Случи ми се нещо странно XI

• 148 751
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Ирина, накара ме да се разровя. Grinning Оказва се, че темата просто е имала друго наименование, не е изтрита. Ето един мой пост от там:

# 661
Разгледах старата тема, с  линка, даден от Саня...и mozila там също се е вихрила. Склонна съм да смятам, че си измисля и всичко е плод на въображението и. Пише постоянно някакви пълни измишльотини... ooooh!

# 662
  • София
Допълнително, че mozila-та се скри и не пише повече, ясно работа  Wink

# 663
  • Кьолн
Така, първо не си измислям.
Второ не знам какви деца пишат в темата,но това е невъзпитано да обиждате  хора които не познавате! Жалко,споделих болката си! Не знам с какво провокирах това отношение,но се молете това да не ви идва до главата!
Аз ходя на работа и нямам време постоянно да вися в темата! Второ когато писах за историите си бях в Бги наистина всичко това съм го преживяла.Но не смятам да се обеснявам повече!Захир и Саня,лапета като не ви е интересно марш да си учите! Не може да се подигравате с хората.Това е тема където могат да се споделят неща които не се разказват на близки и познати точно защото са странни!

# 664
Аз пък вярвам, че има и по сетивни хора, които виждат и сънуват неща, до които не всеки има достъп така да се каже  Naughty
Ето за пример книгата на певицата Лияна Антонова-Срещи с отвъдното  Peace За мен там много неща са обяснени по простичък начин.

# 665
  • Кьолн
Сега прочетох назад и мога с чисто сърце да кажа,че не си измилям.Да,Ън, е права грозно е да ровите и да казвате че хората си измислят.Няма да обяснявам и да се защитавам,макар да имам право на това.Не знаете къде съм живяла и много ми е обидно наистина! Аз просто разказвах какво съм преживяла, макар за много хора да е странно! Болно ми е и затова обещавам повече няма да пиша в темата! Извинявам се ако съм засегнала някого с историите си! Да, бяха за мен много страшни и не искам да си спомням дори за това! Жалко,само тук можех да разкажа без да ме помислят за луда и не не е проблема в мен! Още веднъж всички извинете ме!

# 666
  • Сф
Така, първо не си измислям.
Второ не знам какви деца пишат в темата,но това е невъзпитано да обиждате  хора които не познавате! Жалко,споделих болката си! Не знам с какво провокирах това отношение,но се молете това да не ви идва до главата!
Аз ходя на работа и нямам време постоянно да вися в темата! Второ когато писах за историите си бях в Бги наистина всичко това съм го преживяла.Но не смятам да се обеснявам повече!Захир и Саня,лапета като не ви е интересно марш да си учите! Не може да се подигравате с хората.Това е тема където могат да се споделят неща които не се разказват на близки и познати точно защото са странни!
Не се подиграваме, историите са ти почти невероятни просто...... Никой не ти е казвал да не пишеш, просто хората се чудят как да ти помогнат и затова има и мнителност.

# 667
Бих искала да споделя моите 2 преживявания, които не ми дават мира и не знам дали скоро ще ги преудолея. Преди точно 6 месеца бях бременна в 26 г.с. и сънувах починалата ми баба как ми държи детето и ми се усмихва, после ми го подаде и започнах да го кърмя, а то беше толкова малко и недоносено. Събудих се сутринта в много кофти настроение и с лоши предчувствия, споделих с мъжа ми , а той се ядоса и каза, че си фантазирам. На обяд без най-малко да очаквам ми се пукнаха водите. Sad Приеха ме по спешност в АГ и последваха ужасяващи 3 дена(задържане за да бият инжекции за отваряне на дробчетата на детето), а самото раждане беше брутално, провокирано насила, болезнено.  След като излезе бебето се оказва че плацентата не се отлепя и ме приспаха за да я кюртират. Не знам каква упойка ми сложиха, беше директно в абоката, но аз усетих и видях всичко, само че гледах от страни. Не знам какво се случи с мен тогава, но съзнанието ми беше в някакво друго измерение. Редуваха се картини на някакъв тунел със светлина и кръв навсякъде а същевременно виждах и усещах какво става с мен. ЗНам, че се борих с всички сили да се върна в нашия свят и се молех да разбера какво става с детето ми.  За тези които се интересуват ще споделя че макар и родено в 6 месец и само 800 гр, моята дъщеричка оцеля и в момента е 5300гр, расте и радва мама и тати. Мисля, че баба тогава в съня ми дойде да ме предупреди, понеже много искаше внуче, а не го дочака, а за това с упойката наистина нямам обяснение, но беше много страшно преживяване. Та това са най-странните преживявания в живота ми.

# 668
  • Варна
Мозила, къде видя да се подигравам с теб? Я пак се върни и прочети, ама много внимателно какво съм написала. Дала съм линк към мой пост. Нещо, което аз съм написала. Това, че си участвала и в онази тема не е мой проблем.

# 669
  • Gotham City
Сега прочетох назад и мога с чисто сърце да кажа,че не си измилям.Да,Ън, е права грозно е да ровите и да казвате че хората си измислят.Няма да обяснявам и да се защитавам,макар да имам право на това.Не знаете къде съм живяла и много ми е обидно наистина! Аз просто разказвах какво съм преживяла, макар за много хора да е странно! Болно ми е и затова обещавам повече няма да пиша в темата! Извинявам се ако съм засегнала някого с историите си! Да, бяха за мен много страшни и не искам да си спомням дори за това! Жалко,само тук можех да разкажа без да ме помислят за луда и не не е проблема в мен! Още веднъж всички извинете ме!

Недей де, mozila,  нали знаеш, че тук е така, не се връзвай на никой  Hug

# 670
Simple Smile

Последна редакция: чт, 15 яну 2015, 14:22 от Анонимен

# 671
  • Кьолн
Саня, извинявай не съм изкала теб да засегна! Много ми стана болно просто! Дано вече нямам никакви такива преживявания! Пожелавам и на всички на нямате защото е много,много страшно наистина!
 А за последната случка наистина се притеснявам много за дъщеря си затова споделих случката тук в темата.Просто не знаех къде другаде мога да получа съвет!

# 672
Никой не се е подигравал.
"Деца", но Вие се врътвате като обидена госпожица.
Нали си знаете какво сте преживели?
Мнителност винаги има, естествено. Няма какво да се обиждате от това.

# 673
  • София
Ирина, накара ме да се разровя. Grinning Оказва се, че темата просто е имала друго наименование, не е изтрита. Ето един мой пост от там:
Знаех си. Нищо не се губи в БГ Мамма.  Mr. Green
Скрит текст:
Внимавайте какво пишете, че няма връщане назад.  Wink
А за последната случка наистина се притеснявам много за дъщеря си затова споделих случката тук в темата.Просто не знаех къде другаде мога да получа съвет!
Моят съвет е, че при всички положения имате нужда от професионална помощ поради последната случка. Ние тук не можем да помогнем, независимо дали са налудничави фантазии или заболяване. А звучи страшничко.

# 674
Аз не съм връзвала опашка на дявола,
Как се прави този ритуал?

Общи условия

Активация на акаунт