Случи ми се нещо странно XI

• 148 915
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте! Провокирана съм да пиша в темата от приятеля на дъщеря ми.Преди няколко дни разтревожени двамата ми споделиха нещо страшно.Да поясня двамата живеят заедно.Та в ноща преди Коледа изведнъж нещо става с момчета.Тресе се на земята и става и започва да говори с друг глас.Казва им ,че е хубаво отново да имаш тяло и то младо.Че Господ го е пуснал за малко и докато не го повика ще се забавлява.Момчето ми сподели,че все едно се наблюдава отстрани когато това нещо е в него. След няколко дни тръгват с колата и катастрофират.Въртят се три пъти.Но слава на Бога нищо им няма.Но това нещо пак е говорило и ми казало да благодарят на техния Бог че са живи.След това още няколко пъти се появявало, дори веднъж когато са били на гости.Дъщеря ми казва,че много я е страх.А момчето сподели, че допреди тази случка не е бил вярващ.Вие какво мислите? Кълнат ми се че не взимат наркотици и са наистина много уплашени.

Сетих се за българският филм "Хотел Роза". Но от него съвсем могат да те побият тръпки.
Това момче дали е ходило на психолог? Има някои шизофренни състояния, които биха могли да изглеждат по този начин. Не че, искам да раздавам диагнози на хората, но ако изключим мисълта да е нещо свърхестествено, другият вариант е да може да се обясни по научен начин.
На мястото на Мозила доста бих се притеснила за дъщеря си. Хич не ми звучат наред тези неща. Каквото ще да е, плащещо е.

И на мен ми звучи като шизофрения, виждала съм доста пациенти с това заболяване. И повярвайте ми, някои от тях звучат доста интелигентно и земно в даден момент.

# 586
  • София
Здравейте! Провокирана съм да пиша в темата от приятеля на дъщеря ми.Преди няколко дни разтревожени двамата ми споделиха нещо страшно.Да поясня двамата живеят заедно.Та в ноща преди Коледа изведнъж нещо става с момчета.Тресе се на земята и става и започва да говори с друг глас.Казва им ,че е хубаво отново да имаш тяло и то младо.Че Господ го е пуснал за малко и докато не го повика ще се забавлява.Момчето ми сподели,че все едно се наблюдава отстрани когато това нещо е в него. След няколко дни тръгват с колата и катастрофират.Въртят се три пъти.Но слава на Бога нищо им няма.Но това нещо пак е говорило и ми казало да благодарят на техния Бог че са живи.След това още няколко пъти се появявало, дори веднъж когато са били на гости.Дъщеря ми казва,че много я е страх.А момчето сподели, че допреди тази случка не е бил вярващ.Вие какво мислите? Кълнат ми се че не взимат наркотици и са наистина много уплашени.

Сетих се за българският филм "Хотел Роза". Но от него съвсем могат да те побият тръпки.
Това момче дали е ходило на психолог? Има някои шизофренни състояния, които биха могли да изглеждат по този начин. Не че, искам да раздавам диагнози на хората, но ако изключим мисълта да е нещо свърхестествено, другият вариант е да може да се обясни по научен начин.
На мястото на Мозила доста бих се притеснила за дъщеря си. Хич не ми звучат наред тези неща. Каквото ще да е, плащещо е.

И аз това си помислих още щом прочетох поста на Мозила, но се притеснявах да го формулирам, за да не обидя жената. Наистина не сме ние тези, които могат да си позволят да правят подобни окачествявания, но аз самата не виждам друг отговор - или е паранормално явление ( и ако е такова, спешно трябва да потърсят човек, който наистина разбира от това и ще им помогне преди да стане нещо лошо ), или момчето развива някакво психично разстройство, което също налага навременна помощ. Най-добрият възможен отговор е той да се преструва, но изключвайки тази възможност, остават само горните две.  Sad Според мен! Нито държа, че съм права, нито искам да налагам мнението си, както и да обиждам някого.  Peace

# 587
Мозила, ако искаш ми пиши ЛС, защото съм имала допир с подобен случай, ако имаш желание ще ти обясня.

# 588
Има едно учение от дон Хуан, написано от Карлос Кастанеда. Там се споменава нещо, което ми е много интересно и любопитно - казват, че човек никога не сънува очите си без да си го наложи, но сънува ли ги те му разкриват кой е всъщност! Трябва упорито преди да заспиш да си повтаряш, че ще ги сънуваш. Първо не повярвах, но моята майка и баща в миналото са ги сполетявали доста странни и свръхестествени неща и те успели да си сънуват очите, но ми казаха, че това е най-страшното нещо, което са виждали до сега!
И аз се опитвам да ги сънувам, но все още нищо. Като се замисля наистина не помня в нито един сън да съм си виждала очите. #Crazy

Последна редакция: нд, 11 яну 2015, 16:16 от Анастасия Попова

# 589
  • София
Има едно учение от дон Хусе, написано от Карлос Кастанеда. Там се споменава нещо, което ми е много интересно и любопитно - казват, че човек никога не сънува очите си без да си го наложи, но сънува ли ги те му разкриват кой е всъщност! Трябва упорито преди да заспиш да си повтаряш, че ще ги сънуваш. Първо не повярвах, но моята майка и баща в миналото са ги сполетявали доста странни и свръхестествени неща и те успели да си сънуват очите, но ми казаха, че това е най-страшното нещо, което са виждали до сега!
И аз се опитвам да ги сънувам, но все още нищо. Като се замисля наистина не помня в нито един сън да съм си виждала очите. #Crazy

Стана ми интересно. Не ти ли обясниха по-подробно какво точно са видели в съня си? Какво в или отвъд очите им е било страшното? Аз самата едва ли някога ще се престраша да направя опит да сънувам своите, щом е толкова страшно, обаче ми е много любопитно какво се вижда в тях.  Rolling Eyes

# 590
До сега странни неща на мен лично не са ми с случвали, но на майка ми от доста време я сполетяват.
Тя ми е разказвала как мъртви хора контактуват с нея чрез съня и. Например веднъж на сън и звъннала покойната майка на нейна близка приятелка и я помолила да и се обади и да и каже да иде да я види на гробищата, че от 1 месец не е ходила. Съответно майка ми, на сутринта и звъннала и разказала, нейната приятелка потвърдила това и отишла на гробището. Сънувала е как мъртъвци бродили пред входната врата на улицата и се опитвали да влязат вкъщи, всички говорели и искали неща от нея, но били толкова много, че не ги разбирала.
Дано никога не ми се случват такива неща! newsm43

# 591
  • София
Има едно учение от дон Хусе, написано от Карлос Кастанеда. Там се споменава нещо, което ми е много интересно и любопитно - казват, че човек никога не сънува очите си без да си го наложи, но сънува ли ги те му разкриват кой е всъщност! Трябва упорито преди да заспиш да си повтаряш, че ще ги сънуваш. Първо не повярвах, но моята майка и баща в миналото са ги сполетявали доста странни и свръхестествени неща и те успели да си сънуват очите, но ми казаха, че това е най-страшното нещо, което са виждали до сега!

Учението е на дон Хуан. Доста книги са и ако поне една беше прочела, щеше да запомниш името правилно.
Ще те помоля, да не пишеш повече глупости в темата, чула/недочула и не разбрала.
Проблемът е явно сериозен и независимо дали е клиничен или нещо друго, не помагаш!

# 592
  • Gotham City
 Вила Роза  Peace

# 593

Учението е на дон Хуан. Доста книги са и ако поне една беше прочела, щеше да запомниш името правилно.
Ще те помоля, да не пишеш повече глупости в темата, чула/недочула и не разбрала.
Проблемът е явно сериозен и независимо дали е клиничен или нещо друго, не помагаш!

Да Ви кажа изобщо не се меша в сериозния проблем,темата се казва "Случи ми се нещо странно" и аз споделям нещо странно. Моля не ме нападайте без причина, нито твърдя, че съм чела книгата нито нищо просто споделям какво са ми казали!!!

Последна редакция: нд, 11 яну 2015, 16:17 от Анастасия Попова

# 594
Има едно учение от дон Хуан, написано от Карлос Кастанеда. Там се споменава нещо, което ми е много интересно и любопитно - казват, че човек никога не сънува очите си без да си го наложи, но сънува ли ги те му разкриват кой е всъщност! Трябва упорито преди да заспиш да си повтаряш, че ще ги сънуваш. Първо не повярвах, но моята майка и баща в миналото са ги сполетявали доста странни и свръхестествени неща и те успели да си сънуват очите, но ми казаха, че това е най-страшното нещо, което са виждали до сега!

Лично аз неведнъж съм си сънувала очите.

# 595

Лично аз неведнъж съм си сънувала очите.

Може би не е вярно, може и да е някакво внушение, породено от очакванията да сънуваш очите си Simple Smile
Аз не съм пробвала, само родителите ми Simple Smile

# 596
Не е внушение. Просто съм ги сънувала. Не съм си мислила или поставяла за цел да си сънувам очите или каквото и да е било друго.

# 597
Не е внушение. Просто съм ги сънувала. Не съм си мислила или поставяла за цел да си сънувам очите или каквото и да е било друго.
Имам в предвид, това което родителите ми са сънували, най-вероятно при тях е внушението Simple Smile

# 598
Е напълно е възможно да е от внушение и желание да се сънува нещо.
И аз съм имала желание да сънувам нещо и наистина съм го сънувала. Понякога веднага, а друг път след месец.

# 599
Е напълно е възможно да е от внушение и желание да се сънува нещо.
И аз съм имала желание да сънувам нещо и наистина съм го сънувала. Понякога веднага, а друг път след месец.
При мен никога не се е получавало, а съм опивала много пъти. Има някаква определена техника или не правиш нищо особено?

Общи условия

Активация на акаунт