Отговори
# 660
# 661
  • София
Толкова е труден този сериал, че...не знам как може човек да има само едно мнение.
Винаги ми е било много мъчно за Бихтер. Някак...през цялото това време тя беше катомизвън целия живот на всички. Единствено пред Бехлюл беше себе си. Това вероятно е много натоварващо и трудно. Винаги съм я обвинявала, че не напусна Аднан навреме, но как да стане с тази змия Фирдефс? За мен Бихтер винаги е била слаба като психика и личност, не успя да излезе от сенките на миналото, не успя да се съхрани, да се отдалечи от всички. Трябваше още когато Бехлюл отказ ада избяга с нея да поиска да се разведе. Тогава всичко щеше да е наред. Никой нищо нямаше да разбере, като се разделят имкойто знаеше щеше да забрави. Но не...тя не го направи. И лъжеше и себе си, и всички останали.
Никога няма да забравя как се самоуби. Това е най-тежката сцена за мен от всички турски сериали, които съм изгледала. Равнява се само с убийството, което направи Сюлейман на принц Мехмед. Тя вече не виждаше избор, никой не се интересуваше от нея. Нито майка й, нито сестра й. Одтави другите, те двете трябваше да застанат зад нея и да я издърпат. Но къде ти..Фирдефс искаше пари, положение, слуги...Ах, как я ненавиждах. И накрая като я гледах обездвижена ми стана добре, заслужи си го. Всеки си оправи живота, всички. Само Бихтер потъна и взе греховете си, както и тези на останалите.
Единствената мила душа от този фил е Бюлент.
Съжалявам, че стана дълго.

# 662
# 663
Здравейте! Hug

Снощи се позагледах в ЗП, та зададох си въпроса, колко човека са нужни за да се разгонят виненките около Бехлюл? Нихал за да ги привлече на своя страна, Бюлент да ги прочете, Аднан за да се увери че наистина са били виненки , Бихтер за да целуни всяка една, тъй като са били близо до любимия и Несрин, в качеството си на водеща протокола на събитието, което ще има разбор след това с незапозната аудитория в приземния етаж / и колко обидени бяха  че мадам Бихтер им направи забележка, на тях аднанопомазаните/...
..и в цялата тази неразбория, главата на Бехлюл ври и кипи като младо вино и като капак онова мрънкало Елиф връща пръстените Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms...и култова реплика на Нихал- " Аз нямаше да ги сваля, ако бях на нейното място", абе ти и станиолче да ти сложи на късото пръстче на талантлива пианистка, няма да си миеш ръката цял месец-дечко

Славенка,  Heart Eyes как беше във вълшебният град ?

Джанъм Heart Eyes, шумно, цветно, с една дума ориента

# 664
# 665

В октомврия брой на "InStyle" ще има интервю и фотосесия на Фахрие. Heart Eyes

Последна редакция: вт, 16 сеп 2014, 20:27 от ·٠•Snejka•٠·

# 666
# 667
Здравейте! Hug

Снощи се позагледах в ЗП, та зададох си въпроса, колко човека са нужни за да се разгонят виненките около Бехлюл? Нихал за да ги привлече на своя страна, Бюлент да ги прочете, Аднан за да се увери че наистина са били виненки , Бихтер за да целуни всяка една, тъй като са били близо до любимия и Несрин, в качеството си на водеща протокола на събитието, което ще има разбор след това с незапозната аудитория в приземния етаж / и колко обидени бяха  че мадам Бихтер им направи забележка, на тях аднанопомазаните/...
..и в цялата тази неразбория, главата на Бехлюл ври и кипи като младо вино и като капак онова мрънкало Елиф връща пръстените Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms...и култова реплика на Нихал- " Аз нямаше да ги сваля, ако бях на нейното място", абе ти и станиолче да ти сложи на късото пръстче на талантлива пианистка, няма да си миеш ръката цял месец-дечко

Оххх, смяла съм се с глас, чак домашните си помислиха, че нещо ми има. Много яко  hahaha hahaha Joy Joy Joy

Люксен  newsm10, много точно казано... Много тежка сцена със самоубийството на Бихтер  newsm45 Без да съм гледала целия филм, без дори да съм подозирала колко ще обичам Къванч (защото го забелязах чак в "Кузей - Гюней"  Blush ), си пуснах финалния епизод. Ей тъй, да видя за какво става дума, като съм гледала преди това само откъслечни моменти. И ревах с глас, като малко дете... Cry Ужас - Бихтер, облечена в бяло, свита на дивана в нейната стая, толкова отчаяна и измъчена, тъпата й майка, която уж много прозорлива, а не усети как дъщеря й си отива от живота, тъпата Пейкер, която цял филм мисли само за себе си и не усети отчаянието на Бихтер. И страха в очите на Бехлюл - най-ужасното  ooooh!  Sick Да гледаш любимата жена, с насочен пистолет към гърдите и единственото, което се чете в очите ти да е страх... Ужас, мъка ми е и сега... Твърдо и категорично няма да гледам втори път финалната серия, не мога  ooooh! Cry

И да добавя - Бихтер каквато и да, ама каквато и да е - тя е съпруга на Аднан. И прислугата са последните на света, които ще имат право да я обсъждат или критикуват. По принцип прислугата е за да обслужва господарите си, поправете ме ако греша. Не са взети за да обсъждат живота на господарите си, а камо ли да им дават тон в живота  ooooh!

Госпожа  Heart Eyes Hug много си хубава на снимката  Heart Eyes newsm51

# 668
Равнява се само с убийството, което направи Сюлейман на принц Мехмед.

Ужас...  newsm45 и за това не събирам смелост да гледам. Обожавам Мехмет Гюнсюр, не мога да я гледам тая сцена, сигурна съм, че е ужасна  Confused Cry

Терзи  Hug Hug Hug

# 669
  • София
Момичета  Hug Hug Hug
Аз от бързане да не изпусна Бехлюл- паднах newsm45 newsm45 newsm45
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 670
 wavey wavey wavey

Мъничката принцеска е повече от прекрасна.

# 671
Кой каза, че Пейкер не се интересува от Бихтер ? Опита се да поговори и с майка си, после със сестра си, ама какво получи в отговор  newsm78 Гадни обвинения и от двете  ooooh! На края Пейкер реши да гледа собствения си живот, много ясно. Аз пък не я обвинявам.
Боже, колко е отвратителна мадам Фифи  ooooh! ooooh! ooooh!

# 672
Кой каза, че Пейкер не се интересува от Бихтер ? Опита се да поговори и с майка си, после със сестра си, ама какво получи в отговор  newsm78 Гадни обвинения и от двете  ooooh! На края Пейкер реши да гледа собствения си живот, много ясно. Аз пък не я обвинявам.
Боже, колко е отвратителна мадам Фифи  ooooh! ooooh! ooooh!
Мдааа и накрая беше наречена егоистка. ooooh!

# 673
ОХХ толкова са сладки Heart Eyes, че на секундата се абстрахираш от факта, че Бихтер е омъжена, а Бехлюл е роднина на мъжа й Mr. Green

# 674
ОХХ толкова са сладки Heart Eyes, че на секундата се абстрахираш от факта, че Бихтер е омъжена, а Бехлюл е роднина на мъжа й Mr. Green

Мдааа ... Бехлюл е много сладък, така е!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт