Частни училища - информативна тема 4

• 64 619
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ясно. Е, тогава ще има проблеми вероятно.
Моля те за малко повече инфо - доволна ли е твоята приятелка, ясно е, че училището набляга на изкуствата, а как стои въпроси с обучението по основни предмети?

# 106
Ясно. Е, тогава ще има проблеми вероятно.
Моля те за малко повече инфо - доволна ли е твоята приятелка, ясно е, че училището набляга на изкуствата, а как стои въпроси с обучението по основни предмети?
За момента е доволна,но те са все пак мънички. Обучението е подчинено максимално на идеите на сугестопедията като се съобразяват с програмата на МОН. Всеки месец е подчинен на някаква тема и тя минава като лайт мотив през всички "предмети"-н-р семейството. Чакам да понатрупат повече впечатления и ще споделя повече. Много са доволни от учителката и залагат на нея до четвърти клас.

# 107
  • София
Благодаря ти, ще следя това училище с интерес.  bouquet

# 108
И мен Артис много ме вълнува. Явно ми е неточна информацията за нов собственик, при това от приятел на Пламен Натов.

Това, че ползват лиценза не означава ли, че собственичката не би трябвало да се бърка в работата на училището? Тя освен собственик има ли отговорности към учебния процес?

# 109
Здравейте!
Някой може ли да ми каже колко е таксата за транспорт в двете посоки за Света София?

# 110
  • София
Таксата за "Света София" не е разбита на пера. В този смисъл няма отделна такса - транспорт. За тези, които не искат транспорт имам някаква отстъпка в цената, но не съм се интересувала каква е

# 111
  • В офиса
500Е е таксата за транспорт. Това е сумата, която изваждат, ако детето не ползва транспорт.

# 112
Много благодаря за отговорите!

# 113
500Е е таксата за транспорт. Това е сумата, която изваждат, ако детето не ползва транспорт.
което е 2 пъти по-евтино от таксата за транспорт на всички други частни училища.

# 114
  • София
А в Света София допълнителните занимания в следобедните часове-спорт, изкуства....заплащат ли се допълнително?

# 115
Оставаше да е колкото на другите училища...
Това не е такса транспорт!
А тарикатска глоба от 500 евро ако не искаш да ползваш транспорт. Simple Smile

# 116
Не го считам изобщо за тарикатско, а напротив, в интерес на родителите, защото училището е на такова място, че на над 90% от децата ще се налага да ползват транспорт. И така е възможна такава наистина ниска такса транспорт именно поради масовостта на използването на услугата. Според мен това е плюс на училището, а не минус.

# 117
Защо не обмислиш варианта да са калкулирани 1000 евро в общата цена за транспорт, а при отказ от него да се намалява общата такса със 100 евро?
Ето, за минута ти направих страхотен подарък - осигурих ти транспорт само за 100 е. годишно Simple Smile  
Гледай цена за получавани услуги, кой ти каза, че получаваш транспорт за 500 евро??
Получаваш транспорт + обучение за средна спрямо други училища сума. Словосъчетанието два пъти по-евтино не е коректно за никой от съставните компоненти след като крайния резултат е съпоставим с другите крайни резултати. Единствената ти "печалба" е, че ако случайно не ти трябва транспорт, то получаваш по-малко пари, отколкото той действително струва Simple Smile
Това, че не го разглеждаш от този ъгъл  потвърждава мнението за "тарикатската глоба" Simple Smile
Като цяло ми харесва подхода, изкуство е да накараш клиента да вярва, че получава бонуси и ниски цени като това реално повишава приходите ти.

Последна редакция: ср, 08 окт 2014, 11:20 от kodbg

# 118
kodbg хайде стига...

На Питагор цената е  3400 за обучението + 800 за транспорта.
При Света София (ПУК) е 4 100 общо, т.е. 3 600 + 500, като в първата цифра има и включен спорт. А доколкото знам в Питагор такова нещо няма (поправете ме ако греша).
Сравнявам двете училища, които ме интересуват.

Разликите не са такива за каквито говориш, нали? Хайде да не започваме пак с плюенето, моля!

# 119
Bliss, не четеш, или не обмисляш прочетеното?
Аз не говоря за разлики, а за липса на структурни разлики в крайната цена. Твоя пост потвърждава написаното от мен, друго не прави.
Всъщност.. каквото нивото на клиентите, такива и бизнес похватите, нямаше смисъл от разсъждения по темата, приемаме, че е двойно по-евтин транспорта на Св. София, мир да има.

Общи условия

Активация на акаунт