпуска мускулите ...  Peace
Маце, аз не съм усетила нападателност /до сега впечатленията ми са, че си положителен човек/ и о, да, със сигурност всяка си има причина за болнични - моята е, че началника няма да иска да размести офиса само за три месеца заради мен /сега съм в отпуска/, а и малкият няма да ходи на ясла, пък не го оставяме на баби.  Peace А и 90-тина дни нищо не са, предният път бях повече, а тогава и аз не исках да си взимам ...  Whistling С вторите ще размислите!  Joy
Ейми, ще мине, само стискай зъби. Пък ако искаш момченце, ще ти кажа, че според мен ще е!  Whistling Ако позная ще черпиш ...  hahaha
Чакайте да ви кажа - ММ вчера отишъл в Общината да се разправя за нещо, ама като видял, че служителката е бременна и го дострашало ...  Joy Смятайте къв тормоз му прилагам!  Whistling

# 534
maceto85   Hug , PoisonDaisy  Hug - Лекаря се опита, но нещо не успя да го намери,  newsm78 обяснявам си и се успокоявам, че може би има значение как е разположено в този момент. Cry И затова ми е притеснено. Моля се този път всичко да е наред, иначе няма да мога отново да преживея нещо подобно  newsm45 , но по добре да не си внушавам нищо живот и здраве ще видим на 25 - 26 . 09  Praynig Praynig Praynig
Аз от днес съм в болничен и сметнахме, че така е най- добре до Април. И аз знам, че имаме право на 180 дни болничен  + 45 дена преди термина .... дано да ме разбрахте какво имам предвид  newsm78
Аз нямам болки в яйчниците, но имах разкъсваща болка около пъпа и самия пъп ме пареше. но моя лекар е един и нищо не ми казва, нито ми обяснява Sad Уж ме пита дали имам някакви оплаквания и като му кажа ...... той реагира ""ами нали си бременна ""  #Cussing out за това чакам с нетърпение прегледа ми при д-р Даскалов в Пловдив за ФМ на 02.10 ...   
 При мен отпадналост и сънливост постоянно, не мога да си вдигна главата от възглавницата, но си го обяснявам от ниско кръвно.

# 535
Маце, абсолютно не съм приела въпроса ти като нападателен  Hug Ти си уточни преди да го зададеш, че питаш от любопитство и аз си отговорих директно и откровено.

А сега безсрамно да вметна че съдейки по отговорите на другите момичета, май само аз ще се чувствам в много по-идеална психическа форма като си остана в къщи  Crazy

Вече съм си запланувала учене на френски, хубави книжки с чайчета, иска ми се да запретна ръкави и да си направя разни зимнинки, маринована рибка и други хубости, да си поиграя с интериора на апартамента, например да разкрася едни шкафчета с фолио, да отделя по-вече време на синчето и т.н., мога да изреждам да утре  Crazy

както казах, мечтая си безсрамно  hahaha

# 536
  • София
arlena идвам да живея у вас, с тия вкусотийки ще ме глезиш много  Joy ще изям всичко!

# 537
Ох, Арлена, развесели ме! Аз съм запланувала пък да науча най-сетне италиански. Айде лека нощ от мен!
Ps аз имам усещане за момче

# 538
  • София
И аз мисля този път да си взема 180-те дни болничен  Peace Предната бременност чинно си работех до 45 дена преди термина, но сега съм на друго мнение. Наистина най-важното сега са бебочетата, цял живот работим  bowuu
Арлена и аз нещо такова си представям, но като гледам сега с какви сили съм... Дано при всички нас този парцалив период да е кратковременен..  Tired

# 539
Maria86,  стискам парчета твоето бебенце да е здравичко, спокойно и щастливо в корема на мама и да излезе когато му дойде времето  Hug

Общи условия

Активация на акаунт