НОЕМВРИйче смело се изправя - иска то света да опознава

• 34 554
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря за пожеланията.
Стефи аз преди 5 години все още бях омъжена за бившия ми съпруг, а през 2010 се разведох с него - имахме жилище, общ бизнес /доста успешен/, управлявахме 12 човека персонал. Сега може да мисля как ще си платя тока този месец, но съм 1000 пъти по - щастлива с човека до мен и с малкия Максим.
Тогава мислех така - по - добре сама, отколкото в лоша компания Simple Smile
А след развода се отдадох на много нощен живот, ама до време... Simple Smile

# 121
Алелеее, колко сте интересни  Crazy До сега в представите ми бяхте домакини и майки и до там  Laughing

# 122
  • София
2009-та, гадна година, преживях три поредни нежелани аборта.

# 123
  • Sofia
През 2009 г. по това време имах четиримесечно бебе Mr. Green Сега имам 9-месечно. Май няма много разлика. Ааа, има голяма. Тогава в малка къща, сега-в голяма.

Днес горкото ми дете му разказах играта със закуската. Реших да му дам овесени ядки, вместо каша. Понеже станаха гъсти реших да ги размия с малко пюре от круша на Гербер, чисто без оризово нишесте. Обръщам половината пюре и изведнъж ме лъхва една отвратителна миризма. А то- карфиол. Ама еднакъв цвят и аз не погледнах етикета. Викам- ще ядеш, пари съм давала. Бърчи горкото вежди, яде, ама накрая се смилих. И мен така ме удари в главата миризмата, че ми се повдигаше цял следобед. Sick

# 124
Пюрето от карфиол има наистина потресаваща миризма  Sick
А преди 5 години...имах страхотно лято с много партита, готини колеги, чужденци...НО се запознах в приятеля ми и всичко свърши  Joy Майтапя се, много си го обичам и сме много щастливи  Heart Eyes Тогава всичко стана на шега, но пък резултатът е прекрасен   ylinfant

# 125
Преди 5 години бях в Англия с приятел,  сега съпруг. Бях много позитивна , и аз се спуквах от работа . Сега имам едно бебе ,което е най-прекрасното създание в животът ми  newsm30

# 126
  • Истанбул
Преди 5 години, бях още студентка, но и работих по специалността. Беше ми доста натоварено, но пък опита ми помогна много през следващите години. Освен това лятото беше прекрасно, с много приятели, купони .. Мъжа беше същия, на следващата година този месец се омъжих. И тогава беше прекрасно, но сега е съвсем друго, семейството ни се увеличи и всеки ден в който малката расте съм много благодарна, как се разви всичко. Щастлива съм много! Тогава никога не бих предположила че след пет години, с малкото ми дете ще отидем, в друга държава. Но ММ със сигурност заслужава, пък и да поживееш на друго място, наистина да вникнеш в обичаите, живота, на друга нация. За мен не може да се сравни с екскурзията.

# 127
  • На десетия....
Добро утро момичета   bouquet
Преди пет  години срещнах ММ, започнах работа в тази фирма, срещнах прекрасни колеги и хора.....беше и трудна и успешна година. Изгониха ме от една квартира и ММ ме прибра при него и той на квартира с още двама младежи, на тях им бавеха заплатите, а аз смених работата и нямахме пари да се изнесем....та така живяхме известно време. Сега вече си имаме наше жилище и нашата малка и прекрасна Димана..... какво повече да иска човек Simple Smile  освен да сме живи и здрави  Praynig

# 128
  • София
Преди 5 години бях на доста отговорен пост в един голям холдинг, част от друг голям холдинг...работих всеки ден от 7:30 до 9-10ч.вечерта и съботите и неделите. Почивах само на Велик ден. работата беше хем много хем много сложна, но отговорността беше моя и нямаше как да ме няма. И така ден след ден тази година отлетя. Не помня нищо друго освен работа. личен живот, забавления, излизане с приятели -нула. Приятелите не смееха да ми звънят вече-аз все не им вдигах-нямах време...справих се с много неща, но работата не е всичко в живота. Подадох оставка и се преродих! Но престоя в тази фирма /работих там 5 год./ми даде срещата с ММ и в момента гледам как спи най-ценното в живота ми. Е, като свърши майчинството ще трябва да си търся нова работа, но вярвам, че ще ми се получи Simple Smile
Камсита, казано най-точно за решенията в живота. Ако ме полази съмнение ще се сещам за думите ти.

# 129
Е радвам се с моя въпрос се раздвижи темата ,всички се върнахте 5 години назад и с удоволствие видях ,че сте имали забавен живот ,а някой и напрегната кариера ....но сега всички имаме нещо общо нашите малки палави сладури  Hug
поздрав от Никол -много обича тази песен ,ако има и момченце със сини очи в групата нека е и личен поздрав към него  Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=yKrrIT0IiN0

# 130
Е радвам се с моя въпрос се раздвижи темата ,всички се върнахте 5 години назад и с удоволствие видях ,че сте имали забавен живот ,а някой и напрегната кариера ....но сега всички имаме нещо общо нашите малки палави сладури  Hug
поздрав от Никол -много обича тази песен ,ако има и момченце със сини очи в групата нека е и личен поздрав към него  Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=yKrrIT0IiN0

stefi 1304, много благодаря за песничката. Чувстваме се лично поздравени. Моят син е синеок и много често му пея тази песен Simple Smile

И от мен имаш поздравления за смелостта да промениш живота си. А и че зададе този въпрос. Да, наистина е много интересно, когато човек си направи равносметка за последните 5 години. Важното е, че всички чувстваме, че животът ни вече е по-хубав, по-пълен и по-смислен.

# 131
И моя Боби е синеок, нянаше как да е иначе с двама синеоки родители Simple Smile Тази е една от най-хубавите детски песнички  newsm10

# 132
Ех като видя ,че никой не е писал и ми става  Cry
Иначе ние ходихме на прощъпулник ,бебето хвана спринцовката ще става доктор  Simple SmileДобре се забавлявахме и мамите и децата .Има ли вече ходещи крачета от ноемвриичетата  newsm78,и кое ли ще е първото проходило ?На мен ми се иска преди РД да ходи ,че да и направя клипче ама  както дойде ,жива и здрава да е .

# 133
  • На десетия....
Ей сега се прибираме, тук заваля....купих суичър, шапка и чорапи на Димана...  В ДМ дават куфарчета, ако имаш карта  и пазаруваш над 25 лв за бебето и вече си имаме второ...въобще тези дни само пари харча...  Димана все повече се изправя даже и лази от вчера, и все в белите върви..... май нямаме проходили, но и това ще стане Simple Smile  племенницата беше хванала фазомер на нейния прощапулник / майка го оставила и много се смеем, каква ли ще стане Simple Smile
Оставям ви, че  не спи и пак ще сътвори нещо....вчера местеше дъската за гладене, добре, че не сия стовари на главата

# 134
Здравейте, мамчета!!! Аз от няколко дни се мъча да Ви изчета, но скапания интернет се опитва да зареди и аха да чета.... я каката ме извика, я малката, я нещо друго......
Та... по въпроса на Стефи...
Преди 10 години се запознах с ММ и заживяхме на квартира, при хазяйка, и двамата бяхме студенти и работехме.... ееее... млади бяхме...ха-ха-ха.... този ноември ще отбележим 10-годишна връзка, брак нямаме Simple Smile
Преди 5 години вече бяхме сменили поне 4-5 квартири, но имахме и едногодишно детенце, което ни осмисли живота много...
Сега имаме отново едно слънчице, но разликата е, че сме и в собствен много мечтан дом Simple Smile

Еви почти е проходила, прави по 2-3 крачки напълно осъзнато сама, после обаче явно я хваща "шубе" кляка и продължава лазейки или гледа да се подпре на някоя мебел с една ръчичка и пак да ходи, нооо.... аз не се радвам много от тоя факт.... я по-добре по-късно да проходи. Ехеее, цял живот има да ходи, да ходи, много бърза тя Simple Smile Simple Smile А и като знам голямата дъщеря като проходи как беше - няма сядане за мама, гърба ме болеше направо... Ама тя Ева ще излезе много амбициозна, зъби нема, ама бърза да ходи ха-ха-ха

Последна редакция: чт, 11 сеп 2014, 16:07 от Bunnyslava

Общи условия

Активация на акаунт