"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 4

• 68 369
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
Новият на Рагини се казва Анмол и ще се появи след смъртта на Садна. Ранвир не умира в катастрофа, а е затиснат от свличащи се камъни, в опит да спаси Анмол. Саможертвата пак изиграва своята роля, когато Ранвир рискува живота си, за да спаси този на Анмол.

Така е! Пак тази саможертва и винаги Садна и Ранвир са тези, които помагат. Неговата смърт пък е просто измислена от немай къде. Нямам думи с тези сценаристи ... Naughty

# 61
    Roxis пиши си на воля, каквото и колкото си искаш. Коментатори всякакви. Според мен е редно да се спазва добрият тон и да не се коментират подигравателно постовете на другите.
   Хубаво е да има снимков материал и лично аз ти благодаря за всичките снимки, които публикуваш.

Тери, темата отново е страхотна.  Благодарности и от мен!  newsm51 newsm51 newsm51

Roxis, възхищавам се на усилията и постоянството ти.  newsm51 newsm51 newsm51

Хич да не ти пука момиче, не хаби излишни нерви. Подобни коментари ги слагай в задния си джоб. В случай, че нямаш заден джоб с удоволствие ще ти услужа.

Бандитче  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 62
няма как да не се разпиша тука :д вчерашните епизоди на "Цветовете" бяха малко скалъпени на бързо. Имам в предвид за един час, Садна роди и Алек беше до нея, което беше много сладко и мило, после минаха 21 дни и сънищата и продължаваха да са едни и същи, че и естествено брат и трябваше да има точно червена кола. Ако Садна поне един път беше помислила за себе си, а не за другите нямаше да отиде да довършва ритуала и да умре. Бяха толкова сладки с Алек, а и толкова време чакахме да се съберат като истинска двойка, а не като "приятели-съпрузи". Толкова много мъка и чакане за по-малко от десет хубави епизода с тях двамата като нормално семейство.
Аз отдавна знаех, че Садна ще умре при атентат, но не знаех че ще я убият толкова бързо. Мислих си че поне детето и ще стане на 7-8 и тогава, а то какво стана ... ;x  Въпреки че от сцената, в която казваше "чао" на Куши и Рагини махаше с ръчичката на Куши и това че Садна се обърна да ги погледне като за последно и гледаше много тъжно, в съчетание с това че по-рано каза "оставям ти дъщеря си" си помислих че можеше да я убият и по-скоро и за съжаление стана така
И да ви попитам Ранвир днес ли ще умре? Защото нали умирал в катастрофа. И ако е днес, още колко епизода остават? Защото без тях двамата, е по-точно без Садна ще ми е много скучно и няма да имам търпение да свърши сериала :д махнаха всичките ми любимци, които правеха сериала интерпесен (Авни, Садна и Навин) и без тях няма да има какво да гледам повече :д А и още един въпрос, кога долу горе се появява новият на Рагини?

Съгласна съм с теб! Садна и Алек са най-прекрасната двойка. Толкова сладки и готини. Така им се радвам. От както се събраха истински имаха невероятни моменти заедно, но заслужаваха още много повече. Трябваше накрая да останат заедно, щастливи с дъщеря си. Също както и Ранвир и Рагини ...  newsm10

И за мен без Садна и Ранвир сериала няма да е същия - губи смисъла си. И на мен вече не ми се гледа без тях. Исках до края да си гледам щастливите двойки Садна и Алек и Ранвир и Рагини - но сценаристите са били на друго мнение ...  Naughty

Садна винаги поставя другите пред себе си. В случая заради кошмарите, в които виждаше смъртта на сестра си направи този ритуал. Искаше тя и бебето й да са добре. Въобще не е очаквала, че тя ще умре - според мен това стана заради прокълнатите гривни. То филма се превърна в хорър с с елементи на вуду ...   no no no

Но Садна още не е умряла - преди това ще спаси още един човешки живот - едно малко детенце. Сериите днес ще са доста тежки и мъчителни - ще има голям рев, та най-добре да си приготвим кърпички ...  newsm45 newsm45 newsm45

Ранвир ще умре при друг инцидент затиснат от една скала докато спасява приятеля си Анмол, когото преди това дори не бяхме виждали. Че дори това ще го покажат като спомен след години ... 
#2gunfire

# 63
    Roxis пиши си на воля, каквото и колкото си искаш. Коментатори всякакви. Според мен е редно да се спазва добрият тон и да не се коментират подигравателно постовете на другите.
   Хубаво е да има снимков материал и лично аз ти благодаря за всичките снимки, които публикуваш.

Тери, темата отново е страхотна.  Благодарности и от мен!  newsm51 newsm51 newsm51

Roxis, възхищавам се на усилията и постоянството ти.  newsm51 newsm51 newsm51

Хич да не ти пука момиче, не хаби излишни нерви. Подобни коментари ги слагай в задния си джоб. В случай, че нямаш заден джоб с удоволствие ще ти услужа.

Бандитче  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Хиляди благодарности Мервела - страхотна си! Благодаря ти за хубавите думи и за подкрепата ... newsm51 newsm76  love001 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 64
Здравейте момичета  Hug
Доживях Ичха и Тапася да пораснат  Party
Но преди да се случи това лелята отново ме извади от равновесие...Как може да има толкова злобни хора  #Cussing out
Тапася модел, а Ичха е учителка. Тапася все си е същата глезла - сякаш света се върти около нея....
Майката на Тапася много суетна....Дъщеря й е на 21 години, а тя имала бял косъм....ужасТ  Mr. Green
Приятно гледане на Цветовете  tv

# 65
А-а, Roxis, в никакъв случай не спирай с коментарите! Искаме си и снимките.
Толкова им се радвам. Благодаря, че ги споделяш с нас!  bouquet

# 66
Разбрах, че Тамана означава съкровище, но нека и Бандитка да каже дали е така.  Wink

# 67
  • Варна
О, Лоре, много интересен въпрос за постерите. В началото и мен ме човъркаше... Има ги във  всеки магазин за дрънкулки, във всяка книжарница, че дори по сергиите пред храма- гледаш ги отдалеч, окачени на видно място западни бебешки усмивки... После ми обясниха, че това с постерите на русите и белите бебета тук е традиция. Само че за мен си е чиста проба суеверие. Такъв постер се купува или подарява задължително на всяка бременна индийка, понеже тук вярват, че като гледа лика на красивото , бяло бебе от постера, докато е бременна,жената ще роди  дете, което прилича на него-  демек красиво и непременно с бяла кожа.  Нямам идея откъде им е хрумнало, но манията по тия постери е повсеместна. Избират ги поне половин час сред дузина варианти, държат си ги в стаята, съзерцават ги като икони..пълна щуротия..
Много ме натъжава това,което си написала  Sad ... Даже,като се замисля,то е ужасно! ... Значи,те не харесват,не само себе си,но и децата си?!  Shocked

Цветовете на любовта
... Как може да съчетаеш такъв прекрасен момент като раждането на детето ти със смърт, бомби,  атентати, лоши сънища, прокълнати гривни ....... Като толкова искаха да я уморят Садна, да беше умряла по време на раждането или нещо такова. Пак е жестоко, но така извъртян сериала, направо на хорър прилича...600 серии събираш две двойки, като преминаха през какво ли не и най-накрая в рамките на 10-20 епизода главните действащи лица ги няма.
Абсолютно съм съгласна с теб! ... Туй,тяхното си е жива гавра с феновете на сериала ... Как пък не се намериха,едни терористи,като тез`дет`са си ги изфантазирали за последните епизоди,да ги отвлекат,пък да им теглят един хубав и да не ги пускат,докато не видим свестен сценарии,а не тази подигравка!

Ангад пусна нова невероятна снимка - много е секси!
Сара: Много целувки
То хубаво пуснал "секси" снимка, но защо винаги трябва коментар отдолу:
rosibdlosa: Wow, you are so sexy; I love you ; Kisses and hugs from Bulgaria ;
Нека!...Нека!...  smile3508 Да подразни малко Сара!...Да види тя,дали и е хубаво,на Парито! Хихихих  newsm48
Много си забавна!  Mr. Green Със сигурност не го правя, за да подразня Сара, просто ги харесвам и не смятам, че има нещо лошо в това, че им пиша ... newsm10 newsm76  Kissing Heart
Сигурна съм,че нямаш за цел да дразниш Сара  Grinning ... ама нали не си мислиш,че тя наистина се радва на подобни откровения,адресирани към него ?!  Wink Хич не я гледай,какво пише! Mr. Green

Момичета, някъде има ли ги сериите на Малката булка, освен в Новаплей? В момента съм в Гърция и не ми тръгват серийките. Започват рекламите и дотам.
Има ги и във VBOX7...но дали ще можеш да ги гледаш,щом си в Гърция  newsm78 ...

Много се радвам да видя нови имена сред нас! Добре сте дошли! Hug Hug

Последна редакция: чт, 28 авг 2014, 16:30 от Lora-Di

# 68
Здравейте и от мен, аз също съм голяма фенка на сериала Bidaai ..   bouquet

Ох, и ето сега почват сълзливите ми моменти.. До утре ...  Cry

# 69
Отивам да разпусна след тези тежки серии.  Sad По-късно ще ги коментирам.

# 70
Скъсах се да рева на Цветовете - може би свързах загубата на Садна със загубата на мой много близък човек....Много тежки епизоди.....Утре изглежда ще продължат....Никой няма смелост да каже на Рагини....предполагам, че Рагини ще види Садна в последния й път....Много е тежко, да узнаеш за смъртта на близък....
Садна умря, за да живее Рагини...Дали и в живота понякога става така.... Thinking Или всичко наистина е написано някъде.....

# 71
Радвам се, че рекламата ви хареса и на мен ми дойде много свежо, много мило и на място - останала съм с впечатлението, че индийците се женят за близки, приятели и познати от детството си Simple Smile
Бях попадала някъде на линк за него. Ако те интересува ще го потърся - само кажи ...  smile3525 newsm76  Kissing Heart
 [/b][/color][/size] Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Давай го насам Hug
Харесвам всичко което пускаш за Ангад и Сара и аз съм от феновете на Ангад.Харесва ми като мъж, актьор и му се възхищавам на постоянството и начина по който се грижи за това да изглежда добре, винаги мил и усмихнат на интервю.Постигнал е много в семейния бизнес.Домът му е подреден със стил и вкус.Само семейният живот нещо май не му е ок newsm78
И за да ти оправя настроението на теб и на всички фенове на "Цветовете..."
Сара и Ангад с превод на една от песничките в сериала https://www.youtube.com/watch?v=bcrrhxvar5g :
http://vbox7.com/play:67dc09a6 с превод

Благодаря за пояснението на въпроса  "що е то чай масала?" и рецептите Hug
Bandit Queen мерси за линка със Садна наистина е много красива...
А това с децата наистина е много глупаво да мислят, че с тяхната кожа ще родят бяло дете Мислех ги за по-умни... ooooh!
MAMA-AN и  kirionka и на мен много отрицателно ми въздействаха последните епизоди, а в днешните направо усетих болката на Пракаш, как само го изигра, с такава болка...Някъде четох, че в тези епизоди Рагини  и Алек са  плакали с истински сълзи, че Садна и Ранвир напускат сериала Cry
Добре доши на новите момичета в темата Hug

Последна редакция: чт, 28 авг 2014, 18:20 от happy kids

# 72
# 73

Mama-An, Kalqni nqma da qse spre, shte izgoni Anandi za jalost. Tq se vryshta pri tehnite i shte jivee s tqh izvestno vreme, dokato Bairon ne plati dylgovete na bashta i i ne si q pribere obratno. No neznam zashto imam spomen, 4e bashta i se beshe zabyrkal v neshto i tq razkri cjalata kasha..

Kushi ozna4ava "shtastie". Koshaliq e drugo- umen, inteligenten ( idva ot "koshiqr")

Благодаря  Hug за разяснението.....
Горката Ананди  ooooh! Какво още ще преживее с този ранен брак. Отнеха детството на момичето и сега бабушкерата я изпрати отново при родителите й....Но и Ананди не помисли. Калияни не каза за враждата между двамата, но ясно показа, че се е случило нещо, което е непростимо.....

Тапу ще продължава да ни образува нерви  Mr. Green Голям глезотия. Но според мен няма шанс това да се промени. Тя си мисли, че Ичха и всички останали са длъжни да изпълняват капризите й.
А пък днес си пролича колко е тъпа горката. Не може да отговори на елементарни въпроси....

Тери благодаря за разяснението в скрития текст.....Много жалко, че Садна вече няма да я има... ooooh!

# 74
  • Варна
"Цветовете"
Барем да бяха сбили малко тези моменти! ... Ама не! ... Нииикакво претупване!!!  Angry ... Разтегнали са ги максимално,без да пропуснат ни най-дребния от мъчителните детайли на трагедията...и това е началото,а утре ще е кулминацията,явно ...
Досега отлагах гледането и се чудех,дали да не ги пропусна...Май щях да направя по-добре  Sad

Общи условия

Активация на акаунт