Случи ми се нещо странно XI

• 148 739
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Аз не съм връзвала опашка на дявола,
Как се прави този ритуал?

Като изчезне нещо, взимаш кърпа или друг парцал, завързваш 3 пъти около крака на маса и казваш три пъти "Дяволе, върни ми това, което ми отне".

# 676
На никой не съм се подигравала! Всеки, който отдели време да прочете старата тема, ще види че съм.права. Даже там.правят забележка на mozila, че си води монолог. И за съжаление не съм дете.. Това е форум и мога свободно да изкажа мнението си

# 677
Отклонявате се от темата с тези словоизлеяния за кой крив, кой прав, обвинения, оправдания... Нека се придържаме все пак към това, което привлича съфорумците тук.

# 678
  • Sofia
аз вярвам на историите на мозила  Rolling Eyes

# 679
аз вярвам на историите на мозила  Rolling Eyes
Как и да вярваш?

Може да го мислите за злобно, но аз прочетох почти всичко, което е писала. Е, има истории, които ги е разказвала по няколко пъти и то по различни начини. Така че ...

# 680
  • Варна
Аз също не разбирам кое ви кара да мислите, че историите на мозила са измислица? Не съм чела всичко от нея, но ето този последният случай си е направо кофти. За мен в него няма нищо свръхестествено и съм изказала мнение, че може би става въпрос за психично заболяване. И ще се повторя - но наистина има неща, които ни се случват и за които не може да се даде логично обяснение. То, обяснението, сигурно съществува, но ние не го виждаме. Предлагам да оставим мозила на мира и да продължим напред с нови истории.

# 681
  • Кьолн
Благодаря на всички момичета които ме подкрепиха! А на другите ще кажа ни кой не ви кара да вярвате! Аз вярвам на това което споделят в темата момичетата! Никого не задължавам пък не съм на съд.Като не ви харесва неме четете! И наистина вече спирам! Темата ми е много интересна! Забравих да се извиня, че станаха спам моите постове,но исках просто да се защитя! Момичета пишете,не се страхувайте,че сульо и пульо няма да ви вярва!

# 682
  • Сф
Благодаря на всички момичета които ме подкрепиха! А на другите ще кажа ни кой не ви кара да вярвате! Аз вярвам на това което споделят в темата момичетата! Никого не задължавам пък не съм на съд.Като не ви харесва неме четете! И наистина вече спирам! Темата ми е много интересна! Забравих да се извиня, че станаха спам моите постове,но исках просто да се защитя! Момичета пишете,не се страхувайте,че сульо и пульо няма да ви вярва!
Ти потърси помощ "Какво да правиш?", ако беше само пост щяхме да те подминем- невярващите. На хора, които виждат мъж в черен костюм нощем в стаята аз лично не вярвам и не знам как да им се помогне. Форума е , за да си казва всеки мнението  дори и различно, а и много често се пускат теми "пързалки", така че не го приемай ттоооооолкова лично!
пп. Отделно от това като гледам  изказа и правописа си правя  преценка за пишещия и вече ме навяват едни други мисли ..... Wink Както и да е ! Продължавам да следя темата без значение дали вярвам или не, има интересни истории!

# 683
  • Кьолн
Торомонова,бързах, децата си играеха с мен и затова нямах време да пусна проверка правопис! Обикновено се старая да не правя грешки.Не знам с какво провокирах омразата ти,но не ме чети щом съм ти неприятна! Бъди жива и здрава!
Казах си ,че вече няма да падам на нивото на разни индивиди и пак не се стърпях!
Исках само да коментирам поста на Карибска принцеса.Това което ви се е случило е много интересно! Просто се развълнувах докато ви четях!

# 684
Бих посъветвала хората,които се съмняват за обладаване от демони,духове,да потърсят помощ от църквата.
И много ви моля да спрете с личните нападки. Иска ми се да си споделяме по темата за странните случки.Всеки преценява на какво да вярва,винаги ще има хора,които ще преувеличават или ще си измислят или пък други, които ще казват истината, а няма да им вярват.  Peace

# 685
Здравейте чета ви редовно и веднъж съм споделяла единствената странна и сташна случка в живота ми, но сега наблюдавам в дома на родителите си още нещо странно и нямам обяснение за него ако някой от вас има моля да даде мнение.
Става дума за телевизора в кухнята на родителите ми няколко пъти като съм там за секунда чувам телевизора а той е изключен черен екран дистанционните са недокосеани от никой и не мога да разбера как става при положение че за да пусна нещо за гледане пътво пускам с дистанционното на тв после с това на булсатком и трябва от менюто да избера булсатком и дълга и широка е там докато докараш звук и картина наскоро и мама сподели че и се случва
Някой да има обяснение

# 686
Все още не разбирам къде виждате "обида" и "нападения".
Сериозно, мненията на невярващите не съдържат лоши и нападателни думи.
Аз лично не видях нищо преминаващо границите.
Все едно сме в училище и сме изтормозили горкото малко момиче...
Какво се впрягате толкова?  newsm78
И да ни наричате "сульо и пульо" и как НИ ПАДАТЕ НА НИВОТО?!
Извинявам се, но кой кого обижда?! И въпреки че не съм вземала страна,
много искам да узная какво е нивото, на което не искате да падате, Мозила? Naughty

# 687
С мъжо сънувахме едно и също, в различна обстановка, но и двамата сме сънували как някакви хора пушат около нас и им се караме. За първи път ми се случва такова нещо, почти съм сигурна, че някой съсед е пушил в коридора пред входната врата и сме усетили миризмата в просъница. Обаче голям майтап беше сутринта като си разказвахме сънищата  Laughing

# 688
И на мен ми се е случвало, дори съм го разказвала в темата - аз и ММ в една и съща нощ сънуваме почти дословно един и същи сън. Но при нас в съня се случваше нещо ужасно. Не е имало някаква случка, която да предхожда този сън за да го провокира, категорично. След това дълго време бях на тръни да не би да се сбъдне, но за сега, слава богу, нищо лошо не ни се е случило Praynig

# 689
За последните два поста: Мхм, сънувах с недомлъвки и ви го разказвам с недомлъвки. Ама всички разбрахте, нали. Странното е факт. Некви пушеци примесени с ужасии.

Общи условия

Активация на акаунт