Кои потребители са ви приятни?

• 37 636
  • 986
  •   1
Отговори
# 240
  • n/a
Нино,  Hug

# 241
Да живее международното положение, един вид.

И аз информирах модератор там, темата беше абсурдно зададена и се изненадах, че имаше включвания по нея, макар и придружени с шеговита интонация. Но аз и за дразнещите потребители се учудих, че навъртя толкова страници. Въобще, сигурно още десет години ще си ходя изненадана в тоя форум - бяла шапчица на Фуджияма, дето викаше Рокси.

# 242
  • n/a
Обич, много са ми симпатични хората, които
могат да се изненадват. И повярвай ми, с та-
зи си очарователност, непрестанно изненад-
ват приятно и всички останали, викат им ци-
ници. Което не ми изглежда да е повод за
хвалене  Hug

# 243
  • Другата България
не че разбирам за какво става дума, ама тук пренасяме друга тема, така ли? За неприятните и дразнещите?

Не, за дразнещия наций. Засега турците водят, следвани от арабите, но според други наблюдатели евреите и гърците убедително ги бият. Руснаците и в частност дебелите рускини плахо ги следват. За българите да не говорим.
Grinning Мерси, Чек. Hug
И такава ли имало? Човек да не иде на работа значи.... Mr. Green

# 244
Как сега да призная, че и аз нямам ни една добра дума за гърците Crazy?
Ами то и аз нямам, ама си трая....
А ако почна да си трая за рускините-особено за тези с модни увлечения по тревнозелени рокли с бели дантелени якички и огромни розови панделки направо ще ме изключат от форума.
Татти ни заключи хубавата дразнеща тема и сега ще трябва само да се възхваляваме.

Та да кажа че всичките тук много ви харесвам. Много.

# 245
Лоана,  Hug

Скрит текст:
другите не знам дали са циници, за мен са отракани - и влагам в тази дума 99 нюанса (че 50 вече не са достатъчно впечатляващи). Впечатлявам се, без да искам да съм на мястото им, защото те си знаят цената му. Хроничната изненаданост си е, поне при мен, част от битието ми на мамина будаличка. Ако някой намери нещо симпатично у това, значи не живее вътрешния си живот според закона на джунглата и има моето уважение затова.

# 246
  • в рока
Как мога да се сърдя, сред толкоз обич, бре? И аз ви обичам:)

# 247

Та да кажа че всичките тук много ви харесвам. Много.

Можем ли всички вкупом пое

толкова много обич?
Можем! От Герри е тя -
как да откажем!

Ся, почти всички нациЙ ги описа много хубаво, очаквам да чуя нещо за влахинките?

# 248
  • София
Герри, и ниЙ те обичаме  Hug

А за македонките? Щото от страна на тате съм трънско-македонска смес  Flutter

# 249
  • София
Ся, почти всички нациЙ ги описа много хубаво, очаквам да чуя нещо за влахинките?
Ако отидеш баш където са влаХинките, ще умрат от смях като чуят, че го произнасяш с Х. Там са влаинки.  Wink И аз имам мааалко влашка кръв. Както и чешка. Както и шопска. Някакъв пълен бъркоч.  Mr. Green

# 250
  • Ямбол
Хайде де, някой няма ли да хареса Merri_An? Тя толкова се старае да я има на всяка страница и да я забележат, а все така никой не я споменава.

Ето аз ще си призная без и да крия, че ми е изключително приятно и ще се пръсна от надуване, че толкова много хора са писали за мен. Нямаше нито един, който да ме е споменал и да сме се разминали в чувствата ни. Харесвам и много други, но огромен букет за всички, които въпреки негативните настроения срещу мен, са ме споменали. Не се обаждам, но да знаете, че това значи много за мен.
Скрит текст:

# 251
Чешкият ми е много любим наций  Heart Eyes

# 252
Аз харесвам  Merri_An, Рафаела също...Е, и...? Трудно е да  изброиш всички, които са ти оставили приятно впечатление. Много  потребители  харесвам по някакъв начин ( заради мнение или начин на писане), но ми е глупаво някак да ги прибавям в списък.

# 253
Лиляна, прекарсен букет, благодаря:) Аз съм убедена, че зад понякога по- острия ти език се крие добър човек, като изключим онзи конфликт, не съм те виждала да избухваш, мниенията ти са на място и с интересно чувство за хумор.
Мери Ан също ми е приятна, не ми е правила лошо впечатление досега,отново изключвам спора ви. Това, че вие си разменяте реплики си е между вас, не пречи на някои да ви симпатизират и на двете.

# 254
  • София - Рим и обратно
Лиляна е хулиганка, как да не я харесаш?! Мнооооого е лоша (тийн лаф, уча ги от щерката) Laughing

Общи условия

Активация на акаунт