Roxis ,аз влизам във форума от телефон и интернета е много бавен ..Молбата ми е отправена към теб .
МОЛЯ ТЕ,опитай се да пишеш в един ,два ..поста.Аз чета само свързаното с Малката булка и докато ми зареди всичките ти постове ,минават по 10-ин мин ..Не си длъжна да се съобразиш с молбата ми ,но наистина ме затрудняваш.
Поздрави!

Здравей! Разбирам молбата ти - просто аз съм си такава! Вчера попрекалих защото цял ден ме нямаше в къщи. Вечерта бяхте писали много - освен това дискусията ми е интересна и исках да изкажа мнението си по дадената тема. А това няма как да се получи в 1-2 поста. Поне при мен не се получава. Повярвай опитвала съм. Ще гледам в бъдеще да не пиша толкова много постове, но няма как да променя навиците си. Незнам до колко ще успея. Извинявам се за притесненията, които ти причинявам ...

Рокси мила, имаш вариант, в който можеш да коментираш всичко в един пост. Цитираш нещо, което си избрала и след това го коментираш, след което пак цитираш нещо и го коментираш, и така докато свършиш с нещата, които искаш да коментираш, всички събрани в един пост. /Лора например, коментира по този начин./
В случая, постът ти ще стане много дълъг, но пък ще е само един.