Отговори
# 675
# 676
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Любима сцена ми е тази с пелмените. Колко им хубаво двамата заедно, колко се забавляват и колко се харесват! Берен беше просто блестяща, когато го гледаше с грейнали очи и с тази нейна сладка усмивка. И той беше много сладък. Очите му светеха от любов, радваха се на това, че я гледа. Откъснаха се за момент от всичко, порадваха се на присъствието си. Откраднаха си мъничко щастие.
И сцената на брега с целувката в колата ми е любима и с такованетърпение я чаках, а те я прекъснаха. Много разочароващо.

# 677
# 678
  • София
Равнява се само с убийството, което направи Сюлейман на принц Мехмед.

Ужас...  newsm45 и за това не събирам смелост да гледам. Обожавам Мехмет Гюнсюр, не мога да я гледам тая сцена, сигурна съм, че е ужасна  Confused Cry

Терзи  Hug Hug Hug
Ако го харесваш наистина много те съветвам да не гледаш точно този момент. Аз много трудно го изгледах и като вземеш под внимание, че не бях на негова страна, не издържах майка му и въобще не го знаех преди ВВ. Цялата сцена, отношението на баща му, дрехите му, погледът...
Точно за това и дадох пример със сцената на Бихтер. Отчаянието в погледа й, бялата рокля /Мехмет също беше в бяло/ цялата символика и майка й, която се чудеше как да скрие всичко.
П.П. Всъщност Мехмет във ВВ е Мустафа, но толкова го обърках с реалното му име, че стана мазало. Добре, че си ме разбрала.   bouquet

# 679
Равнява се само с убийството, което направи Сюлейман на принц Мехмед.

Скрит текст:
Ужас...  newsm45 и за това не събирам смелост да гледам. Обожавам Мехмет Гюнсюр, не мога да я гледам тая сцена, сигурна съм, че е ужасна  Confused Cry

Терзи  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Ако го харесваш наистина много те съветвам да не гледаш точно този момент. Аз много трудно го изгледах и като вземеш под внимание, че не бях на негова страна, не издържах майка му и въобще не го знаех преди ВВ. Цялата сцена, отношението на баща му, дрехите му, погледът...
Точно за това и дадох пример със сцената на Бихтер. Отчаянието в погледа й, бялата рокля /Мехмет също беше в бяло/ цялата символика и майка й, която се чудеше как да скрие всичко.
П.П. Всъщност Мехмет във ВВ е Мустафа, но толкова го обърках с реалното му име, че стана мазало. Добре, че си ме разбрала.   bouquet[/spoiler]
[/spoiler]

Благодаря ти за препоръката, ще те послушам  Peace

Добро утро, девойки  Hug

Фенче  Heart Eyes, аз казах, че Пейкер не се интересуваше от нищо. И все още го твърдя. като е толкова прозорлива и досетлива, по нататък защо не усети, че става нещо? И ако е усетила, защо изостави Бихтер? Имам сестра и тя ако така се държи с мен ще съм много огорчена. И двете сме имали много тежки моменти, но не сме се зарязвали една друга така... Кръвта вода не става, на Пейкер не й зависеше живота от това да замине, можеше да отложи ако усещаше нещо, можеха и по нататъка да заминат с Нихат и децата  Naughty... Истината е , че тя така и не разбра Бихтер, не се опита да й помогне истински, когато беше средата на урагана...
За Фифи изобщо не ми се говори, тя ми е като Мукадес от КВФ - ужас, ужас, ужас....  #Cussing out

Иначе страхотни Бихтер и Бехлюл в тази серия - толкова щастливи, истински, влюбени... Наистина има химия между тях, толкова естествено се държат, страхотна двойка са  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Снощи ми стана мъчно за Мадмоазел.... Може и да не харесвам мълчанието й и понякога нерешителността й, но Фифи и тая патка прислужничката, надминаха себе си...  ooooh! Да се ровят така в личния живот, само и само да открият нещо толкова лично... А Мадмоазел дори и не подозира какво се случва  Tired Сцената, когато Мадмоазел излезе и завари Фифи на вратата и я попита какво има , ми заприлича на следната - малко, невинно мишле се опитва да подуши по носа гадна отвратителна змия. Без да знае, че това едва ли не ще последния му миг и ще бъде изядено, погълнато...  Sick ooooh! Честна дума, все едно картинката ми е пред очите  Mr. Green

П.С Ками  Heart Eyes, душко, добре ли си?  Grinning  Hug

# 680
Добро утро ! Вън вали, но ви пожелавам слънчеви усмивки и добро настроение в днешния празничен ден! Hug

Скрит текст:

Вяра, Надежда, Любов и майка им София - Честит празник !  bouquet

Наде, да си жива, здрава и късметлива ! Много щастливи мигове с любимите ти хора ти желая !   bouquet
Ако имаме и други именници в темата - Честити да са !   bouquet

Скрит текст:

Честит празник и на софиянки !  bouquet

Доста ми е натоварено тези дни и не мога да сколасам да гледам любимото ни филмче - снощи съвсем накрая го хванах и тъкмо се зарадвах, че поне любимата ми сцена ще видя, те взеха, че прекъснаха филма ! Много се дразня като го накъсват така !
Иначе това са любимите ми моменти - когато бавно и полека и двамата се отказаха да вървят против себе си и чувствата си и се отдадоха на любовта си !  Heart Eyes

И аз съм от тези, които от първия миг не харесват Пейкер - за мен тя е абсолютна егоистка, съсредоточена единствено и само върху себе си, Нихат и семейното им добруване на гърба на Зиягил. Никога не разбра сестра си, не и подаде ръка, не я попита как е ! Дори чуждият човек - Нихат, усети, че Бихтер не е щастлива, а тя беше погълната единствено и само от себе си и кариерата на мъжа си . Никога няма да забравя, когато Фирдевс и каза, че Бихтер е напуснала Аднан, какви бяха думите и  - ами какво ще стане сега с нас ?!  Да не говорим пък за финалните сцени, когато си хвана чантичката и си замина, без да се опита за помогне на сестра си - нима и тогава не разбра и не усети, колко страда Бихтер, колко изгубена и изоставена се чувства ?!
Бихтер може и да е виновна за много неща, но тя беше единственият истински човек в тази къща, но никой не я разбра, освен Бехлюл ! За съжаление, не му стигна смелост и я загуби, заради слабохарактерността си, позволи Бихтер да си отиде от този свят с огромна болка в сърцето .

Хел,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ти !   bouquet

Терзи,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря за снимките, мила !   bouquet Другият вторник значи !  Party Party Party

Хайде, стринки, цунем ви по домова книга и тичам да работя !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 681
  • София
Добро утро момичета! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Къде зачезна домакинята на темата  newsm78 newsm78 newsm78
То бива работа..... ама толкова... Joy Joy Joy
На всички желая хубав ден!
Както казва Емо Чолаков-"Няма значение какво е времето,нищо че е мрачно,облачно и дъждовно.Вие не спирайте да се усмихвате!"
И честит празник на всички Верчета, Надки,Любки и Софчета!

Скрит текст:

Днес е празник и на София!Столицата ни става все по хубава!Расте но не старее!
Колкото и невероятно да ви прозвучи, не мога да живея без лудницата по улиците, задръстванията, звъна на трамваите и всичко в града ми!

Sofia I Love!

После ще изгледам повторението, че снощи го хванах Бехлюл от средата на епизода!
Хелънче Hug Hug Hug като изключим, че бялото ми, ленено сако е кално, панталоните и те, леки ожулвания по ръцете- всичко е ок.ММ вика- "Заради един фес, ще си счупиш краката някъде. Joy Joy JoyТи за мен не си бързала толкова"  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Снощи пак голям смях падна с това което ми каза да го погледна rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Уникати са там! Joy Joy Joy

П.С Взимам си думите назад за Госпожата Hug Hug Hug
Мярннала се е , макар и прелитайки Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 17 сеп 2014, 13:29 от kamelia741

# 682
Честит празник на София, всички софиянци и всички именници в темата и извън нея!
Наде,  Hug честит имен ден! Да си жива и здрава!   bouquet

# 683
Здравейте wavey wavey wavey и честит празник на софиянци, и именниците днес.
Благодаря Ви момичета, Grinning Grinning Grinning изненадахте ме приятно.
Заповядайте макар и виртуално.
Скрит текст:

Фенче много хубав колаж си публикувала вещаещ това, което ни предстои да видим.

# 684
Привет на всички стринки любимки !  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Наденце  Heart Eyes да те поздравя и тук, мило! Да си жива, здрава и мнооого щастлива!
специално за теб!

Да, колажът е невероятен, браво на автора!
Значи, на 23. 09 от 20.30 сме в ложите момичета, на първите редове! Още малко ...

# 685
Скрит текст:
Привет на всички стринки любимки !  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Наденце  Heart Eyes да те поздравя и тук, мило! Да си жива, здрава и мнооого щастлива!
специално за теб!
Скрит текст:

Да, колажът е невероятен, браво на автора!
Значи, на 23. 09 от 20.30 сме в ложите момичета, на първите редове! Още малко ...
Благодаря ти,  love001 прекрасни са двамата, прекрааааасни. Heart Eyes
Не е ли време вече за втори трейлър, озет и снимчици от сета за предстоящия епизод, newsm78 изчака ни се чакалото, или поне моето?! Crossing Arms

# 686
Време е Наденце ... и на мен ми се изчака чакалото  Joy Joy Joy

# 687
# 688

Да вземе да пуснат снимки от сета с главните действащи лица, стига с тази масовка. Crossing Arms
,,,backstage Kurt Seyit Ve Şura

# 689

Общи условия

Активация на акаунт