"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 4

• 68 011
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
За Ича и Ичха - правило ми е и друг път впечатление, че думите, в които има "х", на едни места са с това "х", на други са без. Аз се бях поинтересувала покрай чакрите, в частност "Свадхистхана". Както винаги Бандитка разясни ситуацията.  Hug

# 676
  • Индия/България
Хакси, чат масала се ползва при разядки, снаксове и плодови салати. Нали си виждала тук по уличните павилиони на много места пише "Чаат". Това буквално бележи всичко що е "стрийт фууд"- оот разните му снаксове до всички видове разядки. Тук най-много го ползват при плодовия чат- ръсват я отгоре и после няколко капки лимон- страхотен вкус. Незнам в Раджастан дали си яла техния снакс "качори"- в плънката му също се използва основно чат масала. Още се сещам при салатата от сварен черен нахут със ситно нарязани лук и домат, даже и при салата от зрял черен фасул ще върви според мен. Питаш за яйцата- резени от сварено яйце с малко чат масала става супер.
Но яйца не ползват в сладкишите си. Иначе хапват главно омлети и едно прословуто "ег къри" с цели варени и после запържени яйца в къри сос имат - то също е много вкусно.
Чат масалата аз си я ползвам общо взето при плънки на снаксове, бутер банички или разни подобни и за салати..Това на прима виста...Ако се сетя още нещо, ще сигнализирам.
:-*

# 677
  • Sofia
дали има тема за индийската кухня Thinking

какви са тези оранжави кръгли сладки,които ги похапват в храма и по празници?

# 678
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ох бееее...тая Ананди целата в акъл за разлика от Сичкото интелект с което е заобиколена... Mr. Green Не могат да й се намажат на кючека...събираш фемилито и получаваш резултат...IQ= консерва копърка... ooooh! ooooh! ooooh!
Женицата от зор сама се сети за прасата и кой точно я друса. Разчитам да занесе прасата на изследване и да се реши тоя проблем накрая Crazy
Очаквам оная невестулка да я видя с бохчата по алеята към улицата. Mr. Green
Разбира се, ако преди това Шив не направи Ананди на трътка, че резултати се потвърдиха и грешка няма. ooooh! Мноооу тъп ше ми дойде в подобна ситуация.... Naughty

# 679
Ох бееее...тая Ананди целата в акъл за разлика от Сичкото интелект с което е заобиколена... Mr. Green Не могат да й се намажат на кючека...събираш фемилито и получаваш резултат...IQ= консерва копърка... ooooh! ooooh! ooooh!
Женицата от зор сама се сети за прасата и кой точно я друса. Разчитам да занесе прасата на изследване и да се реши тоя проблем накрая Crazy
Разбира се, ако преди това Шив не направи Ананди на трътка, че резултати се потвърдиха и грешка няма. ooooh! Мноооу тъп ше ми дойде в подобна ситуация.... Naughty

Зизу, смея се глас  hahaha hahaha hahaha hahaha

Бандит Куин, newsm53

Филмите Water и Bandit Queen ги има в Arenabg със субтитри Simple Smile

newsm10

# 680
# 681
# 682

Зизу, смея се глас  hahaha hahaha hahaha hahaha

Ти се смееш, Laughing а аз съм целата у напрежение Mr. Green...ама тия верно много тъпи начи... Crazy Crazy
Напрауу никва мисловна градация от сума ти време...не Лондон и Масачузетския да са завършили...положението е соншожмо... Mr. Green

# 683
 Joy Joy

Зизу, не гледам сега нито Булката нито кармата, но днес мернах маман Калиани седнала на един диван с умопомрачителен десен да говори с кмета за избори Crazy и след около 5 мин действително време пак седеше на този диван ама май Гена ще ходи да ражда, че мами не стана пак от дивана де, явно много си го тачи... в Индия май колкото е по шарено и ярко толкова по добре, то луд на шарено се радва казал народа...явно по този начин си правят и без това трудния живот по колоритен
..

# 684
След прегледа на последната серия веднага в акъла ми щукна следната песньовка... Mr. Green
Поздрав от Ананди...за дъртата невестулка Laughing

Прасат ми дай...прасат ми дай....
Коката да'н се затриииии...
После ми гледай сеирааааа
Как бърже прайм панайрааа.... Whistling Whistling Whistling Whistling

# 685
Joy Joy

Зизу, не гледам сега нито Булката нито кармата, но днес мернах маман Калиани седнала на един диван с умопомрачителен десен да говори с кмета за избори Crazy и след около 5 мин действително време пак седеше на този диван ама май Гена ще ходи да ражда, че мами не стана пак от дивана де, явно много си го тачи... в Индия май колкото е по шарено и ярко толкова по добре, то луд на шарено се радва казал народа...явно по този начин си правят и без това трудния живот по колоритен
..
Тая па за кво се лОви... Laughing
Ский Анандито как 4 мин. мета ориз на 5м, разстояние... Joy Joy Joy
Не я стигна тая кола беееееее... Joy Joy hahaha hahaha

Инак мама Калиани е готова с присъдата по раждането... Mr. Green Гена да мре, че е невъзпитана...искам си внука...тук и сега... Crazy Crazy Crazy

# 686

На Калиани с любов
Скрит текст:
Калиани  си мери кръвното при местния знахар.
– Много ви играе кръвното – казва й той

– От снахите е! Младата снаха го вдига, голямата го смъква.

-----------
Калиани.– Много хубаво, снахо Гена, радвам се, че ме поздравяваш. Но защо всеки път, независимо дали е сутрин, обед или вечер, ми казваш " Добър вечер, майко!"?
Гена – Ами защото като те видя, ми причернява...

-------------------
Сумитра получава подарък от Калиани
 – две сарита. За да й достави удоволствие,  веднага си слага едното. Калиани я изглежда накриво и казва:
– Другото май не ти хареса, а?
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

tooth tooth rotfImbo rotfImbo

# 687
Сумитра защо е лишена от благоволението свише на маман Калиани Thinking, героинята и много ми харесва или гледа  с влажен поглед на теле, или пърха с мигли,много реплики няма и въпрос, тези жени защо си лягат с цялата дневна премяна не се ли изгубват в толкова много працалак докато спят #Crazy ooooh!

# 688
Сумитра защо е лишена от благоволението свише на маман Калиани Thinking
Щот се оказа корава пръчка...не дава повод мама да й занУли ЕГН-то Mr. Green

# 689
Сумитра защо е лишена от благоволението свише на маман Калиани Thinking, героинята и много ми харесва или гледа  с влажен поглед на теле, или пърха с мигли,много реплики няма и въпрос, тези жени защо си лягат с цялата дневна премяна не се ли изгубват в толкова много працалак докато спят #Crazy ooooh!
Точно от тва се възмущавах онзи ден... Crazy Crazy
Как си маала цел ден у кухнята и маджурляците, по двора насам - натам...цоп у креватя барабар с чаршафа на главата... #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт