В момента чета ... 32

• 49 001
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Гигова, на мен "На моята дъщеря във Франция" много ми хареса, още си я спомням, а я четох преди две-три години. Мога да я сравня донякъде с книгите на Кейт Мортън като усещания и лекота на четенето, а също и с "Пръстенът на София". Дано и на теб ти хареса.  Simple Smile

Буб, честит рожден ден и от мен.  Hug Много хубави книги ти пожелавам да прочетеш на четеца си.  Simple Smile

Нели, в темата за новите книги беше показала "Гореща кръв". Прочете ли я вече? Ще чакам коментарът ти. Аз отдавна съм си я набелязала за прочит.

Все ще съм на "Мемоарите на Зевс", но не искам да свършва, толкова много ми харесва!

# 346
  • на североизток от Рая

Нели, в темата за новите книги беше показала "Гореща кръв". Прочете ли я вече? Ще чакам коментарът ти. Аз отдавна съм си я набелязала за прочит.

Ели, не съм я прочела още. Но все си я поглеждам. За съжаление, десетина дни не съм чела нищо, имам/х друга работа, неотложна. Надявам се съвсем скоро пак да започна да чета.

# 347
Гигова, на мен "На моята дъщеря във Франция" много ми хареса, още си я спомням, а я четох преди две-три години. Мога да я сравня донякъде с книгите на Кейт Мортън като усещания и лекота на четенето, а също и с "Пръстенът на София". Дано и на теб ти хареса.  Simple Smile

...
Благодаря ти Ели за коментара Hug
Засега ми харесва.

# 348
Буб, честит рожден ден! (една зодия сме с тебе Simple Smile) Страхотен подарък си получила. Няма ли да се похвалиш с повече подробности  Hug Какъв четец получи?

Аз си кретам (буквално) с "Беднякът милионер". Не съм гледала филма, но книгата ми върви много мудно. Предполагам, че високите оценки за нея в ГР са дадени от хора, които са я чели под влиянието на филма  newsm78 Едва съм я преполовила, а вече си мисля какво да чета след нея  Embarassed

Някой четеше "Намисли си число".
Скрит текст:
Аз като че ли останах излъгана от превъзбудените коментари за нея. Да, началото е много въздействащо, но сякаш самият автор се е чудил как да обясни случилото се и, според мен, краят му никак не беше убедителен.

# 349
На финала на Джойленд съм.
Чудя се след нея какво да започна? Май няма да е добре да почна друга книга на Кинг.  newsm78
Дали да не пробвам с Алексис Зорбас? Видях, че на много от вас им беше харесала.

# 350
  • на североизток от Рая

Дали да не пробвам с Алексис Зорбас? Видях, че на много от вас им беше харесала.

Това е една от любимите ми книги.  Peace

# 351
И аз съм със същите впечатления от "Намисли си число" - започва многообещаващо, а краят е леко разочароващ.

# 352
Много искам да прочета "Капитан Михалис". Чувам много суперлативи за нея. Утре ще ходя до библиотеката и ще попитам за нея и за "Алексис Зорбас". Записала съм си и "Стръв" на Сомоса както и два романа на Сафон.

# 353

Това е една от любимите ми книги.  Peace
Все пак точно ти, Нели, ми каза за тази книга!   bouquet

# 354
И аз съм със същите впечатления от "Намисли си число" - започва многообещаващо, а краят е леко разочароващ.

Има нещо такова, макар че на мен като цяло ми хареса.

# 355
  • София
Здравейте, аз си напредвам със Шогун и ми харесва.
Преди малко разглеждах снимки на Индия и ми се дочете.. та, видях, че има някаква книга Никой не си тръгва от Индия завинаги от двама българи и мисля да си я купя. Някой да я е чел?  Peace Simple Smile

# 356
  • Варна
Аз зарязах "Шантарам". Стигнах до 10% от книгата - не можахме да се разберем  Thinking

# 357
  • Варна
На "Дългата разходка" съм. Единствено не ми харесва, че края е предвидим.
Докато разсъждавах по романите на Кинг, се замислих че много ми приличат на приказките на братя Грим. Звучат като притчи, на фона на съвсем семплата и дори минималистична обстановка - вероятно за да изпъкнат линиите на ужаса и да се внуши лесно основната идея.

# 358
Чета четвъртата книга за Кей Скарпета. Леки са, но интересни и ги чета една след друга.
http://chitanka.info/person/patricia-cornwell

# 359
Много съм доволна, че в библиотеката имаше всички книги, които си бях наумила да взема. И сега се чудя коя да подхвана. Взех "Стръв",  "Сянката на вятъра",  "Ключът към бездната",  "Принцът на мъглата",  "Капитан Михалис" и "Алексис Зорбас".
Мисля да започна "Стръв". Имам големи очаквания.

Общи условия

Активация на акаунт