Няма радост по-голяма, през АПРИЛ ще ставам мама!

• 26 189
  • 718
  •   1
Отговори
# 660
Привет на всички! Относно парацетамола, и на мен лекар ми каза, че може само него да взимам ако имам нужда, никакъв аналгин или аспирин. Но аз някъде четох че по последния изследвания парацетамолът бил вреден при бременност... А искам също да ви попитам имате ли болки в корема. Мен от време на време ме боли като при ПМС. Това нормално ли е? Докторката ми каза, че е нормално, но аз се притеснявам. А и за тренировките, който питаше, аз си ползвам кростренажор по малко, на най-ниска степен, като разходка  Simple Smile
Чао от мен за сега Stop

# 661
И мен ме наболява. Имам две състояния - гади ми се и ми се спи, или боли ме корема и се кокоря цяла нощ. Мисля, че преди пиех магнезии за болките, те са вид контракции, сега гледам че направо изписват нош-па. Последния път като ме боля продължително, не бях в Бг, затова не пих нищо. Лежах и дишах бавно : еми мина си...

# 662
Да и на мен ми изписаха no-spa, но избягвам да го пия, да не кажа, че още не съм пила изобщо, не е толкова страшна болката, минава си сама. А иначе изобщо не повръщам и почти не ми се гади, освен мъничко вечер. Пожелавам на всички да са като мен, относно гаденето и повръщането, но не и откъм апетит, страшно е при мен  Laughing

# 663
За съжаление и аз се опъпчих и косата ми пада ли пада Sad....Моля ако някое от момичетата е ползвало ефикасен шампоан билков или медицински за косопад да сподели, че току виж останали шепа .... smile3518

# 664
Моите предложения за следващата тема:

Чушки в буркани, зимнини, а априлското коремче почва да личи!
Есен с песен и вали, априлчето расте, коремчето личи!
Есен пълни кошницата с благини , априлче сгушено „гащите” си покажи!

ОХХХХХКЛАВИАТУРТ МИ Е РАЗВАЛЕНА< Н МОГ Д ПИША  #Cussing out

# 665

Това много ме развесели hahaha . Супер е.  Grinning

# 666
Ходихме най-после на първи преглед. Умишлено изчакахме, за да видим сърдечна дейност на него. Видяхме, а и на размери си отговаряше точно Simple Smile Ходихме с таткото и бъдещия батко, всичко да го видим. "Баткото" обаче още не разбира особено много, но тъй като за него винаги сме ходили заедно за всички ехографи, решихме да не разваляме традицията и отново да си ходим цялото семейство.

Иначе до момента нямам никакви оплаквания, слава богу, освен, че по-лесно се изморявам. Коремът не ми личи още, дрехите са ми добре, на килограми също нямам промяна. Често даже забравям, че съм бременна.

От към дрехи за бременни - според мен не е задължително всичко да е за бременни, и без това повечето такива дрехи са доста грозновати. С предната бременност изкарах с няколко плетени рокли (не за бременни) и дебели чорапогащници (за бременни), един по-голям панталон + големи тениски (пак не за бременни). А качих 18кг, де, не е като да не ми се беше променила фигурата. За съжаление няма да успея да си ги ползвам пак, защото всичките са със затворени деколтета и/или поло, а покрай кърменето ми трябват по-отворени дрехи, или поне да е блуза, която да мога да вдигна. Имайте също предвид, че често тазът се разширява доста по време на бременността и в такъв случай отнема известно време, докато се прибере отново. Т.е. бременните дрехи ще се наложи да ги носите и след раждането известно време. И не прекалявайте с пазаруването от сега, защото може да се окаже, че като напредне бременността, новите покупки няма да стават вече.

# 667
 Laughing  Laughing  Laughing предложенията за тема много ми харесаха! Поздравления за творчеството!

# 668
За съжаление и аз се опъпчих и косата ми пада ли пада Sad....Моля ако някое от момичетата е ползвало ефикасен шампоан билков или медицински за косопад да сподели, че току виж останали шепа .... smile3518

косопада е нещо ужасно,но лечимо! зарежи всякакви "изпитани" мазила и рецепти! при мен се появява доста често и най-доброто,бързо и ефикасно средство е шампоан от Vichy против косопад! би трябвало да го намериш в почти всяка аптека! значително намаля косата по гребена(поне при мен) още след първото миене!

# 669

Това много ме развесели hahaha . Супер е.  Grinning

Присъединявам се  и аз!!!
Да кажа нещо за болките в корема.В началото ме болеше и аз като някои от вас,реших,че не е болка за умиране и си търпях.След няколко дни се чух с една лекарка,която ми обясни,че това не е страшно ако болките не са остри,но всяка жена има различен предел за сила на болката.Та обясни ми ,че матката освен ,че се разширява в началото,тя усеща бебето като чуждо тяло и е възможно да се получават болките.За това ми каза да пия 3*1 нош па.Сега вече след кървенето се увеличи дозата на 3*2,но това е друг въпрос,Не пречи да си вземате нош па момичета,не е шега работа това.

# 670
  • София
Хайде и аз да се включа с някое друго заглавие, че журналистът (макар и бивш) в мен се обади!

"Корема вече се надува, априлче вътре ще лудува"
"Априлчето се стяга под юргана - коремчето набъбнало на мама"
"Есента дойде на две, на три - априлското коремче вече си личи"

Все в тази стилистика =)

# 671
  • София
Giada моят модел на количката е Rodeo, триколка, радвам се, че я имам Simple Smile Аз живея точно до Сердика, да не работиш случайно в EVN?   Whistling
Чакам аз да се разхубавя, чакам, ама.. С тези пъпки, едва ли  Crazy
Наистина някои симптоми са ми различни от предния път- сега ми се яде кисело и солено, напоследък каквото и да ям, слагам доста сол..  Embarassed
Бързо да си казва този, който отговаря за FB- какво да и пратя, email? Или направо името?

# 672
Пуснах анкетата дами. Може да изберете до 2 заглавия. Благодаря на момичетата за оригиналните идеи Hug Hug Hug

Сега остава някой да се навие и за направата на тема smile3508

# 673

Сега остава някой да се навие и за направата на тема smile3508
Хайде, навивам се аз Laughing То и без това сега като съм в болничен, а малкия на ясла, само стоя, та..
Само да помоля тези, които не са добавени на първа страничка, да ми драснат по едно ЛС с необходимата информация Peace

# 674
Ех, Силки, знам аз, че мога да разчитам на теб smile3525. Ако имаш нужда от някаква помощ пиши на ЛС, ще се радвам да помогна Heart Eyes Hug

Аз днес не успях да стигна до АГ-то, да видим дали утре ще успея Whistling

Общи условия

Активация на акаунт