Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 283

• 41 448
  • 722
  •   1
Отговори
# 630

Барисеа newsm51Лав newsm51Поли newsm51благодаря ви дами!
Скрит текст:
Чувала съм ,че ритник от трандафор много боли,но от цървул не се усещало hahaha

# 631

Съчувствие и грижа от Йомер за Елиф, в очите му.

# 632
  • София

Барисеа newsm51Лав newsm51Поли newsm51благодаря ви дами!
Скрит текст:
Чувала съм ,че ритник от трандафор много боли,но от цървул не се усещало hahaha
САМО ДЕТО ОТ ЦЪРВУЛ ТРАНДАФОРА  НЕ СТАВА.

# 633
Мариана,извинявай,не сме се разбрали.Ти си имала предвид да споделя любовните си разочарования, а аз мислех по принцип.
Дочи,този Керим и на мен ми е слабост.

И Йомер не му отстъпва,прекрасен е.

# 634
# 635
Хайдааа... Любов каза две думи и мажоретките грабнаха помпоните. Досега спаха, дремАха, спаха, дремАха и изведнъж ток ги удари. Хади хош гелдин тогава. Да си хортуваме сладко.

# 636

Ръка в ръка...

# 637
  • NICE,FRANCE
 wavey
Попаднах на този материал,не съм много сигурна дали е слаган с превод,та затова буйрун Laughing
Коментарите на СЦ звучат доста обнадеждаващо за развитието на сериала Hug

Скрит текст:
Главные герои нашего сериала сказали несколько слов о своих персонажах. blank.gif

Туба Бюйюкюстюн (Элиф)
- Элиф специально не стала скрывать от Омера правду: о том, что ее вынудили пойти на преступление, угрожая жизни сестры.
Да и потом она начала испытывать к Омеру тёплые чувства, поэтому не могла признаться ему сразу. Но, в конце концов, Элиф предпочла рассказать всю правду, несмотря на риск потерять Омера. В первом сезоне я узнала Элиф. И после того, как я поняла её, особой подготовки к роли мне более не понадобилось.

Эркан Джан (Таййар)
- Таййар действительно беспощадный человек, он ненормальный. По-моему, он нестандартный человек. Я думаю, что на турецком телевидении впервые появился настолько мрачный и безжалостный персонаж. До сих пор я не играл такого персонажа, это стало для меня хорошим опытом. А Таййара ещё и все любят. Мне говорят: «Брат, ну не будь ты настолько плохим».

Бестемсу Оздемир (Нилюфер)
- Нилюфер изменила не только любовь. Она провела время в очень плохих условиях со злыми людьми. Нилюфер запутана, у неё были и взлёты и падения, в общем, очень интересно воплощать в жизнь такой персонаж. Зрители тоже взволнованы, нас ждёт интересный и полный сюрпризов сезон.

Бурак Тамдоан (Хюсейн)
- Хюсейн такой же человек, как и все мы, со своими мечтами, амбициями и ошибками. Но он помешан не только на жажде наживы. Пока могу сказать только одно: за этим делом стоят совсем иные причины. Я даже разволновался, думая о них.

Илкин Тюфекчи (Пелин)
- Мы, актёры, тоже были в восторге от сюрпризов финала. Сценарий от Эйлем Джанполат и Семы Эргенекон каждую минуту удивляет, привлекает к себе и оставляет в восторге. Смотреть наш сериал, читать сценарий - это как разгадывать загадку. Не заканчиваются вопросы, не заканчиваются и ответы. Сценарий полон сюрпризов. Требование к нашему сериалу таково: отличие от других, а также продолжить 2-й сезон с тем же волнением, что и первый.

Сема Эргенекон и Эйлем Джанполат, сценаристки нашего сериала:
- Зрители не ожидали, что убийцей будет Хюсейн, они очень удивились. Были даже те, кто разозлился на нас со словами:
"Как вы могли разрушить такую братскую любовь"???
В этом сезоне выяснится, почему Хюсейн пошёл на убийство. В прошлом сезоне Элиф узнала секреты, связанные со своей семьей. Молодая женщина столкнулась с некоторыми тайнами лицом к лицу, другие же заставили её совершить ошибки. В этой семье главная жертва и проигравшая - Элиф.
В этом сезоне Омер лучше узнает свою семью.
Все эти секреты гораздо больше сблизят Омера и Элиф.
Каждый ответ, который они найдут, будет связан с их близкими.
Нас ждёт сезон со многими происшествиями и болезненными событиями. Элиф и Омер, то есть Туба и Энгин - потрясающая пара. Мы тоже не можем наглядеться на них. Сейчас, в современном мире, любовь несерьезна, но несмотря на это любовь Омера и Элиф - глубока и сказочна, как в средние века.

# 638
wavey
Попаднах на този материал,не съм много сигурна дали е слаган с превод,та затова буйрун Laughing

Скрит текст:
Главные герои нашего сериала сказали несколько слов о своих персонажах. blank.gif

Туба Бюйюкюстюн (Элиф)
- Элиф специально не стала скрывать от Омера правду: о том, что ее вынудили пойти на преступление, угрожая жизни сестры.
Да и потом она начала испытывать к Омеру тёплые чувства, поэтому не могла признаться ему сразу. Но, в конце концов, Элиф предпочла рассказать всю правду, несмотря на риск потерять Омера. В первом сезоне я узнала Элиф. И после того, как я поняла её, особой подготовки к роли мне более не понадобилось.

Эркан Джан (Таййар)
- Таййар действительно беспощадный человек, он ненормальный. По-моему, он нестандартный человек. Я думаю, что на турецком телевидении впервые появился настолько мрачный и безжалостный персонаж. До сих пор я не играл такого персонажа, это стало для меня хорошим опытом. А Таййара ещё и все любят. Мне говорят: «Брат, ну не будь ты настолько плохим».

- Нилюфер изменила не только любовь. Она провела время в очень плохих условиях со злыми людьми. Нилюфер запутана, у неё были и взлёты и падения, в общем, очень интересно воплощать в жизнь такой персонаж. Зрители тоже взволнованы, нас ждёт интересный и полный сюрпризов сезон.

Бурак Тамдоан (Хюсейн)
- Хюсейн такой же человек, как и все мы, со своими мечтами, амбициями и ошибками. Но он помешан не только на жажде наживы. Пока могу сказать только одно: за этим делом стоят совсем иные причины. Я даже разволновался, думая о них.

Илкин Тюфекчи (Пелин)
- Мы, актёры, тоже были в восторге от сюрпризов финала. Сценарий от Эйлем Джанполат и Семы Эргенекон каждую минуту удивляет, привлекает к себе и оставляет в восторге. Смотреть наш сериал, читать сценарий - это как разгадывать загадку. Не заканчиваются вопросы, не заканчиваются и ответы. Сценарий полон сюрпризов. Требование к нашему сериалу таково: отличие от других, а также продолжить 2-й сезон с тем же волнением, что и первый.

- Зрители не ожидали, что убийцей будет Хюсейн, они очень удивились. Были даже те, кто разозлился на нас со словами:
В этом сезоне выяснится, почему Хюсейн пошёл на убийство. В прошлом сезоне Элиф узнала секреты, связанные со своей семьей. Молодая женщина столкнулась с некоторыми тайнами лицом к лицу, другие же заставили её совершить ошибки. В этой семье главная жертва и проигравшая - Элиф.
Нас ждёт сезон со многими происшествиями и болезненными событиями. Элиф и Омер, то есть Туба и Энгин - потрясающая пара. Мы тоже не можем наглядеться на них. Сейчас, в современном мире, любовь несерьезна, но несмотря на это любовь Омера и Элиф - глубока и сказочна, как в средние века.

Да, пост 486 с превод. Hug

Лека нощ.

# 639
Здравейте момичета,
Аз съм последната, която се включи и го направих защото ми харесва както темата, така и списващите тук. Реших, че това е моето местенце. В тази връзка не разбрах потребителя с ник оhb с каква цел се пльосна тук (не се извинявам за израза) - само да обижда и дава безумни квалификации за други потребители.
ohb, кое провокира у теб подобно поведение и изразяване, кое те засегна или обиди? Не е ли по-нормално да кажеш, че не мислиш така или не си съгласна, защото.....и обясняваш. Не искам да повтарям нещо, което е писано много пъти, но в темата всеки може да изложи свободно мнението си, без да засяга  другите потребители. От твоите постове обаче не разбрах ти какво мислиш за сериала с нашия любим актьор.

ПП Много ме развесели забележката, че Barisea като била научила няколко турски думи, та за какво се мислела ....Искам да ви споделя моето наблюдение, че специално Barisea знае и някои английски думи  Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 05 сеп 2014, 00:43 от Ina_rg

# 640
  • NICE,FRANCE
Скрит текст:
Скрит текст:
wavey

Скрит текст:

Туба Бюйюкюстюн (Элиф)

Эркан Джан (Таййар)

Бурак Тамдоан (Хюсейн)

Илкин Тюфекчи (Пелин)

Да, пост 486 с превод. Hug

Лека нощ.
Благодаря и съжалявам за повторението.Объркала съм се Heart Eyes
[/quote]

# 641
  • София
Здравейте момичета,
Аз съм последната, която се включи и го направих защото ми харесва както темата, така и списващите тук. Реших, че това е моето местенце. В тази връзка не разбрах потребителя с ник оhb с каква цел се пльосна тук (не се извинявам за израза) - само да обижда и дава безумни квалификации за други потребители.
ohb, кое провокира у теб подобно поведение и изразяване, кое те засегна или обиди? Не е ли по-нормално да кажеш, че не мислиш така или не си съгласна, защото.....и обясняваш. Не искам да повтарям нещо, което е писано много пъти, но в темата всеки може да изложи свободно мнението си, без да засяга  другите потребители. От твоите постове обаче не разбрах ти какво мислиш за сериала с нашия любим актьор.

ПП Много ме развесели забележката, че Barisea като била научила няколко турски думи, та за какво се мислела ....Искам да ви споделя моето наблюдение, че специално Barisea знае и някои английски думи  Joy Joy Joy
Вечерта е много добра и не съм се Пльоснала , а от много време съм в темата ,защото аз също харесвам този актьор,но не мога да се съглася със писаниците за неговите партньорки.  Написаното остава и може да се прочете ,образованието и възпитанието са две различни неща.Сериала е интересен актьорите дават всичко от себе си тука е свободна територия и е хубаво да се пази хигиена в квалификации те.Лека нощ другия път без разрешение няма да се пльоскам.

# 642

Подновено е брачното свидетелство. Младоженците вече са на път да завършат с обзавеждането и работилницата е купена. Наближава сватбата,но Мустафа не спира да създава напрежение,
Керим и фатма си пожелаха лека нощ. Аз ви пожелавам същото.

# 643

Добро утро!
Скрит текст:
Уверявам ви,че не е трудно да прочетеш нечие мнение и независимо дали си съгласен или не ,да го приемеш като споделено.Не е необходимо да го харесваш......прочиташ го,отчиташ дали ти харесва или не и продължаваш напред!
Лек и спорен ден на всички!
Миле newsm51

# 644

Добро утро момичета !  Two Hearts

"Вече свърши хубавото време и дъждът вали ..."  umbrella Ето това също е  причина повече да стоим във виртуалната ни компания и да си "приказваме" къде за сериала, къде за героите, къде за актьорите. Нека го правим обаче с нужното уважение към  събеседниците и към останалите, които не участват пряко в "разговора".

"Хади бакълъм" черпя ви по едно кафе за по-бързо влизане в  сутрешно-работна кондиция

Докато пиша, слушам и новините ... отново има наводнени градове и села. Вече става наистина  страшно като завали.  ooooh! Стана така,че  вече и на един дъжд човек  да не може да се зарадва, защото в същото време някой е изправен пред  тежкото изпитание да загуби дома си и всичко което е събирал цял живот.

Общи условия

Активация на акаунт