Отговори
# 705
Стринки,  Heart Eyes Hug Heart Eyes пускам новата тема, защото утре не знам кога и по кое време ще се включа! Вие си знаете - изписваме си я първо тази и после - цоп в новата ! На първа страничка съм сложила и линковете за гледане и връзките за превод на КСШ !  Peace

# 706
# 707
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ей заради тази химия гледам и аз този иначе безинтересен за мен сериал. Заради тези погледи, заради тези усмивки, заради магията която представляват заедно. Не си спомням друга екранна двойка да е успяла така да ме въвлече в любовта си.

# 708
Ей заради тази химия гледам и аз този иначе безинтересен за мен сериал. Заради тези погледи, заради тези усмивки, заради магията която представляват заедно. Не си спомням друга екранна двойка да е успяла така да ме въвлече в любовта си.

И за мен е така ! Няма друга екранна двойка, на която да съм повярвала така, да ми е въздействала по начина, по който ме карат да се чувствам тези двамата и да искам още и още и още и още ..... Heart Eyes

А феновете на КСШ продължават да творят в очакване на новия сезон!

Лека нощ и татлъ сънища, дружки !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 709
Добро утро  Hug

Ками  Heart Eyes, тук съм, но имаме малко ремонти вкъщи, освен това бях и два дена в един друг офис на работа и не ми остава много време...  Hug

Охххх, изпуснах сцената с целувката  #2gunfire #Cussing out Имаше някаква профилактика на цифровата, моля ви, помогнете - къде да я гледам  Praynig

Съгласна съм - няма по-въздействаща двойка от Бихтер и Бехлюл... И сега ми настръхват косъмчетата на врата като ги видя  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сякаш наистина има нещо истинско между тях, Т.е е имало  Wink

П.С Наде  Heart Eyes Hug, честит имен ден на патерица - да си жива и здрава, винаги усмихната и много щастлива  Heart Eyes Hug

# 710
  • София
Добро утро стринки-любимки  Hug Hug Hug
На всички желая лек и усмихната ден!

Скрит текст:

Хелънче заповядай!  hug

Скрит текст:
http://play.novatv.bg/programi/zabraneniyat-plod/445973?autostart=true

Добро утро  Hug

Съгласна съм - няма по-въздействаща двойка от Бихтер и Бехлюл... И сега ми настръхват косъмчетата на врата като ги видя  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сякаш наистина има нещо истинско между тях, Т.е е имало  Wink

+1. Снощи пак я изгледах. Ама тази зла Фирдефз  развали цялата магия с нейната отрова.
Аз също си мисля, че може би и двамата са  били влюбени наистина в реала. Или поне е имало някъква искра, и като добавим, че и двамата са много добри актьори се получи нещо толкова хубаво.
Стринки, аз тези дни няма да гледам сериите с вас. Днес съм на театър, а утре заминавам за почивните дни,да закрием официално плажният сезон!Така, че не ревете за мен! Ще се "видим" в вторник! newsm49 newsm49 newsm49
Целувки на всички!    love001  love001  love001

Последна редакция: чт, 18 сеп 2014, 08:25 от kamelia741

# 711
Скрит текст:
Хай, дружки!  Hug
Люксен, Ками  Hug точно затова Къванч ми е любимият актьор
... никога, в нито един филм не е един и същ.! И любовта, която показва във всичките си филми  е различна - винаги! Така, че няма смисъл да търсите прилика с тази или онази партньорка, няма да откриете! И това ми харесва!
Скрит текст:
В сцената в колата тази вечер беше перфектен ... изигра блестящо влюбен, евала! Heart Eyes
Лека и синеока стринки - любимки! До утре! smile3524
wavey

Точно.
Хел, Grinning мерси.

# 712
Здравейте, стринки-любимки  Hug Hug Hug Снощи не можах да пиша с вас, но сега ще го направя.

Няма такъв влюбен Къванч, като този от снощи! Няма такъв поглед, просто очите му сияеха, блестяха, прекрасен и неповторим! Обожавам тази сцена! И двамата, Бехлюл и Бихтер, хвърляха искри между себе си. Толкова бяха сладки още от излизането им от къщата, едни спокойни, усмихнати - като двойка! Ако можеха да не се крият след това, ако можеше да са заедно пред света, а не като крадци.....

Фирдевс прекали! Да се надсмиваш на чуждото нещастие и да възнаграждаваш доверения си човек, защото е влязъл в чужда стая и е тършувал в чуждите вещи, това е под всякаква критика! За мен основния "убиец" на Бихтер е майка й! Всички изисквания, всички намеси в личния й живот, всички намеси в живота на Нихал и Бехлюл.... без дори за миг да помисли до къде ще доведе глупостта й, с един замах "застреля в сърцето" собствената си дъщеря!  Peace

Бихтер подпали джапанките, майка й добре го знаеше и очакваше такава реакция от нея. Според моето мило, Фирдевс даде писмото на Бихтер, за да отвлече вниманието й от Бехлюл, а според мен й го даде, за да я насъска срещу Дениз, като основен мотив е Фифи да не изпусне касичката Аднан.  Peace

Бихтер не постъпи добре с изказването си срещу Дениз, мое мнение, защото до сега не й е правила такива очевадни забележки. И дете да си ще се сетиш, че има нещо гнило, камо ли Аднан да не го усети. Просто е много импулсивна, не обмисля постъпките си, отделно от това изобщо не знае какво иска! До преди пет минути целуваше Бехлюл, а сега ревнува Аднан  #Crazy Толкова е объркана, толкова е млада и неопитна... самата тя се обиди точно на тези думи, а защо се обижда, защото знае, че Дениз е права!  Peace

Хубав ден!   bouquet

# 713
Здравейте стринчици Hug Grinning

Краличка Heart Eyes thumbsup взела си ми думите от клавиатурата Wink и много се радвам , че пак си активна Peace

Скрит текст:
аз покрай моето пребиваване в СФ си загубих музата за писане Sad

Намерих нещо интересно, Фахрие пее Peaceи то много хубаво!

http://www.youtube.com/watch?v=BDaH4mUw1JU

Госпожата Heart Eyes, дано като си уточниш програмата да имаш повече време  за тук Peace.А на тая снимка с Кенан Им., Киво е с много секси прическа Mr. Green

Момичета хубав ден   bouquet

Последна редакция: чт, 18 сеп 2014, 13:48 от Airra

# 714
# 715
Привет.  Hug Hug Hug Благодаря за колажите от КСШ. Нямам търпение да започнат. Wink

Във всички теми твърдят, че такава химия, като между тяхната двойка, не са виждали. Mr. Green Joy hahaha Изразът: "Просто няма такава химия" е често срещан. Laughing Laughing Laughing

# 716

Във всички теми твърдят, че такава химия, като между тяхната двойка, не са виждали. Mr. Green Joy hahaha Изразът: "Просто няма такава химия" е често срещан. Laughing Laughing Laughing

Снеже  Heart Eyes Hug точно! Я само погледнете в темата за Чучулигата  Joy Joy Joy Joyза там списващите няма друга такава двойка като Фахрие и Бурак и такава химия  Joy Joy Joy Joy Joy
За мен във всеки свой сериал  Киво много добре си партнира с девойките, има химия  , физика и т.н и добра спойка с партньорките, но единствено за Сонгюл съм си мислела, че е имало нещо между тях в реала  Laughing А дали е така, само те си знаят. И само как гледаше Инджи ... не по-малко любовно, отколкото Бихтер, просто по различен начин ...  Ками  Hug може и да не вижда любов между героите в КГ, ама аз си я виждам и то много ясно. Просто отново е различна ... В това е майсторлъка на Киво, иначе щеше да е скучен ... Някои не виждат и любовта на Сеит към Шура, ама това си е тяхно виждане, аз и нея я виждам съвсем ясно. Отново е различна ...Сигурна съм, че към Мурка ще е съвсем друга ....Киво пресъздава перфектно  всичките си образи и играе, каквото и както му е казано ... В един сериал любовта е пламенна и страстна, както е в ЗП и КСШ, в друг е чиста, нежна,всеотдайна, както е в Менекше и Халил, Перла и Кузей Гюней ... Това е .
Наде  Heart Eyes Hug thumbsup
Айрич, Хел, Госпожата, Кралице  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 717

Снеже  Heart Eyes Hug точно! Я само погледнете в темата за Чучулигата  Joy Joy Joy Joyза там списващите няма друга такава двойка като Фахрие и Бурак и такава химия  Joy Joy Joy Joy Joy

Hug И не само там - Чаатай и Хазал в АФК, Керем и Ханде във "В очакване на слънцето", Кенан и Бергюзар в "Карадайъ", Шюкрю и Гизем в "Надежда за обич", "Фатих Харбие"...  Joy Joy Joy

Киво пресъздава перфектно  всичките си образи и играе, каквото и както му е казано ...

newsm10 newsm10 newsm10

Я вижте нашият "Осман" от КСШ какъв сваляч е в "Приливи и отливи".  Wink Пробва си чара върху героинята на Хазар - Симай от К/Г. Wink

Последна редакция: чт, 18 сеп 2014, 15:10 от ·٠•Snejka•٠·

# 718
  • София
Скрит текст:

За мен във всеки свой сериал  Киво много добре си партнира с девойките, има химия  , физика и т.н и добра спойка с партньорките, но единствено за Сонгюл съм си мислела, че е имало нещо между тях в реала  Laughing А дали е така, само те си знаят. И само как гледаше Инджи ... не по-малко любовно, отколкото Бихтер, просто по различен начин ...  Ками  Hug може и да не вижда любов между героите в КГ, ама аз си я виждам и то много ясно.

Стринки  Hug Hug Hug
Фенче Hug Hug Hug
За Сонлюлчето съм съгласна, имаше нещо повече от спойка според мен.Другият филм не съм го гледала и не го коментирам.Ама само, се чудя къде е по-точно спойката в СЮ. newsm78 newsm78 newsm78
Извинявай много, но в СЮ изобщо не видях такъв поглед. Никога не е гледал така партньорката си.Онази изобщо не можа да го докара до такива висоти.Там освен намусен и сериозен не го видях, а  такива грейнали очи -йок.Да той ги пресъздава образите перфектно, но в случая  оная е куца и за това не им се получи.

Скрит текст:
Снимката я копнах от Кралицата сори за което, ама не можах да се въздържа! Joy Joy
Кралицата Hug Hug Hug

# 719

Скрит текст:

Скрит текст:
Снеже  Heart Eyes Hug точно! Я само погледнете в темата за Чучулигата  Joy Joy Joy Joyза там списващите няма друга такава двойка като Фахрие и Бурак и такава химия  Joy Joy Joy Joy Joy
За мен във всеки свой сериал  Киво много добре си партнира с девойките, има химия  , физика и т.н и добра спойка с партньорките, но единствено за Сонгюл съм си мислела, че е имало нещо между тях в реала  Laughing А дали е така, само те си знаят.
И само как гледаше Инджи ... не по-малко любовно, отколкото Бихтер, просто по различен начин ... Ками  Hug може и да не вижда любов между героите в КГ, ама аз си я виждам и то много ясно. Просто отново е различна ... В това е майсторлъка на Киво, иначе щеше да е скучен ... Някои не виждат и любовта на Сеит към Шура, ама това си е тяхно виждане, аз и нея я виждам съвсем ясно. Отново е различна ...Сигурна съм, че към Мурка ще е съвсем друга ...Киво пресъздава перфектно  всичките си образи и играе, каквото и както му е казано ... В един сериал любовта е пламенна и страстна, както е в ЗП и КСШ, в друг е чиста, нежна,всеотдайна, както е в Менекше и Халил, Перла и Кузей Гюней ... Това е .
Наде  Heart Eyes Hug thumbsup
Айрич, Хел, Госпожата, Кралице  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Отново съм съгласна с теб.
Играе по начин и пресъздава  своите образи в различните си проекти както му е отредено по сценарий, нито в повече, нито в по-малко а ако обърнете внимание на темите във форума то колкото са те, то толкова са и гаджосваните двойки, #Crazy и тези, които много си подхождали според феновете #Crazy в (90% от случаите) с небивала химия помежду им и т.н, и т.н. Така е било, така и, ще бъде за съжаление.
За мен техните актьори и актриси с малки изключения са истински професионалисти щом успяват да накарат гледащите ги да им повярват. Това е истината за мен в резултат на немалко изгледани техни сериали, всичко друго са фенски предположения и желания.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2014, 16:13 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт