Международен картичкообмен 2014-2015 година

• 19 111
  • 411
  •   1
Отговори
# 105
  • Калгари, Канада
Шемет, нашето ръководство на у-ще (не са всички у-ща така) взе мъдрото решение децата да започват у-ще последната седмица на август (преди започваха началото на септември) и да почиват една седмица през ноември точно за ремембрънс дей. Това ни е втора година така и си има и недостатъци (по-късо лято) и предимства (може да се забегне на топло за 10-ина дни).

# 106
  • Vaudreuil Canada
Ясно - ами плюса е че избягвате ръганицата в другото време когато на всички им съвпадат ваканциите. Идейно, но май предпочитам август пред ноември. Може по-натам да си сменя виждането.

И аз съм готова за изпращане - сигурно утре ще пусна най-далечните картички че да стигнат преди лудницата.

# 107
 Praynig ще бъда ли приета?

# 108
  • Калгари, Канада
Идейно, но май предпочитам август пред ноември.

И аз така, ама никой не ме пита.

# 109
Европейските ми картички отлетяха днес! Пликовете адресирах на ръка, но вътре не успях да смогна… покрай бебо, пък и на работа ходя, за нищо не ми остава време, затова пожеланията са принтирани  Sad  Но пък са копие на едно пожелание което написах на ръка, така че пак са "ръкописни"  Grinning Нямам търпение да започне пак картичковалежът!

# 110
  • Vienna
Моми4ета, много е непрятно до последния момент да се записват все нови и нови... Аз ли4но не мога всеки ден да гледам има ли нови записали се и да по4вам отново да правя карти4ки, да пе4атам адресите, и т.н. Хайде другата година просто срокът да е по-дълъг (напр. до края на ноември) и после край! То закъснели винаги ще има, дори и до 24.12. да го направим...

# 111
Lucy многооо ... съм закъсняла, но сега попаднах на темата. Не държа да получа картички, но с най-голямо удоволствие ще Ви изпратя, ако ми пратите списъка с адресите. За 2015/2016 ще се запиша навреме.   bouquet

# 112
  • Калгари, Канада
Подкрепям Lucy, но не и за срока, аз винаги гледам да пускам картичките за Европа последната седмица на ноември (после става ужас по пощите). А за да ги надпиша и подготвя ми трябват поне две седмици, може и три - все пак не правя само това по цял ден.

Записването става до 01.11. След това, ако все пак има някой, който иска да участва, времето е до 15.11. Хубаво е да не се изпуска срока, тъй като момичетата си правят все пак сметка и разчет на парите и времето за картички. Може да участвате с ръчно направени, ако ви влече, може и с обикновени. Няма ограничения. Добре сте дошли! Hug

Geia, го е казала много добре. Проблема е, че като се направи изключение за един и се започва, а няма как да не се направи изключение понеже нали сме тема за доставяне на радост  Heart Eyes

Така че моето предложение е срока да си остане началото на ноември, а закъснелите да си имат едно наум, че може и да не получат много картички, пък останалите да не се чувстват длъжни да им пращат.

Аз, както вече писах, за тази година съм приключила с надписването (успях на всички да надпиша) и сега само имам да изпращам Grinning Никой да не се сърди  Hug

затова пожеланията са принтирани  Sad  Но пък са копие на едно пожелание което написах на ръка, така че пак са "ръкописни"  Grinning

При теб е разбираемо с бебче (да ти е здраво и да те радва), ще ми е интересно да видя това принтирано ръкописно произведение, а котето присъства ли тази година?

# 113
  • Vaudreuil Canada
Срока беше сложен така за да може всеки да се запише да има време да прецени за този брой хора какво ще му трябва и да може около 4 седмици преди коледа да е изпратил най-далечните картички - ако го изместим този срок по-далечните дестинации нямат шанс да получат картичките на време - все пак някои хора съчетават работа и картички и не може да се очаква да надпишат всичко за 2 дни.
Разбирам, че началото на ноември още не всички са на коледна вълна, но пък да пратиш картички навреме и да получиш 3-4 преди празниците и всички останали през януари също не се връзва много.

С две думи, който е закъснял да не чака пълен брой картички. Който има възможност и иска ще прати, който не ще е абсолютно в правото си и не бива да се чувства виновен от факта.

Мамамиа е написала същото ама аз като не чета повтарям Simple Smile но пък единомислието е важно също така Simple Smile

# 114
Дами, ние още не сме се прибрали, ще надписвам другата седмица и дано успея да ги изпратя до седми-осми декември. Нямам търпение вече, надписването ми доставя удоволствие Hug

# 115
  • Vienna
да ама, ние като искаме уж на вси4ки да изпратим и всеки 2-3 дни нов адрес... и се ядосвам, 4е пак трябва да отварям работилницата, а то4но вси4ко съм прибрала...  Confused

# 116
да ама, ние като искаме уж на вси4ки да изпратим и всеки 2-3 дни нов адрес... и се ядосвам, 4е пак трябва да отварям работилницата, а то4но вси4ко съм прибрала...  Confused

Съгласна съм... Струва ми се разумно да сложим някакъв краен срок на записванията - да кажем до 01.12. Може някой да се нацупи, но все пак всички си имаме и странични занимания (а някои като мен и по две странични занимания в бебешка възраст Laughing) и искаме да си планираме нещата, а и да успеем да зарадваме всички с картички Hug

# 117
  • Vaudreuil Canada
Съгласна съм... Струва ми се разумно да сложим някакъв краен срок на записванията - да кажем до 01.12.

Сложили сме срок:

Записването става до 01.11. След това, ако все пак има някой, който иска да участва, времето е до 15.11. Хубаво е да не се изпуска срока, тъй като момичетата си правят все пак сметка и разчет на парите и времето за картички. Може да участвате с ръчно направени, ако ви влече, може и с обикновени. Няма ограничения. Добре сте дошли! Hug

# 118
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, моля ви, не си помрачавайте настроението сега Hug Имаше срок, направихме изключение за дългогодишни участници. Просто в случая темата е пусната от доста време, всички сме се съобразили със срока, не е хубаво да се мести отново. Винаги ще има някой не разбрал, не чул, не видял... Нека да запазим духа на темичката Hug

# 119
  • Vaudreuil Canada
Гея е права - няма защо да си разваляме настроението със сроковете - те са определени и сложени, който може ги спазва, който не може, рискува да не получи картички от всички участници в размяната  Hug

На мен днес ми е зимно и празнично от много време се глася да взема външни украси за къщата и днес им излезе късмета - имаме си пингвин, снежен човек и дядо Коледа - децата ще приритат от кеф като ги видят. През уикенда ще ходим да си купим елха въобще само картичките чакаме та да е пълна украсата на къщата  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт