Отговори
# 690
Наде Честит имен ден Всичко най-хубява желая

Честит имен ден на всички празнуващи

# 691
Честит празник!
Наде, за теб специално!  Hug

Най-прекрасният образ от сериала:

# 692
# 693
Терзи, Grinning Валя, Grinning благодаря Ви.
Вале така е, Шура е най-благия за мен образ в КСШ а очичките й са като на сърничка.

# 694
Нова. Heart Eyes

Сет. Hug

Последна редакция: ср, 17 сеп 2014, 21:28 от ·٠•Snejka•٠·

# 695
Е, няма такава сцена ! Хиляди пъти съм я гледала, но всеки път, когато чуя музиката и ги видя, краката ми омекват, пеперудите в стомаха ми танцуват и ми се свива под лъжичката !  Heart Eyes Crazy Blush Hug

Ха, добра вечер, стринки - любимки !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Много ми липсва времето, прекарвано с вас в любимата тема, но тези дни наистина съм на въртележката и нямам време за нищо .  Crazy В такива моменти, много ми липсва старата работа - на смени, за две минути от работата у дома и много време за наш левент и героите му !  Heart Eyes
Та, ще ми простите паузите, докато се наместят нещата, което вече става . Имам вече ясна програма и ще мога да си наглася и моята !

Благодаря на всички за всичко, което споделяте в темата, за прекрасната атмосфера, която създавате и за новините около проекта на нашите любимци !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Последна редакция: ср, 17 сеп 2014, 21:48 от gospojata

# 696
  • София
Момичета  Hug Hug Hug Hug
Само нещо да уточня, с риск някои да подскочат- никъде, ама никъде до сега не съм виждала Кивчо така да го играе влюбен, както гледаше в колата Бихтер!Никоя друга от екранните му партньорки не е предизвиквала такъв огън в очите. Гледаше като замаян!
Малко преди това в един друг сериал говореше по скайпа с "любимата си". Ееее....там беше като пън, един сериозен, студен някък си. Тука направо грееше! smile3506 smile3506 smile3506
Няма сравнение просто!

# 697
Къванч е просто неотраим в тези епизоди, наистина е като озарен ! И погледите, с които се стрелкат ...толкова са ми любими !
В колата, като го целуна, направо засия - толкова искрен и чист беше този поглед, толкова копнеж имаше в него ! Ох, много ги обичам тези двамата !  Heart Eyes

А всички останали, ме дразнят ужасно ! Во главе с Фиредвс, която направо искам да удуша с два пръста!

Последна редакция: ср, 17 сеп 2014, 22:07 от gospojata

# 698
Госпожата Heart Eyes smile3521
няма такава химия, няма такава емоция и изпълнение Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
напълно споделям чувствата ти  bouquet

# 699
Айрка,  Heart Eyes направо са ми като балсам за душичката след уморителният ден !  Hug Преживявам отново и отново всеки поглед, трепет и целувка !  Heart Eyes

Едни щастливи и влюбени снимки на Седеф и Къванч Казабълъ !  Peace

# 700
  • София
kamelia741,  Simple Smile
И аз съм на същото мнение за Къванч. Гледала съм го и с други партньорки, като пример мога да дам "Перла". Като сравня погледите които хвърля на Бихтер с тези, които хвърляше по Перла...ами нямат нищо общо. Тук мога да кажа, че прибавям и малко забранен плод, нещо, което е недостижимо и т. н., но все пак! Химията между Къванч и Берен за мен бе тооолкова осезаема, че ме въвличаха много повече от друг сериал.

# 701
  • София
Още ме държи емоцията от сцената в колата! smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544
И двамата дадоха всичко от себе си, за да се получи толкова истинско!
Много хубава серия!Дори отровната Фирдефз не можа да я помрачи.
Само изпуснах нещо-какво каза Бихтер на Мадмоазел та всичките така подскочиха?(почти на края на епизида) newsm78 newsm78 newsm78

# 702
Още ме държи емоцията от сцената в колата! smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544
И двамата дадоха всичко от себе си, за да се получи толкова истинско!
Много хубава серия!Дори отровната Фирдефз не можа да я помрачи.
Само изпуснах нещо-какво каза Бихтер на Мадмоазел та всичките така подскочиха?(почти на края на епизида) newsm78 newsm78 newsm78

Ами сяде я, защото “подсети “ децата да кажат лека нощ на баща си !  ooooh! И правилно - ужасно досадно е - Деца, кажете лека нощ на баща си ! - като че те няма да му пожелаят и без нея !  ooooh! Ужасно досадна е !

# 703
  • София
kamelia741,  Simple Smile
И аз съм на същото мнение за Къванч. Гледала съм го и с други партньорки, като пример мога да дам "Перла". Като сравня погледите които хвърля на Бихтер с тези, които хвърляше по Перла...ами нямат нищо общо. Тук мога да кажа, че прибавям и малко забранен плод, нещо, което е недостижимо и т. н., но все пак! Химията между Къванч и Берен за мен бе тооолкова осезаема, че ме въвличаха много повече от друг сериал.

Люксен welcomeможеш да ми казваш Ками  friendship
Аз пък го сравних с друг сериал, който също го дават в момента.Повечето ми се чудеха как не съм видяла любовта между героите. Еми за мен я няма. Не може да се сравняват изобщо.Тука тече високо напрежение между тях.Всичко показва любов.
Хелънчето ми се губи!  love001  love001  love001
Терзи Hug Hug Hug
Госпожата hug hug hug

# 704
Хай, дружки!  Hug
Люксен, Ками  Hug точно затова Къванч ми е любимият актьор ... никога, в нито един филм не е един и същ.! И любовта, която показва във всичките си филми  е различна - винаги! Така, че няма смисъл да търсите прилика с тази или онази партньорка, няма да откриете! И това ми харесва!
В сцената в колата тази вечер беше перфектен ... изигра блестящо влюбен, евала! Heart Eyes
Лека и синеока стринки - любимки! До утре! smile3524

Общи условия

Активация на акаунт