Отговори
# 105
# 106
  • София
Добра вечер! Hug Hug Hug

Хайде и тук да се похваля, че днес се запознах с Госпожата, Фенчето и Светлето! kiss
Много ми харесаха и трите, и много се зарадвах  на тази "жива" среща! Радвам се,че ви срещнах момичета! Страхотни сте! hug hug hug

# 107

newsm51  love001 newsm51 Както винаги - единствена и неповторима ! Благодаря ти !   bouquet

Момичета,  Hug да се похваля, че днес се запознах с едни страхотни чаровници - две много симпатични дружки от темата - Айрка и Камелка !  Hug

Може би сте разбрали, въпреки че не е писала тук, но Айрка в момента е в болница и очаква сложна хирургична интервенция. Та с Фенчето и Светлето, се организирахме и отидохме да я видим в болницата.Праща ви поздрави и целувки на всички ! А аз ви моля, да стиснете по едно палче и да се помолите да премине през това изпитание и скоро отново да е при нас !  Praynig Praynig Praynig
После се запознахме и с Ками - страшен пич, много ми хареса ! Посмяхме се заедно всички на форумните страсти около една наша обща любимка  Mr. Green и си прекарахме чудесно !  PeaceИзобщо...един чудесен завършек на един прекрасен месец !

Кралицата,  Heart Eyes Hug Heart Eyes много хубаво си го казала - ще му хванем цаката !  Peace Има ли желание, има и начин - нали така ?! Hug Тук сме писали и за филмите на Берен, за Пеперудите и всички останали филми на Къванч, имаме опит, дет се вика !  Wink Peace Hug

# 108
 wavey

Идва но се не вижда. Rolling Eyes

# 109
Ками,  Hug писали сме заедно !   bouquet

Canan @tatkvnc 38m
Ne zaman geliyoooo?  
pic.twitter.com/RqJ9wNiav1

Феновете са нетърпелеви, питат кога ще видят трейлъра, искат снимки..../ и ние искаме !  Laughing/, но отговорът е ...“скоро“ !

Дружки, стиснете утре по едно палче за мен !  Praynig

Наде,  Hug и с теб едно мислим !   bouquet

# 110
  • София
Успех Миме! Hug Hug Hug
Сигурна съм, че ще се справиш!Но както ти казах, че утре не съм на работа, така, че ще стискам палци почти целият ден  Joy Joy Joy
Или поне кажи от колко да колко часа, за да не се схвана! Joy Joy

# 111
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Госпожата, ще стискаме, споко!
 Hug

# 112
Камелче,  Hug благодаря !   bouquet Колкото ти душа иска ! Ама може и повечко, тъкмо ще си имаш “оправдание“, че нищо не можеш да правиш !  Wink

Това пък какво иде да рече ? Thinking Да не е отново епизода- колаж ?

Светле,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 113
Госпожата, ще стискаме!  Hug Ние утре тръгваме на училище, та сме изнервени също, ама за теб ще стискаме палци.  Hug Heart Eyes Hug

# 114
Дами, здравейте  Hug

Не мога да не си кажа впечатленията, затова бързам веднага. Вече доста напреднах с преговора на ЗП и преоткривам нови неща, които преди не съм забелязала.

Е това е най-измъчената, нагласена, скалъпена, измислена и изтормозена "любовна" история между Нихал и Бехлюл. Това момиче, ако имаше малко реална самопреценка, никога нямаше да се подложи на подобно унижение. Чак на мен  ми е измъчено, като гледам отчаяните опити на Бехлюл да го играе влюбен в братовчедка си, която той никога не възприе като жена. Всички влязоха във филма на Фирдевс и с двата крака, та чак се омазаха до ушите. Една мадмоазел проявява здрав разум и трезва преценка. Нихал е просто глупава, Бихтер е отчаяна и изтормозена, Бехлюл е притиснат до стената като преследвано животно, без право на избор, Аднан е жалък в стремежа си да изпълни всяко желание на дъщеричката, вкл. и да й купи мъж по неин избор, а Фирдевс....за нея друг път.

# 115
  • София
Госпожата  Hug  Успех, ще стискам палци!  Praynig  За Айрка също!  Praynig

Нур с актьорите от новия й сериал Bu Son Olsun.

# 116
Камелче,  Hug благодаря !   bouquet Колкото ти душа иска ! Ама може и повечко, тъкмо ще си имаш “оправдание“, че нищо не можеш да правиш !  Wink

Скрит текст:

Светле,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Тази вечер от 23 часа, ще се излъчи пак епизод-колаж но на оставащите серии от първия сезон.
Предполагам първия подобен епизод е бил с една част от първите епизоди а този, ще е с останалата част.
Стискам ти fingerscrossed още отсега а за Айрка го правя от отдавна.

# 117
Роминка,  Heart Eyes благодаря ти !   bouquet
На щерката пожелавам успешна учебна години, по- малко учене  Wink и весели игри !  Hug

Зарани,  Heart Eyes Hug Heart Eyes Благодаря !   bouquet

# 118
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Роминка, благодаря за "качар"-а. Joy JoyВсе исках да знам как е на турски "Бехлюл изчезва", заради честото повтаряне на израза, но все не можех да чуя втората част, защото дублажът заглушава гласа на Бехлюл. И виж сега колко случайно го научих. Въбще не очаквах да е това.

Друготото, което ми е много любопитно на турски как е, е "отвътре ми дойде". Много често го използват. И "дано е за добро".

# 119

Скрит текст:

Тази вечер от 23 часа, ще се излъчи пак епизод-колаж но на оставащите серии от първия сезон.
Предполагам първия подобен епизод е бил с една част от първите епизоди а този, ще е с останалата част.
Стискам ти fingerscrossed още отсега а за Айрка го правя от отдавна.
[/quote]

Наде,  Hug благодаря за палчетата и за разясненията !   bouquet И аз така предположих, иначе днес споделих с дружките предложение си, че филмът ще започне след 15 .09. Peace

Гери, споделям мнението ти, скоро и аз писах по този въпрос . Peace Това, което не успях никога да простя на Нихал, беше емоционалният шантаж, на който подлагаше Бехлюл и всички останали, въпреки че усещаше, че той не я обича като жена !

Общи условия

Активация на акаунт