Международен картичкообмен 2014-2015 година

• 19 212
  • 411
  •   1
Отговори
# 285
  • Vienna
Мерси Лолита 007, днес съвсем предколедно пристигна и твоята карти4ка!

# 286
Ли Лу, разкошно ти е и дървото, и специалното място за картички.

Благодаря ти! Ама разбира се, след толкова години в темата ви чувствам толкова близки, наистина най - приятното виртуално местенце! Другата година ще се опитам да си направя коледен простор, тази ми остана за съжаление по-малко време; страхотна идея Hug

Ако не успея тези дни да съм онлайн:

Весела Коледа!!!

# 287
  • Ispania
Весели празници моми4ета  bouquet  bouquet  bouquet.

Днес разбрах защо много от карти4ките ми не пристигат Confused . Пощальона ми вьрна един куп карти4ки Shocked. Тьй като аз ги нося направо в пощата и там слагат пе4ат и трьгват по-бьрзо, когато сьм ги занесла служителя от пощата не е сложил пе4ата и сега ми ги вьрнаха защото все едно не са платени #Crazy. А аз даже бележка имам 4е сьм платила. Само 4е няма как да рекламирам с тази бележка #Cussing out.
Следващият пьт явно трябва да гледам в рьцете им какво правят, защото понякога просто мислят пове4е кога ще излезнат в по4ивка, отколкото да си свьршат добре работата.
В 4етвьртьк или петьк(мисля 4е в 4етвьртьк не работят) ще ги пусна отново ooooh!.

# 288
  • Vaudreuil Canada
Оооо Val и на мен ми се е случвало такова чудо но беше само с едно писмо - от тогава си лепя марките в къщи и им ги нося на гишето да ги поемат и пуснат към камиона. Много е неприятно явно е прекъснал до някъде и което напечатил напечатил другото ...йок.

# 289
Да се отчета, от последните дни имам картички от аmei и шокитата, g-bone, feiam, mamamia, irina_ivanova и angelina.bgk! Таман навреме! Благодаря ви момичета  Hug   bouquet

Close-mas: Весела Коледа на всички! Close-mas:

# 290
  • Варна
Да се отчета и аз с картичка от amei от преди 2-3 дни  Hug
Снощи исках да започна с отварянето, но ММ не разреши  Mr. Green Искал да ги отворим на Коледа, така че снимка на простора ще има след празниците  Peace

Вал, много неприятна история наистина....тия в пощата са за  #2gunfire

Весела Коледа на всички!
Nature Snowman People Santa santa2

# 291
  • София
Да се отчета и аз с картичка от linda deneva Hug

Момичета, разкошни са ви просторите Laughing Laughing Laughing  ще имам идея за догодина Peace

Днес ще пътуваме за празниците / естествено на гости у мама/ и ако получа картички няма да разбера Mr. Green  Тези, които съм получила досега ще ги нося да се похваля, за да им се порадва цялатя фамилия Hug

Весела Коледа на всички

# 292
  • ENGLAND
Още една картичка пристигна вчера, един весел Дядо Коледа от neraiida   bouquet

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И ОТ МЕН!

# 293
  • Казанлък of all places
Doret, картичката ти е тук!

# 294
  • в едно миланско село
Лолита, твоята прекрасна картичка ни зарадва днес, благодаря ти!  Hug

мисля, че до понеделник едва ли ще видим нова поща, искрено се надявам, че поне част от картичките ми са при неотварящите дами, инак ще бъде най-лошата статистическа година  Confused

Весели Празници, момичета и благодаря за хубавите моменти!   Heart Eyes

# 295
  • в шоки-land
Мили момичета, не съм се вясвала да докладвам Blush Blush Blush....имаме много картички, но не са отворени още....които не са пристигнали до ваканцията ни са още в пощата...прибираме се на 30.12. тогава ще си получа пощата и ще докладвам...само да кажа, че и тази година mamamia беше първа и ни зарадваха с Влади!  Hug Hug Hug Hug Повелавам на всички весели празници, красива Коледа и много здраве и късмет през 2015!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 296
  • Vaudreuil Canada
Ей няма такъв кеф да си отвориш купчината с картички наведнъж.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мamamia специални благодарности на Влади и Марти за картичките, които са написали на дребните.

Ето и снимка на просторчето - дано да се види че е от фб снимката
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 25 дек 2014, 01:16 от shemet_neveroiaten

# 297
  • Калгари, Канада
Val , това е много неприятно  Sad Няма ли начин да докажеш, че си ги платила вече и че грешката е тяхна. Или поне им прати гневно писмо. Аз бих отишла на място, бих вдигнала скандал, бих пожелала да говоря с управителя, да им кажа кой ден е било, по кое време, да опиша човека дето е бил на смяна и т.н., и т.н.

Благодарности за Titina Hug, amei  Hug и denzul Hug Точно навреме за Коледа   bouquet Мерси за прекрасните пожелания  Hug

amei   Hug, Шемет  Hug

Весела Коледа момичета! santa2

# 298
  • Ispania
Весела Коледа!!!!!

Мамамиа, за сьжаление от по+ата дават само един касов бон за това колко си платил, но не уто4нява за какво то4но. А аз пратих над 20 карти4ки извьн Европа, 40 и няколко за Европа и 43 за Испания. Не вси4ки са вьрнати, някои ве4е пристигнаха, други ги вьрнаха.... Не мога да докажа за кои то4но е касовият бон. В по+ата има камери, но те снимат в грьб, което озна4ава 4е дори да поискам да се видят записите, няма да се види нищо специално Sad .
Ина4е ще пусна рекламация, но за сьжаления никаква работа няма да ми свьрши. Поне ще ми мине малко яда Laughing.

# 299
  • Vaudreuil Canada

Ина4е ще пусна рекламация, но за сьжаления никаква работа няма да ми свьрши. Поне ще ми мине малко яда Laughing.
Пусни си рекламацията защото може да се окаже че не си единствена и случая може хич да не е случаен та поне да остане следа.

Общи условия

Активация на акаунт