Ето го СЕПТЕМВРИ свеж! Започва есенен бебевалеж - Тема 9

• 39 117
  • 509
  •   1
Отговори
# 105
iskambebche, Радвам се че вече си се окупитила Simple Smile А мъжа ти, мисля, че и той не знае къде се намира все още и за това така реагира. Но сега, може да ти пази повече нервите, къде се притесняваш за кърма, за бебо, ами и той да налива масло в огъня. Явно има и при тях след родилна депресия.
Аз искам да те питам за самото раждане. Как мина? Доволна ли си от Щерев? Кой беше на раждането ти? И как бяха акушерките след това, помагат ли? Ако можеш и имаш желания, да разкажеш Simple Smile Ако искаш и на лични може Simple Smile

И на мен ми е едно депресиращо вече. И ми е толкова тежко. Както казва, Ади, и аз имам чувството, че ще ми се откачи таза от краката. И малката така натиска пикочния мехур, и имам чувството, че ще се напикам, отивам до WC-то и лекичка струя и това е. Не мога да се изпишкам като хората. Поне не ме боли, де. Седалищния нерв или ми е възпален или притиснат, и много ме боли. Вчера едвам съм се движила, напарво нещо страшно. Като баба. Искам вече бебка да се ражда, че майка й ще полудее от нейните болежки  newsm45

Уики, милата ти, аз тамън се зарадвах, че си зараждала, а то сън, ама пак се посмях де  hahaha, сори  Embarassed И аз онзи ден сънувах, че раждам, и мъничкото не искаше да излиза, и за това се наложи секцио. Ама преди това, цяла нощ ме ръчкаше дребното с главата си ниско долу, и си викам, дали не заема поза да излиза??

# 106
  • Монреал, Канада
Kafiava като чета си имала наистина леко раждане, чак благородно ти завиждам Simple Smile Да ти е жив и здрав Матей  Hug

Честито бебе Цвета и на мама Йоана  Hug

Selinadi, в деветия месец май всички сме така, нямаме търпение да раждаме Simple Smile а и щом казваш че си само със 7 кг отгоре, браво на теб. Аз засега съм +13 и ми понатежава, но иначе се чувствам добре Simple Smile

Дора, бързо възстановяване  Peace

Искам бебче дано тези проблеми скоро останат зад гърба ти. Нормално е да очакваш повече подкрепа от мъжа си. Относно режима на бебето, не че имам опит, но на курса който ходих ни казаха, че в първите 3 месеца детето няма представа дали е ден или нощ. Затова и отнема време изграждането на режим и при всяко бебе сигурно е различно. Понякога може да плаче просто защото има нужда мама да го гушне, все пак това е единствената комуникация, която има с нас Simple Smile

Относно депресивните състояния, аз не бих казала че съм в такова, даже обратното - малко ми е приповдигнато настроението като знам че скоро ще си имаме бебе вкъщи Simple Smile Обаче с оправянето на багажа ми е едно спокойно, все си мисля че има време. Като ме стегне някоя контракция и си казвам ей сега ще се мобилизирам и всичко ще си оправя и познайте, сака е още празен  Laughing Поне започнах да правя списък и дано не пропусна нещо.

# 107
дидката така ме е яд, че си от стара загора, ако беше от софия с удоволствие бих си взела кърма. страхотно е че предлагаш. приятен ден

# 108
При нас снощи бяха такива пируети и шутове, че чак се притеснихме  Grinning Беше си направо страшно, от всякъде се издува, едни кокалчета стърчат и това до 2 ч., после вече съм задрямала и сигурно се е кротнала. Тази сутрин- мир и затишие. Ама ей сега като хапнах топличко и пак се пробуди. Голяма акробатка се заформя:))) При вас как е? Имате ли много движения?
Друго- относно кръвното. Преди да забременея ми се движеше около 110/70. На последната ЖК докторицата ми го измери 135/85 и ме подплаши, че е много високо. Огледа ми краката, ръцете, нямам отоци. Пусна ми излседвания за общ белтък- на долна граница съм. Снощи пратих ММ да купи нормален апарат, че имахме само електронен и си показваше каквото иска,. Та измерих го и пак 135/85, тази сутрин пак. Доки не ми е изписала нещо. Не знам дали са наистина високи тези стойности, вие как мислите?

# 109
остров от мечти, аз при предишната ми бременност бях така, според мен е от притеснение.
искам бебче, храни си бебето, когато е гладно и не ги слушай тия мъже, още повече странични. #2gunfire

# 110
Здравейте и от мен Simple Smile) Аз съм от варна ,малко късно се включвам в темата .Това ми е втора бременност,термина ми е на 15.09.2014г,пола е момиче .Надявам се да ни приемете във вашата група Simple Smile До сега четох доста за вас ,да са живи и здрави всички новородени бебенца и успех на тези мами като мен,които все още чакаме . Края е много близко Simple Smile

# 111
  • ул. "Мечтание"
Уики, милата ти, аз тамън се зарадвах, че си зараждала, а то сън...

Къде сън, къде истина!  Mr. Green Heart Eyes

Щъркелова вест от тази сутрин!!!

Wickedly:"Тази сутрин в 6 часа се роди дъщеря ми Христина. 2850гр, 49 см. Нормално неиндуцирано."

Уики, честита да ти е Христина! Heart Eyes

# 112
  • София
Уикидли, честито щерка! Tada
Много здраве и прекрасен живот й желая:)

Бътърфлай, добре дошла Hug

# 113
  • София
Леле, Уикииииииии, хайде честито, мила. Да е жива и здрава принцеската и да ви носи много усмивки и хубави моменти.  Hug Hug Hug

# 114
Iskambebche сега прочетох как си се оплакала мила! Какво да ги правим тези мъже, аз още не съм родила пък ММ от сега мърмори как си седя вкъщи и нищо не правя, а той видиш ли се спуквал от работа! Луди са бе, луди, всички са така, просто някой жени не си казват, шапка ти свалям, че се опитваш да си изплачеш мъката! Какво да ти кажа, не му обръщай внимание, ще е банално, защото и аз на моя му рева постоянно, но подчертавам не съм родила, след това ако ми спретне такива ситуации и ми се прави на голям разбирач може да си спи в колата!
То е ясно, че всеки се стресира при появата на новия човек у дома и всеки си го изживява по неговия начин, обаче да се бие в гърдите, че разбира повече от теб само защото някакъв си мухльо му казва, че на детето той трябва да му направи режима! Дрън, дрън, то може да е бебе, ама е с характер, няма да му върже той да го командва, освен това ги мъчат яки колики и затова реват постоянно! Още мъничко и всичко ще влезе в ритъм, ще видиш, само спокойно, че кърмата това и чака, да се нервираш и раз край!

# 115
искам бебче, опитай се да се абстрахираш от тм. сега си малко по-чувствителна и е напълно възможно той човекът изобщо да не го мисли така, както ти го възприемаш. но дори и така да ене е момент за такива притеснения. мисли за бебчето, наслаждавай се на първите мигове с него. няма как да имате режим от самото начало, той се напасва с времето.

island_of_dreams, на мен в сряда на прегледа ми го измериха 145/85, а съм с ниско кръвно бременността. в къщи го меря сега нормално 120/80, ама се ошашках и аз. а аз имам и мнооооого отоци. моята лекарка ужким каза, че засега щом е еднократно не епроблем,а и нали ужким чакаме да раждаме всеки мометн Simple Smile

много се радвам за уикиии и нямам търпение да прочета разказа й, така готино разказва Simple Smile

аз съм качила 30 кг. чувствам се като кит, коремът не ми тежи грам, но всички тези килаа...подута съм като поничка, нито едни чехли/обувки не ми стават вече и това много ме тормози, киселини имам денонощно, адскиии. та, нямам търпение да се роди вече, ама като си помисля, че трябва аз да го родя и така ме мързиии Mr. Green Mr. Green Mr. Green и все си викам "еее, айде да не е днес, може утре!" Mr. Green

# 116
  • София
Елч, и аз чакам с нетърпение разказа на Уики. наистина разказва супер подробно и увлекателно.
Да ти кажа и аз като теб, все си виках в определени моменти, когато съм много изморена и без никакв исили - дано не започна да раждам сега, защото наистина съм много изморена хахахахахаах. Много пъти ми е минавало през ум  Mr. Green

# 117
С много голяма радост съобщавам, че вече и аз съм мама Simple Smile Днес се роди със секцио малката ни принцеса Аника-2550гр,47см. Ще ни дават антибиотици и на двете,нея ще я изследват за причите за т.нар.й ретардация и се притеснявам,но чак утре ще ми дадат инфо.
На Уики честита радост! Надявам се сте добре и се радвате един на друг!

# 118
  • Пазарджик
Честити дъщерички на Wickedly и Karamelska!!! Да растат здрави, усмихнати и безгрижни!  newsm51  newsm51

# 119
карамелска, честито! живи и здрави да сте! дано бързо се възстановите!

Общи условия

Активация на акаунт