Случи ми се нещо странно XI

• 148 948
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
и аз съм чувала много пъти чукане по стъклото,в началото се стреснах,беше вечер,но на сутринта видях,че е бил замръзнал кабел,който от вятъра е почуквал...няколко пъти се е случвало гълъб или друго пиле да кацне на перваза и с човка да почуква

# 556
и аз съм чувала много пъти чукане по стъклото,в началото се стреснах,беше вечер,но на сутринта видях,че е бил замръзнал кабел,който от вятъра е почуквал...няколко пъти се е случвало гълъб или друго пиле да кацне на перваза и с човка да почуква

То хубаво било гълъб, ама при мен беше на стената, а от другата страна има стая, а там няма никой.. А зайчето се беше стреснало...

# 557
  • Sofia
Живял ли е преди някой в тази стая?

# 558
Ако бабата на MPTodorova искаше да дели парите с дядо й, самият той щеше да знае поне, че тези пари са били скрити някъде.

# 559
  • Кьолн
Здравейте! Провокирана съм да пиша в темата от приятеля на дъщеря ми.Преди няколко дни разтревожени двамата ми споделиха нещо страшно.Да поясня двамата живеят заедно.Та в ноща преди Коледа изведнъж нещо става с момчета.Тресе се на земята и става и започва да говори с друг глас.Казва им ,че е хубаво отново да имаш тяло и то младо.Че Господ го е пуснал за малко и докато не го повика ще се забавлява.Момчето ми сподели,че все едно се наблюдава отстрани когато това нещо е в него. След няколко дни тръгват с колата и катастрофират.Въртят се три пъти.Но слава на Бога нищо им няма.Но това нещо пак е говорило и ми казало да благодарят на техния Бог че са живи.След това още няколко пъти се появявало, дори веднъж когато са били на гости.Дъщеря ми казва,че много я е страх.А момчето сподели, че допреди тази случка не е бил вярващ.Вие какво мислите? Кълнат ми се че не взимат наркотици и са наистина много уплашени.

# 560
Да отиде на църква да му четат Киприянова молитва.

# 561
  • София
То хубаво било гълъб, ама при мен беше на стената, а от другата страна има стая, а там няма никой.. А зайчето се беше стреснало...

Зайчетата понякога тропат силно със задните крака. Ако са диви това е сигнал за тревога, а при питомните може да е от нещо което ги е подразнило или уплашило.
Шумът наистина е стряскащ, особено през нощта, когато е тихо.

# 562
  • Кьолн
Благодаря Кати! Ще ги накарам непременно!

# 563
Mozila разказа ти направо ме остави с отворена уста. Знам, че ще прозвуча, като от някой филм... но на мен ми прилича на обсебване, не че съм се сблъсквала с такова, но много филми гледам Laughing А, то даже не е смешно, а направо си е ужасно страшно Shocked

# 564
Здравейте! Провокирана съм да пиша в темата от приятеля на дъщеря ми.Преди няколко дни разтревожени двамата ми споделиха нещо страшно.Да поясня двамата живеят заедно.Та в ноща преди Коледа изведнъж нещо става с момчета.Тресе се на земята и става и започва да говори с друг глас.Казва им ,че е хубаво отново да имаш тяло и то младо.Че Господ го е пуснал за малко и докато не го повика ще се забавлява.Момчето ми сподели,че все едно се наблюдава отстрани когато това нещо е в него. След няколко дни тръгват с колата и катастрофират.Въртят се три пъти.Но слава на Бога нищо им няма.Но това нещо пак е говорило и ми казало да благодарят на техния Бог че са живи.След това още няколко пъти се появявало, дори веднъж когато са били на гости.Дъщеря ми казва,че много я е страх.А момчето сподели, че допреди тази случка не е бил вярващ.Вие какво мислите? Кълнат ми се че не взимат наркотици и са наистина много уплашени.

Брр, тръпки ме побиха! А момчето в съзнание ли е, докато това нещо е в тялото му? Има ли контрол над реакциите на тялото си, или нещото е водещо? Смятам, че е добре да се посъветвате със свещеник.

# 565
  • Winterfell
Да отидат на черква задължително. Не случайно  датата 24.12 присъства в много религии . Не случайно се кади с тамян вечерта и се "гонят дяволите". Кукерските игри и те не са случайни. Ако има как да се прочете молитва в жилището им, нека го направят. Би трябвало да има ефект. Ако няма да се разровят в нета- има си хора дето се занимават с такива неща и могат да помогнат

# 566
И аз съм за църквата. Аз имам периодично проблеми със съня и тревожност. Щом влизах в църква се разплаквах.
Ляха ми куршум (въпреки, че двете неща са в различни религии) и ми казаха, че имам ужасно много уроки събрани и че много лоши очи ме гледат.
Преди да се навия на това се разминах с една циганка с тъмно черни очи. Тя ме погледна втренчено и ми каза нещо, което ще се случи, но за жалост нищо не разбрах. Просто каза "Ей, момиче, това.. ще се случи" И ме подмина. Дори не се обърна. Помислих, че може да е луда, но същата вечер спах много лошо. Разбирайте кошмари с всякакви ужаси.
Накрая ми ляха куршум. 3 дена държах оловото при себе си и бях болна тези 3 дена. Хвърлих оловото и се оправих след това... Съвпадение или не.
Вървете на църква, вземете си светена вода и напръскайте навсякъде. Също така няма да навреди окъдяването. И се молете. Бог да ви помага.

# 567
  • Кьолн
Момчето казва,че все едно гледа отсрани.Не може да го контролира.И след това се чувства много изморен.Интересното е ,че нещото говорело колко е хубаво да си в тяло,да имаш крака.Ито млади.Но щял да стои догато го повикали.Забравих да напиша,че дъщеря ми казва,че когато това нещо се вселявало,очите на приятеля и се променяли.Ставали с друг цвят  и страшни.Гласа му също се променял и ставал страшни.Наистина са много уплашени,но не смеят да споделят с друг защото ще ги помислели за луди.Но за свещенник ме послушаха.

Последна редакция: сб, 10 яну 2015, 18:23 от mozila

# 568
Извинявай , но това момче да няма някакъв психичен проблем , за когото да не знае? Защото и това не е изключено.

# 569
A бе то хубаво вървете на църква и направете нужното .... но една шизофрения спокойно може да изглежда така  Confused

Не искам да ви плаша, но дъщеря ви не е съвсем в безопасност. Ако момчето е болно има нужда от лечение и медикаменти.

Екзорсизма на Емили Роуз и още една история, които не са за хора със слаби нерви!! ПОВТАРЯМ не четете ако ви е страх!  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт