"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 4

• 68 154
  • 756
  •   1
Отговори
# 420
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Малката булка. Някъде в трета тема прочетох, че вече има 1641 серии. Дали ше доживеем да видим финала?! Дано сценаристите да успеят да спрът навреме, а не да бълват и бълват серии, пълнейки ги с какво ли не и изсмуквайки от пръсти историите. Всичко трябва да има край.
Дано да не стане като Дързост и красота, красотата май изчезна вече, остана само Дързост и простота. Отдавна се отказах да го гледам и без туй няма да доживея да му видя финала !!!

Леле ,дано само в стремежа си да наблъскат толкова серии не започнат да измислят щуротии като в "Цветовете на любовта"

Колкото до поведението на Багу- мисля си  е такава и прави такива неща от безизходица
Беднотията отдавна е в домът им , а сега и гладът чука на вратата им и донякъде е нормално да правиш необмислени неща
Джоли, Heart Eyes Hug да...сериите са толкова и нататък става много интересен. И мен ме дразни разтъкаването на сцените и влаченето през едни и същи кадри отново и отново.
В интерес на истината сюжетните линии са интересни и ненатрапчиви. Аз лично, го изгледах целия с малки изключения и смея  да твърдя, че има какво още да се покаже.
Сериите до 1000 почти бих ги пропуснала, но след като влиза новата любов на Ананди, сериала става страхотен. Най се дразня на Джагдиш...няма такъв нещастник, тъпанар и неудачник...както се казва, Калиани с кеф бере плодовете на перфектното възпитание което му даде. Mr. Green

# 421
Благодаря на всички за линковете с песните! Hug Hug Hug

Рокси, не си слагай всичко на сърцето! Аз разбирам какво имаш предвид, но не вярвам някой нарочно да е искал да те наскърби. Различни сме истина е, всеки си има своите предпочитания, но все пак тук се събираме на раздумка, защото сме обединени от общ интерес. Достатъчно драми станаха напоследък..стига толкова Simple Smile Не зачезвай като сърдито дете-  пиши и коментирай интересното.

Приятен и спокоен уикенд на всички!

Благодаря ти за хубавите думи, за увлекателните разкази и за всичко, което правиш за нас в темата! Беше ми много интересно да прочета нещата, които си написала ...   bouquet  bouquet  bouquet

Колкото до другото - не се притеснявай! Ще продължа да пиша в тази тема и да коментирам, което ме вълнува. Просто ще пускам снимки и т.н. в другата, когато я направя. Аз гледам само Цветовете, но иначе ви чета. Интересно ми е какво коментирате и около другите сериали ...  newsm10

# 422
По принцип съм весел характер и онова го написах против самата себе си. Кирилизацията можеше да стане още във втора тема и без панаири, ама нали на нас все ни идва ототзад, акъла де Wink. Майната му отчетохме се в индийска тема с "екстра драма"   hahaha hahaha

Рокси, пУсни някоя лакърдия с ония четиримата, ама "живи и нормални де" Wink

Ами какво да кажа! Тези дни пак попаднах на една готина снимка на Сара и Ангад. Сега Сара заедно с Параш и свои приятели е на почивка и междувременно там снима някаква фотосесия за Telly Calendar 2015. Знаете, че я избраха за лице, хората с нея също ще се снимат за календара. Днес Ангад пусна своя снимка - Сара отново му писа, после и той на нея. Ангад пусна и снимка с дъщеричката си. Сара писа и под нея колко са сладки. Хареса и двете му снимки - той също хареса снимките, които тя пусна днес със своя приятелка и сама. Това е в общи линии ...   Two Hearts

За Киншук и Парул за сега не съм попадала на нищо ... newsm10

А забравих - попаднах на интересен клип от преди време. Той е по повод Свети Валентин - там известни актьори са отишли на някакво събитие. Киншук го има със съпругата му и дава интервю, много са сладки. На същото събитие са и Ангад и Сара, които са отишли заедно. Ангад даже подарява на Сара букт с цветя за празника. Като направя темата ще дам линка. Само да видя кога ще стане ...
  Mr. Green  newsm76 Two Hearts   Kissing Heart txtloves

# 423
Цитат
Джагдиш...няма такъв нещастник, тъпанар и неудачник...както се казва, Калиани с кеф бере плодовете на перфектното възпитание което му даде. Mr. Green

ЗИЗ Hug Hug

Не се учудвам на това което пишеш за Джагдиш.Не съм гледала напред ,но отсега си личи че е лесно податлив на манипулации и има нюх да избира лошия път.С поведението си Калиани  му помага
Но пък ми е интересно как майката и бащата едва ли не оставят възпитанието на сина си в ръцете на бабата и те са едва ли не безгласни букви.Каквото реши Калиани за тяхното дете - това е
Бейрон един път  натупа Джагдиш и всичката женоря виеше пред вратата че престолонаследникът ще пострада

# 424
Цитат
Джагдиш...няма такъв нещастник, тъпанар и неудачник...както се казва, Калиани с кеф бере плодовете на перфектното възпитание което му даде. Mr. Green

ЗИЗ Hug Hug

Не се учудвам на това което пишеш за Джагдиш.Не съм гледала напред ,но отсега си личи че е лесно податлив на манипулации и има нюх да избира лошия път.С поведението си Калиани  му помага
Но пък ми е интересно как майката и бащата едва ли не оставят възпитанието на сина си в ръцете на бабата и те са едва ли не безгласни букви.Каквото реши Калиани за тяхното дете - това е
Бейрон един път  натупа Джагдиш и всичката женоря виеше пред вратата че престолонаследникът ще пострада

На мен пък ми е интересно за Гена и Васант, дали тя ще започне да го обича? Разбрах, че в последствия той умира, но преди това как ще се развият семейните им отношения? После след неговата смърт тя остава ли в къщата, или се връща при родителите си? Тя също ли бива изолирана като вдовица?

# 425
Цитат
На мен пък ми е интересно за Гена и Васант, дали тя ще започне да го обича? Разбрах, че в последствия той умира, но преди това как ще се развият семейните им отношения? После след неговата смърт тя остава ли в къщата, или се връща при родителите си? Тя също ли бива изолирана като вдовица?

И на мен ми е интересно за тях двамата.Я някой да каже

Прави ми впечатление ,че Васант се вслушва  в думите на жена си въпреки  че  е силно подчинен на майка си
А Гена ми е много симпатична
 Жалко ,че Васант умира
А Калиани до края на филма ли остава жива- като безсмъртния Дънкан Маклауд

# 426
След като роди, Гена ще тръсне наследника в ръцете на Калиани и ще напусне къщата. Такава е уговорката. Тогава и двамата ще разберат, че се обичат. Васант в безсилието си да я върне обратно ще се опита да я ожени за учителят и по музика...само и само да бъде щастлива.
Учителят ще чуе как Гена говори в храма на богинята колко много е обикнала Васант. Тогава той ще вземе решение да ги провокира да се съберат като се съгласи на брака с Гена. Точно когато Васант я закарва в храма за женитбата й, тя ще му признае и ще си тръгне огорчена. После Нанду(синът им) се разболява и постъпва в болница. В разговор между Гена и Сумитра , Гена взима решение да поиска прошка от Калиани и да се прибере у дома. Живее там и до този момент. Ражда още едно дете...момиченце.
Много ме е яд, че занулиха Васант...ако на актьора му е писнало да играе, можеше да го изпратят в чужбина. Така направиха с Байрон и Сумитра...те заминаха за Америка.

А, Джагия....голем боклук...стигна се до там всички да се отрекат от него, барабар с Калиани и да го изхвърлят като куче на улицата. Интересното е, че всички без изключение държаха повече на Ананди, която си тръгна женена повторно от дома на Калиани...подържат идеални отношения и до момента. Приемат я като дъщеря и всички много я обичат.

Джоли Heart Eyes жива е до сега...и е много добричка. Толкова и отива положителният образ...падала съм от смях с нея...голема скица е... Joy Joy hahaha hahaha

Гена живее с Калиани, не е затворена в тъмна стая, даже носи бинди заради Нанду...Калиани я накара да си слага. Единственото е ,че ходи като мумия и в едноцветни дрехи...Много страда женицата.

Последна редакция: сб, 06 сеп 2014, 18:18 от НАРЦИС-Зиза - MyDoom a.k.a ВлъхоУсойница

# 427
  • Варна
И на мен ми е мъчно за Тамана- какво като кожата й е по-тъмна, не бива никой да се държи така. Детето си е хубаво. Трябва да му вдъхват самочувствие, а не да говорят такива глупости ...  Naughty
Съгласна съм,че никой не трябва да бъде обиждан заради цвета на кожата му (изобщо,заради външността му) ... Принципно,да се съди за хората по външността им (говоря за външността,дадена им от Бог,не за собствените им намеси в нея!  Wink ),според мен,е пълна тъпотия! ... Обаче,какво правят в семейството,с двете момиченца (главно Шарма,сякаш,не толкова Раджванш)?! ... Отнасят се към Тамана,все едно,че тъмната й кожа е някаква болест или недъг-все гледат да се преструват,че не го забелязват...да го отричат...и така,само създават и затвърждават комплекса й за малоценност...вместо да я приемат такава,каквато е и да я научат сама да се приеме и обикне,ТАКАВА,КАКВАТО Е! (ДА! кожата ти е тъмна,но ти си една тъмнокожа красавица!...красива по уникален начин,като черна перла!...синьото не ти стои толкова добре,колкото червеното...но в червена рокля си прекрасна!)...От друга страна,карат Куши да се чувства вечно виновна,затова,че е с по-светла кожа (какво като светлата кожа очарова голямата част от обществото,когато в семейството,светът на детето,го гледат накриво,заради нея?!) ... Фактически,и Рагини,и Кушалия...в крайна сметка и всички в семейството,повтарят грешките,довели до проблемите на Садна и Рагини ...
От една страна,донякъде,това е полезно,понеже се вижда,как се е стигнало до положението със Садна и Рагини (в първите серии те бяха вече госпожици,детството им бе пропуснато) ... от друга страна ... дразни ме това затваряне на цикъла и започването отново...Старите герои ме дразнят с повторенията на старите истории и старите грешки (всичко е било напразно...нищо не са научили!) ... Новите герои пък ме дразнят с превземките си ... с безпомощните си напъни да създадат интрига ... и особено пък,с опитите си,да имитират! ... Горкият артист в ролята на Анмол!  Wink Не е виновен,ама ме дразни ужасно!!! с опитите да имитира Ранвир-погледа му ... усмивката му...маниерите му...

Та нали и Сумитра е същата!! уж нежна и добра, сърна с треперещи устни и бягащи очички, която всеки момент аха да припадне, ама как напилесва на Байрон... Помните ли как се нахвърли на Гена, задето не й казала че Сугна се среща с Пратап ...
Съгласна съм... Сумитра е по-ниска от тревата и по-тиха от водата...само когато насреща й е Калиани  Wink ... Ама аз си я харесвам и обичам!  Grinning Най-много ме спечели с отношението си към Ананди-още от самото начало я притисна до сърцето си,като майка...без каквито и да било опити,да се прави на важна и строга свекърва,от каквото поведение,май се опазват много малко снахи,дойде ли техният ред,да станат свекърви...

# 428
Аз пък да ви кажа...Сумитра като е настъпена става дзвер.  Joy hahaha
Иначе е страхотна и никога не си промени отношението към Ананди...действително е като нейна майка.

По едно време Сумитра яхна метлата и цяла къща барабар с Калиани беха на "стой-млък"

# 429
И на мен ми е мъчно за Тамана- какво като кожата й е по-тъмна, не бива никой да се държи така. Детето си е хубаво. Трябва да му вдъхват самочувствие, а не да говорят такива глупости ...  Naughty
Съгласна съм,че никой не трябва да бъде обиждан заради цвета на кожата му (изобщо,заради външността му) ... Принципно,да се съди за хората по външността им (говоря за външността,дадена им от Бог,не за собствените им намеси в нея!  Wink ),според мен,е пълна тъпотия! ... Обаче,какво правят в семейството,с двете момиченца (главно Шарма,сякаш,не толкова Раджванш)?! ... Отнасят се към Тамана,все едно,че тъмната й кожа е някаква болест или недъг-все гледат да се преструват,че не го забелязват...да го отричат...и така,само създават и затвърждават комплекса й за малоценност...вместо да я приемат такава,каквато е и да я научат сама да се приеме и обикне,ТАКАВА,КАКВАТО Е! (ДА! кожата ти е тъмна,но ти си една тъмнокожа красавица!...красива по уникален начин,като черна перла!...синьото не ти стои толкова добре,колкото червеното...но в червена рокля си прекрасна!)...От друга страна,карат Куши да се чувства вечно виновна,затова,че е с по-светла кожа (какво като светлата кожа очарова голямата част от обществото,когато в семейството,светът на детето,го гледат накриво,заради нея?!) ... Фактически,и Рагини,и Кушалия...в крайна сметка и всички в семейството,повтарят грешките,довели до проблемите на Садна и Рагини ...
От една страна,донякъде,това е полезно,понеже се вижда,как се е стигнало до положението със Садна и Рагини (в първите серии те бяха вече госпожици,детството им бе пропуснато) ... от друга страна ... дразни ме това затваряне на цикъла и започването отново...Старите герои ме дразнят с повторенията на старите истории и старите грешки (всичко е било напразно...нищо не са научили!) ... Новите герои пък ме дразнят с превземките си ... с безпомощните си напъни да създадат интрига ... и особено пък,с опитите си,да имитират! ... Горкият артист в ролята на Анмол!  Wink Не е виновен,ама ме дразни ужасно!!! с опитите да имитира Ранвир-погледа му ... усмивката му...маниерите му...

Та нали и Сумитра е същата!! уж нежна и добра, сърна с треперещи устни и бягащи очички, която всеки момент аха да припадне, ама как напилесва на Байрон... Помните ли как се нахвърли на Гена, задето не й казала че Сугна се среща с Пратап ...
Съгласна съм... Сумитра е по-ниска от тревата и по-тиха от водата...само когато насреща й е Калиани  Wink ... Ама аз си я харесвам и обичам!  Grinning Най-много ме спечели с отношението си към Ананди-още от самото начало я притисна до сърцето си,като майка...без каквито и да било опити,да се прави на важна и строга свекърва,от каквото поведение,май се опазват много малко снахи,дойде ли техният ред,да станат свекърви...

Не мога да повярвам, че бабчето ще се промени, за Калиани говоря. На мен ми се искаше онази леля да е жива, която беше у тях по едно време. Много се смях веднъж, когато пак нещо май се говореше, че лелята била болна. Тогава Калиани нещо разказваше, че сестра и се разболяла, че нещо май можела да умре ли не помня точно. Тогава дали Джагдиш или някой друг беше не се сещам, ама някой нещо спомена, че била вече доста възрастна. Тогава Калиани как се засегна, че тя била само с 2 години по малка от сестра си, демек щом нея наричат възрастна значи и Калиани е в тоя списък. Ананди дали ражда дете и от кого? Те в крайна сметка събират ли се с Джагдиш? Ще е тъпо да го протакат толкова този сериал, то в един момент става вече банално. Все пак май при нас ще е по малко епизоди, понеже тука май сливат няколко епизода в един, а някъде бях чела, че в Индия не се излъчва всеки ден, но може и да греша.

От Цветовете пък вчера във войо не качиха нито една серия, да свършва по бързо, че да не ме е яд

# 430
  • Индия/България
Бубулина, закъсняла съм с включването,  но се радвам, че момичетата са помогнали да откриеш песента. Предполагам колко си щастлива Simple Smile За радиото нямам идея защо не тръгва- понякога имат технически проблеми и прекъсва, а друг път заради слаб нет не става. Опитвай пак. Ако имаш Мозила, би трябвало да тръгне. Хубави класики от стари филми пускат.

Нарцис, много ми хареса определението ти за Джагадиш. Неудачник сякаш е най-точото описание. Тъкмо си мисля, аха - проблясък и все нещо ще сгафи, все нещо сконфузен, все не знае какво иска, все за него нещата не се подреждат, все той ощетен...Инресно,  че така и не ми дожаля за него, колкото да  отнесе - и "сол", и бой, и перипетии... Калянито и тя сякаш имаше един проблясък като му беше вдигнала мерника след истериите с Гори, ама си сви перките така, както си ги беше разперила..
На мен и сериите с Гори ми харесаха. Имаше и там интересни сблъсъци модерно-консервативно, град-село..семейство- личен живот. Но с тия съдилища и процеси покрай Санчи и Шив нещо ме изнерви...По едно време взеха да въртят около едно и също и го зарязах.

Тия дни пак профилактично му хвърлих един поглед от любопитство - Ананди май има някакъв психически проблем в момента. Дадоха Шив да разговаря с някаква психоложка относно поведението и. И изследвания и правиха. Но незнам защо ми се струва, че Ананди по-скоро крои нещо, за да отвлече вниманието от друго..Хитра лисичка е тя...Ще позяпам да видя какво ще се окаже..

Джолева, точно мислех да пиша вчера за Багвати същото и се отплеснах, но ти си го казала вместо мен. Типичен образ неуката индийска селянка, притисната от бедност и безизходица..

# 431
Джагдиш и Ананди се развеждат. Тоя кат замина за Мумбай да учи за доктор се задоми там с една. Това беше повратната точка в отношенията му със семейството. Ананди стана сърпандж на селото, демек кмет...получи награда от правителството за това, че направи селото административен център. После назначиха колектор (май нешо кат губернатор) на района и той се влюби в Ананди. Калиани направи и невъзможното да ги ожени със Шив...какви ли номера не прави тая скица Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha
Просто каза, че той е щастието в живота й и така стана. Най-накрая Ананди намери покой с един прекрасен по характер мъж, богат..пък и красив...
Още не е родила и не знам да има проблем...осиновиха едно детенце инвалид...само за до го направят щастливо...правят го.
Единствения проблем сега е, че се появи една дърта невестулка в семейството на Шив и не харесва Ананди. Почна да я друса с некви наркотици и наща почна да дава на късо. Дано я разкрият тая идиотка... ooooh!
Шив отново е до Ананди и я разбира... Peace

# 432
Бубулина, закъсняла съм с включването,  но се радвам, че момичетата са помогнали да откриеш песента. Предполагам колко си щастлива Simple Smile За радиото нямам идея защо не тръгва- понякога имат технически проблеми и прекъсва, а друг път заради слаб нет не става. Опитвай пак. Ако имаш Мозила, би трябвало да тръгне. Хубави класики от стари филми пускат.

Нарцис, много ми хареса определението ти за Джагадиш. Неудачник сякаш е най-точото описание. Тъкмо си мисля, аха - проблясък и все нещо ще сгафи, все нещо сконфузен, все не знае какво иска, все за него нещата не се подреждат, все той ощетен...Инресно,  че така и не ми дожаля за него, колкото да  отнесе - и "сол", и бой, и перипетии... Калянито и тя сякаш имаше един проблясък като му беше вдигнала мерника след истериите с Гори, ама си сви перките така, както си ги беше разперила..
На мен и сериите с Гори ми харесаха. Имаше и там интересни сблъсъци модерно-консервативно, град-село..семейство- личен живот. Но с тия съдилища и процеси покрай Санчи и Шив нещо ме изнерви...По едно време взеха да въртят около едно и също и го зарязах.

Тия дни пак профилактично му хвърлих един поглед от любопитство - Ананди май има някакъв психически проблем в момента. Дадоха Шив да разговаря с някаква психоложка относно поведението и. И изследвания и правиха. Но незнам защо ми се струва, че Ананди по-скоро крои нещо, за да отвлече вниманието от друго..Хитра лисичка е тя...Ще позяпам да видя какво ще се окаже..

Джолева, точно мислех да пиша вчера за Багвати същото и се отплеснах, но ти си го казала вместо мен. Типичен образ неуката индийска селянка, притисната от бедност и безизходица..

Ех че ме е яд, защо ли не тръгва? Пробвах и с мозила и с гугъл кром, но не върви. С мозила ми поиска да инсталирам някакъв плугин, но пак не тръгна, а нета ми никак не е слаб. Все си мисля да не би нещо аз да не мога да го пусна, да не би да трябва някъде с мишка да се кликне. Другите всичките радиа, които са изброени по долу тръгват без проблеми. Знам, че едно радио югомания преди пак така не ми тръгваше. Тогава една приятелка ми го пусна някак, но сега няма кой, пък и не знам дали е такъв проблема, или въобще в България не върви. Много ми се искаше да тръгне и няма да се откажа да опитвам. За песента много съм щастлива, наистина, не очаквах да я намеря. Явно една по една мечтите ми относно Индия се сбъдват. Ще има и несбъднати естествено, като това, че никога няма да посетя Индия, няма да науча техния език, както и няма да добия реална представя какво представлява сарито, как се облича, но нищо. Поне има с кой да си говоря за Индия и да научавам повече за предстоящото в сериалите.

# 433
Как няма да научиш езика бе мац...ми изгледай един сериал на хинди и ще почнеш да ги разбираш.  Laughing Laughing Laughing
Аз вече почнах да разбирам някой неща, хем хал хабер си нямах от хинди.
То като гледаш и щеш не щеш разбираш... Grinning
Индия никога не ми е била мечта за посещение, не им харесвам филмите и даже се чудя как загледах Булчето, че чак се вманиачих по този сериал... Rolling Eyes Shocked
Абе, стана ми интересно заради традициите и обичайте им...загледах го защото ми беше странно да видя сватба на 8 годишни деца...а инак ми звучеше за фон.
Сигурно е едно...този сериал ми е пръв и последен. Не ги издържам с тия разтъкавания в сцените.
Като стане нещо и кат се почне един фокус върху целата рода по няколко пъти и хоп серията свърши... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Сериала го излъчват всеки ден...само събота и неделя почиват, ама не всеки път. Naughty

# 434
  • Бургас
Аз гледам само цветовете,но това че историята започва да се повтаря с малките не ми харесва,май само ще ви чета.......ще се замисля дали да продължа да гледам сериала.

Общи условия

Активация на акаунт