Малки сме родени , но ще станем силни и големи :)

• 116 933
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
Аз подадох документите за Синагис на 11 септември. Тия дни трябва да се обадят дали да ми одобрили протокола.

# 121
  • offshore & overseas
Бела, благодаря ти много за пожеланията! Да се връщат с пълна сила към Пепи! Hug

Кати, да, започнах захранването на 17 септември, значи вече почти месец. Нежелани реакции няма засега, макар че съм въвела само зеленчуковете (и плодовете в известен смисъл). Тия дни ще въведа или жълтъка, или месото (заешко пюре съм купила), че то иначе се обезсмисля цялото усилие.

Нямам отговор за Синагис, подадох в НОИ на 19 септември, така че и аз очаквам скоро отговор.

# 122
И аз почвам месото от утре ,взех пуешко   chef Нелинка и тя не е имала проблеми ,хапва си всичко без реакции . Дано и за напред да е така. Моя протокол късно го подадох към края на септември беше, и ще почакам май още бая. Силно се надявах този 30 дневен срок да е само формален и по-бързо да стане ама май няма. А пише ,че октомври е хубаво да се сложи първия прием ,но каквото е такова  ooooh! Дано да са ни здравички  Praynig

# 123
Миналата година и повече от месец чаках. Така, че съвсем не е формален срока.

# 124
  • offshore & overseas
Лелката от НОИ ми каза, без да я питам, естествено, че комисията се свиква на определена дата (но лелчето разбира се не знае кога) и тогава се разглеждат всички насъбрани протоколи - няма да я свикват само зарад мен, я!

# 125
На 29.09 беше комисията. От Майчин дом изрично ми казаха, за да не закъснея с документите. Онази нелюбезната госпожа ми каза, че понеже съм живеела наблизо нямало да ми звънят, защото нямало кой да харчи пари и за мен  #Crazy

# 126
  • offshore & overseas
 hahaha
На мен пък ми каза нещо от сорта „Ние със сигурност ще ви се обадим, веднага щом стане ясно, но вие звънете, за да проверявате чат-пат.“ Е, ще ми се обадят ли, или да звъня? (въпросът е риторичен) Муахахаха. Joy

# 127
Има ли някой телефона на здравната каса, за да си проверя протокола?

# 128
  • offshore & overseas
Дали ще стане, на националния номер ако се обадим.

Аз чак сега осмислих какво е написала Бела, че дефакто комисията вече се е събирала и евентуално протоколите са одобрени (или не). Thinking

Но щом са се събирали на моя рд, вервам, че трябва да имаме всички тук положително развитие.

# 129
Ти да беше минала да ги почерпиш  hahaha

Утре ще ходя до там и ще проверя на място. После ще пиша.

# 130
  • offshore & overseas
Ти да беше минала да ги почерпиш  hahaha
Да бях, ама ти да беше споделила инфото по-рано. Joy
Ае, аз пък утре ще опитам да звънна на националния номер. Не знам къде блях, когато г-жата ми обясняваше, че трябва да звънЪ.

# 131
Аз не блях, ама питай дали някой ми даде номер. Явно по подразбиране трябва да го знаеш, или само най-умните успяват да преборят системата и да стигнат до заветната информация  Laughing

# 132
  • offshore & overseas
Днес от групата във ФБ стана ясно, че са се обадили на подалите в началото на септември само.

След дълго лутане, и аз най-сетне открих правилния телефон (02/9656728) и се обадих, но за протокола на Нико още няма резултат. Троснато ми отговориха, че на всички, чиито протоколи са „дошли“, надлежно са се обадили вчера (или пък днес, забравих).

Аз подадох на 19.9, което май ще рече, че не са разгледали протоколите след 15-ти или нещо такова. newsm78

# 133
Днес ми се обадиха.
Значи още един месец  и 4 дни.

# 134
  • offshore & overseas
ОК, ако е така, ядва се. Това в моя случай означава, че ще ми се обадят на 23 октомври. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт