"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 4

• 68 035
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

1. Да питам, как виждате момента с пускането на нова тема чааааааааааааааааак в понеделник? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
2. Защо ще разделяте темите? То нали се нарои със сериали, та сега ще цопнете 100 теми за Индия и актьорите. Mr. Green Не, че имам право на глас, ама на мен лично 1-во предложение ми хареса най-много.
3. Нали се сещате, че ако се изпишат страниците и не се пусне нова тема мода ще я заключи? Респективно това означава, че ако не искаме да се случи, трябва да си вземем отпуска до понеделник.Така пък аз се лишавам от възможността да пиша...това не е добре. Naughty
4. И мене не ме дразни съдържанието, защото скролвам това което не ме интересува.
5. Разделянето на темите води само и единствено на умиране на всичките...тука четат и гости...какво са виновни та да ги карате да си играят на онче-бонче къде да четат, пък по случайност да се окаже, че и темата на която са попаднали не са взели инфото дето ги интересува?

# 631
Рокси smile3525 newsm10 Благодаря!

Но тя темата за Индия е толкова благодатна и необятна!И в същото време *развързваща* езика на посетилите я!

haksevHug ами хайде развързвай го тоя език. От кога чакам.

happy kids Hug В момента и аз не гледам нито един от филмине, но виж Зиз как ни строи в две редици. Така, че все пак драсвай от време на време, не зачезвай така.

# 632
Рокси smile3525 newsm10 Благодаря!

Но тя темата за Индия е толкова благодатна и необятна!И в същото време *развързваща* езика на посетилите я!

haksevHug ами хайде развързвай го тоя език. От кога чакам.

happy kids Hug В момента и аз не гледам нито един от филмине, но виж Зиз как ни строи в две редици. Така, че все пак драсвай от време на време, не зачезвай така.
newsm47

# 633
Все пак Сара и сие се харесват от много хора, а в тази тема почти нищо не се публикува за тях вече. Ето сега Парул снима рекламна фотосесия, но никой не го споделя. Аз мога да следя една тема за сериалите и една за тях четиримата. Ама ако се направи само за Индия сигурно ще я пропусна. Харесва ми да чета, ама така между другото, а и предполагам, че няма да се коментира така както тази.

А Тереза не може ли да влиза тук, за да пусне нова тема, когато е време, защото мисля, че до понеделник ще се запълни много.

# 634
Все пак Сара и сие се харесват от много хора, а в тази тема почти нищо не се публикува за тях вече. Ето сега Парул снима рекламна фотосесия, но никой не го споделя. Аз мога да следя една тема за сериалите и една за тях четиримата. Ама ако се направи само за Индия сигурно ще я пропусна. Харесва ми да чета, ама така между другото, а и предполагам, че няма да се коментира така както тази.

А Тереза не може ли да влиза тук, за да пусне нова тема, когато е време, защото мисля, че до понеделник ще се запълни много.
Ако темата се изпише, може да я пусне Рокси (защото разбрах, че може да ги пуска)...пък следващите да се пускат от дамата ТерезА Peace
Ако се направи тема само за Индия, тя вече няма да е тук, а в друг раздел на форума. Някой проверил ли е из необятната мама дали вече няма 4-5 натворени? Whistling

Не задължавам никой с мнението си...прости си чешам клавиатурата newsm47

# 635

Ако темата се изпише, може да я пусне Рокси (защото разбрах, че може да ги пуска)...пък следващите да се пускат от дамата ТерезА Peace
Ако се направи тема само за Индия, тя вече няма да е тук, а в друг раздел на форума. Някой проверил ли е из необятната мама дали вече няма 4-5 натворени? Whistling

Не задължавам никой с мнението си...прости си чешам клавиатурата newsm47

Моята идея беше да има всеобща тема за Индия, но пък и заинтересовани трябва да има. Ама като гледам повечето постове се въртят около сериалите и традициите. Май никой не се интересува от Боливуд, игралните филми, актьорите, забележителности и т.н. Здраве да е!  Peace
А ако свършим тази тема, някой да пуска нова. И тя ще се изпише. След нея Тереза ще пусне своята, която беше подготвила.  Wink Дано да няма нищо против! Peace

# 636
Еми то реално създателят на дадена тема трябва да следи за нея. Когато съм на почивка или пътувам, аз прмерно прехвърлям темата на друг, ако съм тук следя постоянно. И на вън и в къщи...постоянно следя. То това си е отговорност. Аз изобщо не съм съгласна да чакам понеделник за да пиша.  Naughty
Пък и дамата Тереза може да следи...дори и да си мисли, че темата се изписва за месец примерно.

Гореизложеното е с цел да обясня, защо дамата не би трябвало да се сърди.

На мен ми се е случвало да пускам тема и в 03ч през нощта, и никой не му пука дали искам или не искам, дали ми се спи или не и тн... Peace Но , пък и аз предупреждавам..."Лягам си, тема утре сутрин" и хората се съобразяват Heart Eyes

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 16:54 от НАРЦИС-Зиза - MyDoom a.k.a ВлъхоУсойница

# 637
Ееее, то ще излезе, че това пускането на тема е някаква изключително важна и неотложна дейност, все едно не сме тук за развлечение, а на работа в болница, например.  Laughing Не мисля, че трябва да драматизираме толкова. Всички, включително и Терезка, си имаме и по-важни неща и отговорности от писането във форума. Обратното лично за мен би било притеснително...  smile3506

# 638
Имам едно въпроче, относно ЦВЕТОВЕТЕ ..  Simple Smile

Алек оправя ли се изобщо до края на сериала ?   bouquet

# 639
Ееее, то ще излезе, че това пускането на тема е някаква изключително важна и неотложна дейност, все едно не сме тук за развлечение, а на работа в болница, например.  Laughing Не мисля, че трябва да драматизираме толкова. Всички, включително и Терезка, си имаме и по-важни неща и отговорности от писането във форума. Обратното лично за мен би било притеснително...  smile3506
Мац, заяждаш ли се или така ми се струва? Четеш ли изобщо какво написах...? Всеки е взаимно заменяем... Laughing
Пък в края на крайщата...не ми пука...правете каквото искате...то пък човек да не изложи мнение...аз ще пиша докато има тема, пък после вие си пускайте ако щете на Велики четвъртък...
Бреййййййй...много пък ти тънко обиждалото Mr. Green

# 640
  • Хасково
Тереза предупреди,че отива на почивка в чужбина и от там може да няма възможност да пусне темата.Не мисля,че е проблем след като темата се изпише,някой друг да я пусне.След това тя ще си пусне тази,която е подготвила.

# 641
  • Хасково

Да.

# 642
Не се заяждам, напротив - именно защото всички са взаимно заменяеми, не виждам смисъл да се дава газ. А и ако продължим да си чешем езиците с писаници извън темата, много ясно, че ще стигнем 50-та страница скоро-скоро. Simple Smile
Зиз, не го приемай лично, коментарът ми беше по принцип, не конкретно в отговор на твоята реплика.  Peace

# 643

Да.

Благодаря.   bouquet

# 644
Тереза предупреди,че отива на почивка в чужбина и от там може да няма възможност да пусне темата.Не мисля,че е проблем след като темата се изпише,някой друг да я пусне.След това тя ще си пусне тази,която е подготвила.
Ето, това казвам и аз...ама дамата трябваше да се заяде. Mr. Green
Няма нищо лошо човек да е отговорен към даден ангажимент който е поел, пък дори и за това незначително нещо.
Както чета и Тереза е отговорна...какво толкова казах.
защото ако няма тема...много ми е интересно къде ще пише дамата която с кеф хапе?
Никой не е казал, че трябва да се живее тук...но пък и трябва да има трибуна нали?

Не виждам нито един пост извън темата...и това кой ще пусне новата тема когато сме стигнали стр.43 е също по темата, а не писаница. Mr. Green

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 17:10 от НАРЦИС-Зиза - MyDoom a.k.a ВлъхоУсойница

Общи условия

Активация на акаунт