Оказва се, че темата просто е имала друго наименование, не е изтрита. Ето един мой пост от там:
Оказва се, че темата просто е имала друго наименование, не е изтрита. Ето един мой пост от там:
Приеха ме по спешност в АГ и последваха ужасяващи 3 дена(задържане за да бият инжекции за отваряне на дробчетата на детето), а самото раждане беше брутално, провокирано насила, болезнено. След като излезе бебето се оказва че плацентата не се отлепя и ме приспаха за да я кюртират. Не знам каква упойка ми сложиха, беше директно в абоката, но аз усетих и видях всичко, само че гледах от страни. Не знам какво се случи с мен тогава, но съзнанието ми беше в някакво друго измерение. Редуваха се картини на някакъв тунел със светлина и кръв навсякъде а същевременно виждах и усещах какво става с мен. ЗНам, че се борих с всички сили да се върна в нашия свят и се молех да разбера какво става с детето ми. За тези които се интересуват ще споделя че макар и родено в 6 месец и само 800 гр, моята дъщеричка оцеля и в момента е 5300гр, расте и радва мама и тати. Мисля, че баба тогава в съня ми дойде да ме предупреди, понеже много искаше внуче, а не го дочака, а за това с упойката наистина нямам обяснение, но беше много страшно преживяване. Та това са най-странните преживявания в живота ми.
Препоръчани теми