Случи ми се нещо странно XI

• 148 843
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Способна съм да рева за глупости, но на погребения досега не съм плакала.

и аз съм точно така Peace

По темата. Внушението, мили хора, е голяма работа. Както вече споменах - трудно е нещо свръхестествено да ме накара да му обърна внимание. На фона на целия ми скептицизъм в петък вечер чувах отчеливо силно и забързано дишане в стаята. Бяхме си легнали и беше тихо. Дишането не беше като от човек, а по-скоро като на куче. Нали се сещате, че цял следобед бях чела по-старите теми. Освен това ясно осъзнавах, че чувам някакъв нормален шум от хладилника, но побъркания ми мозък го трансформираше в кучешко дишане Laughing
Та така - понякога совите не са това, което са Wink

# 76
  • Gotham City

През 80те майка ми е имала същата случка. Малко преди да се качи на самолета от Берлин до София получила силни стомашни болки и по спешност я закарали в местна болница. Баща ми я е чакал на летището в София когато се получило съобщението, че самолетът е катастрофирал до с. Кривина (на 4км от Враждебна) и всички на борда са загинали. Чак часове по-късно, когато излезнал списъкът с пътниците, той видял, че името й го няма. Не ми се мисли какво е изживял през тези няколко часа  Tired Аз не помня историята от първо лице де, била съм на три тогава. Едва ли е свръхестествено, по-скоро щастлива случайност.

....

Това 1984 година, нали? Онази катастрофа?

# 77
Ахам, онази. Доста изчетох за нея, в крайна сметка официалната версия толкова се различава от излязлата по-късно информация, че повече няма на къде. В една нормална държава би предизвикала грандиозен скандал, тук естествено всичко се е потулило. Но бягаме от темата Simple Smile

Ако задълбая мога да открия още странности, свързани с въпросната катастрофа. Майка ми всъщност е била приета в болницата заради започващ спонтанен аборт, 6 години по-късно, на датата на катастрофата се роди брат ми  newsm78

p.s. Прехвърлям старите теми и на случаен принцип отворих осма, на десета страница става дума за същата катастрофа  Crazy

Последна редакция: пн, 01 сеп 2014, 18:02 от Нения

# 78
Моята майка пък беше сънувала самолети, които се разбиват в небостъргачи нощта на 'онзи' 11 септември. Беше се притеснила много и после го чухме по новините. Чувала съм, че и други хора са сънували същото нещо.
Две години преди мен пък майка ми е имала друга бременност, но неуспешна. Не знам подробности, защото е минало и заминало. Само знам, че е било момченце, напълно развито, с черна коса(аз като бебе съм била като морков). Както и да е. Аз на 20 години и някаква врачка ме спира на улицата, обяснява ми обичайните неща. И между другото, "Да знаеш, че духът на брат ти бди над теб".  Shocked

# 79
Моята майка пък беше сънувала самолети, които се разбиват в небостъргачи нощта на 'онзи' 11 септември. Беше се притеснила много и после го чухме по новините. Чувала съм, че и други хора са сънували същото нещо.

Аз също, но разбиващи се самолети си сънувам поне веднъж месечно, понякога и по-често. Но смятам, че тея сънища са плод на безобидната ми авиационна обсесия, а не са пророчески.
Ако на някого му се чете - има проучване, което изследва как съсредоточените мисли на група хора върху конкретно събитие влияят върху случайни събития (в експеримента - генератори на случайни числа). Най-цитирания пример е за 9/11, като авторите твърдят, че има промяна в генерираните числа не само след и по време, но и преди самото събитие. Ако всичко това е вярно и съществува споделено съзнание - може да е обяснение за многото хора, сънували падането на кулите.

# 80
  • Plovdiv
За да не е гол запис ще споделя, че от известно време като влизам вечер да се къпя изпитвам непреодолимо желание да изляза възможно най-бързо от банята. Направо сърцето ми се разтуптява. Даже започнах да се къпя предимно сутрин, за да не ми се налага вечер да седя дълго време там сама.

Да кажа, че това усещане го нямам в другите стаи на апартамента.

# 81
  • София
Майка ми и брат ми имаха билети за този самолет http://pan.bg/view_article-58-24327-2-avgust-1988-g-%E2%80%93-ka … a-BGA-Balkan.html
Аз бих вече на морето и ги чаках на летището. Тогава нямаше мобилни телефони и не знаех, че в последния момент са си отменили полета с един ден и са си продали билетите.

# 82
Къпя си се аз най-спокойно и плъцик плъцик...шляпкам си във водата с маска на косата и усещам, че нещо ме наблюдава тайно... гледам ММ се опитва да ме стресне, защото знае, че чета темата ... ахххх smile3508

# 83
Всяка вечер като си легна и оставям вратата на стаята отворена и виждам лампата в кухнята, която мига мига  Grinning и след известно време спира да мига. След няколко дни пак така.. Не знам дали има някакво присъствие, но свикнах вече и не ме е страх.. Вярвам в тези необясними случки, колкото и да са странни.

# 84
Може да не си завила крушката хубаво, при мене също мига, когато не съм я нагласила  Peace

# 85
  • София
И при мен крушките в стаята мигат от няколко дни. Мислех, че едната изгоря, но тя светна пак след няколко часа. Завити са добре. Сега ги гледам и двете светят.  Laughing Възможно ли е просто токът да е слаб и некачествен, аз си го обяснявам с това.  Rolling Eyes

# 86
Възможно е инсталацията да не е добра, при мен също се получава  Peace И изключително често, като включа лампата, крушката се пръсва  Whistling

# 87
Да, ниско напрежение.

Мен това пръсване на крушки ме преследва навсякъде. Хайде, в старата квартира беше ниско напрежението, но все в моите ръце гърмяха.
Сега, на новото място, за година смених 12- броя ги.Ни обикновени, ни енергоспестяващи, нищо не признавам.А крушките в апартамента са общо 7, едната на терасата, почти неизползваема, и тя изгоря на втория месец.
Уж едва щракам ключа, и пак. Странно ми е.

# 88
Инсталацията ви е зле. Ние само в хола имаме 7 лампи(от големите), в банята две, на терасата две, в коридора три и в спалнята 1. Най-често горят тези в хола и в коридора, може би защото са доста на брой и като ни е скапана инсталацията...  newsm77 doh

# 89
Дари П. имах един период преди 4-5 години, когато където и да идех крушките гърмяха, когато се опитвах да ги светна  Mr. Green В квартирата, вкъщи /в родния ми град/ и в приятели.. не е като да е било в едно и също жилище. В един момент се хванах в чудо и не исках аз да ги светвам  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт