Кои потребители са ви приятни?

• 37 650
  • 986
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Джаки, ставаме две значи  Wink

# 301
  • В Космоса
Кафе с мед,  Heart Eyes

НиноТино забравих да спомена. Винаги ме е радвала, само като се появи другия форум ме беше издразнила с категоричното и настървено отношение към потребителите от там, но с течение на времето тези вражди съвсем ми изгубиха интереса и си възвърнах симпатиите. Grinning

Лиляна ме кефи, Мери Ан също ми харесва. Crazy

Таис не бях срещала преди сякаш или съм забравила, но ми направи впечатление скоро, допада ми. Peace

# 302
Ама вие още ли четете Мамасита Laughing?
Да, що? Мен ме кефи.

# 303
  • където ми харесва
аз харесвам The Дорис . Страхотни разкази в темата за муните. Готино ми е да я чета
 Приятно ми е да чета повечето от вас, но много ме обърквате с тези смени на никовете..
Да, когато ми е тъжно, отварям темата за муните и с кеф чета Дорис Wink
Харесвам Пурко, Дессс, Касита, Джой, Трещерица (да, сигурно е шокиращо, но я харесвам), Ма Ко, Джулитата Wink Акаша Wink НиноТино
Сигурно изпускам имена, но ще допълвам.
  bouquet

# 304
Харесвам също Камалия  и Лайк смоук .

# 305
От сто години като не съм влизала тук и ми се струвате всички непознати, или по броя  публикациите, явно сте нови никове. Моля за извинение.

А котьо Тръмп, спомена Марадона. Бих  добавила Селтакис, Ангелина бгк, Прекрасната свинарка, Пина, Вълкът го чета с голям кеф, самурайка, Дид, Умбра..... Все ще изтърва някой, ще допълвам. Да! Знаток! Ема.....

# 306
Да добавя към харесваните от мен-  JACKLIN*, Янтра и Таис.  bouquet
Видях, че Бутински се е завърнала. Много ми е симпатична.

# 307
  • София
Да добавя към харесваните от мен-  JACKLIN*, Янтра и Таис.  bouquet
Видях, че Бутински се е завърнала. Много ми е симпатична.

Цвети,   bouquet

# 308
  • Варна
Не разбрах поради каква причина постът ми бе изтрит. Но не ми пречи - ще го повторя.

Много ми е приятна Лаура. За толкова кратко време успя да разбуни кокошарника и да предизвика всефорумската любов почти колкото мен. Лаура, един съвет от мен - не споменавай думата омари  Mr. Green

# 309
  • Другата България
 Laughing Аз тъкмо прочетох един култов неин пост за "модела за подражание във форума" Crazy ooooh!  /сиреч на всеко гърне....пюнката/, и той изчезна заедно с още няколко... Crazy реших, че съм за лекар, но като те прочетох явно не съм сама.
Няма нужда да разсъждаваш защо си изтрита, то е ясно, просто не "харесваш" правилните ......лелки /цитирам, да не кажете сега нещо, че то и аз съм от тях Sunglasses/.

Акаша и ЕлицаHug, пропуснах ви в старанието си да съм на всяка страница  Wink, но предполагам знаете, че е взаимно!

# 310
  • на брега на морето

А котьо Тръмп, спомена Марадона. Бих  добавила Селтакис, Ангелина бгк, Прекрасната свинарка, Пина, Вълкът го чета с голям кеф, самурайка, Дид, Умбра..... Все ще изтърва някой, ще допълвам. Да! Знаток! Ема.....
Налегна ме носталгия. Зната, Умбра Hug

# 311
Не разбрах поради каква причина постът ми бе изтрит. Но не ми пречи - ще го повторя.

Много ми е приятна Лаура. За толкова кратко време успя да разбуни кокошарника и да предизвика всефорумската любов почти колкото мен. Лаура, един съвет от мен - не споменавай думата омари  Mr. Green

Богиньо, ти затова си Богиня, да не се принизяваш до всяка маймуна , решила да предизвика интерес.  Омари не знам, повече й прилича шкембе чорба с много чесън.

# 312
 Трещерица ми е приятна.

# 313
  • Варна
Трещи, и аз те харесвам много  Hug

# 314
Разчуствах се.  меркантилница , Богиня   bouquet

Или ми се е изтъпило жилото.

Общи условия

Активация на акаунт