Outlander

• 83 606
  • 766
  •   1
Отговори
# 720
  • Вестерос
Мерси, Краси. Наистина уникална серия беше  Heart Eyes Четох, че Диана е много доволна

# 721
Все още не мога да се добера да изгледам серията, но щом казвате, че е толкова добра след вечеря я почвам. Laughing

# 722
  • София
Аз мисля, че приключих със сериала дотук. Твърде много ми дойде простотията, бозата, насилието и т.н.

# 723
И на мен насилието ми идва в повече, но не мисля да се отказвам.
Гледах серията.
Учудващо добре мина с краля, а се бях подготвила да превъртам.
Плаках за бебето, особено когато Клеър я гушна.  Tired Знам, че е сериал и т.н, но направо ми се стегна сърцето.

# 724
  • Вестерос
Уникално го изигра. Насилия има и в други сериали, аз няма да го спирам

# 725
Има, факт. Peace
Да, силен епизод беше, като изключим някой действия.

# 726
  • Варна
Уникално беше!!!  В книгата е по-безинтересно и разтегнато във времето. Раздялата е дълга, тя е в имението на приятелката си и просто чака Джейми. Дори не знае, че е в Бастилията. Не отиват двамата да се сбогуват с детето, той не приема леко секса с Краля. За да се върнат Съндригам издейства помилване, а тук айде да си ходим.
Много, много добра серия!
Пак казвам ползвайте си времето за нещо полезно, не да наминете да хейтнете...

# 727
  • Вестерос
Красе, я кажи така ли умря Сандригам

# 728
  • Варна
Красе, я кажи така ли умря Сандригам
Нямаше Сандрингам в тази серия, той оня дядо херцог англичанин, при който беше секретар Алекс Рандал. Блек Джак Рандал е жив все още
Скрит текст:
появява се и по време на въстанието. Става информатор на Клеър, в замяна тя лекува болния Алекс. Там е и Мери, бременна от Алекс. Когато той умира моли БДж да се ожени за нея. Франк е потомък на Алекс. БДж загива при Калоден. Когато Джейми се свестява след раняването си БДж е убит и лежи отгоре му, Мърто също е убит в близост. Не знам още кой кого, Джейми има амнезия за случилото се. Сънува понякога. Аз не съм свършила книгите, имам още 2 и една има неиздадена. Доколкото схванах Реймонд е пътешественик, Графа и той май, а май не е мъртъв. За графа не съм много сигурна обаче.

# 729
  • Вестерос
Ох аз имам предвид младия, дето се опита да я отрови, нали със С беше , бъркам им имената

# 730
Графа? Сен Жармен или нещо такова? Rolling Eyes
Скрит текст:
Мърто го харесвам жалко, че ще мре. Интересно се очертава иначе.

# 731
  • Вестерос
Да Сенжърмен и Сангдригам, така ги чувам и са ми еднакви  Joy Питах за Сенжърмен

# 732
Нещо такова ми се е набило в главата, но и аз не знам как се казва. hahaha

# 733
Още съм в Гърция и няма как да изтегля епизода тук, но ви чета с интерес и нямам търпение да гледам. Четох че режисьора Метин Хюсеин е снимал до 7 епизод включително, ще видим следващите епизоди как ще са направени.

# 734
  • Варна
Сега рових из нет-а, за Сен Жермен не пише, че е умрял. Паднал на земята, споменавал се 30 години по-късно под друго име. Аз не съм стигнала до там. Като прегледах резюмето на 2 ра книга,  в един момент и тримата са обвинени във ввщерство и пият от отрова дадена от Реймонд. Само Сен Жермен пада.
Трябва пак да подхвана книгите, но Американската война за независимост ми къса нервите. Свърших 6та и ще пътуват за Шотландия, Джейми ще повръща поне 300 стр и още 200 наобратно, как да я почна?!

Общи условия

Активация на акаунт